Cum se simte Cătălin Botezatu după noua operație suferită: „M-au văzut 20 de medici la Istanbul”. Femeia celebră care îl suna din 2 în 2 minute VIDEO EXCLUSIV

“Nu îmi este frică de nimeni, decât de Dumnezeu”

Fanii au fost îngrijorați după ce au aflat că îndrăgitul Cătălin Botezatu a trecut printr-o nouă operație în Turcia, unde i s-a montat un alt stent la inimă. Revenit acasă, creatorul de modă ne-a oferit un interviu, în exclusivitate pentru Ego.ro, în care a vorbit despre starea lui de sănătate, explicând ce femeie celebră l-a sunat încontinuu în timp ce se afla în spital.

Cum se simte Cătălin Botezatu după noua intervenție

Cătălin Botezatu a trecut printr-o nouă intervenție chirugicală, după ce medicii de la spitalul unde i-a fost descoperit cancerul în 2019 l-au sfătuit să își monteze un nou stent la inimă. Totuși, creatorul de modă se simte bine, ba chiar a revenit în București, unde s-a ocupat de un eveniment, Fashiontv Awards Gala:

 

“Nu mă stresez, asta este bucuria vieții mele, să fac fashion, să fac afaceri, să fac oameni fericiți! Nu mă stresez! M-au văzut 20 de medici la Istanbul.

Când am ajuns la cel de plămâni, am făcut niște analize WOW pe care vi le recomand, orice prevenție este extraordinară, așa am descoperit că mai trebuie să pun 2 stenturi.

Când am ajuns la cel de plămâni, deși mă cunoștea, zice: “Fumezi?”. Eu îi zic: “Nu!”. Zice: “Minți, te-am văzut pe InstaStory!”. I-am răspuns: “Poate vrei să te blochez! Tu fumezi?”. Spune: “Nu!”. I-am spus: “Te-am văzut cu asistentele jos!”. E o glumă.

Nu e cum fumezi, ce fumezi. Eu fumez trabuc, este vorba de savoarea trabucului în cavitatea bucală. În rest, nu beau de 4 ani de când m-am operat, am avut operația de cancer delicată. Alte excese…fac! Glumesc! Țin cont de asta, dar să îi spui unui om să nu se streseze este ca și cum i-ai spune să nu respire.”

Cine l-a sunat din 2 în 2 minute

Cătălin Botezatu nu și-a făcut griji în Turcia. Chiar dacă nu au fost prietenii alături de el de această dată, ei l-au sunat încontinuu pentru a afla cum se simte. Ba chiar, starul a punctat că prietena lui, Raluca Bădulescu, l-a contactat din 2 în 2 minute:

“Nu îmi este frică de nimeni, decât de Dumnezeu. Știu întotdeauna că Dumnezeu e cu mine. Raluca a fost, toți au fost când am avut cele 5 operații. Acum am stat pe telefoane.

La un moment dat i-am zis: “Gata, lasă-mă!”. Îmi dădea din 2 în 2 minute telefon: “Iubitul meu, regele meu, ce faci?”. Cum e Raluca! Raluca mă sună încontinuu, zi și noapte.

Am câțiva prieteni, Raluca, Cleo, Joshua, Monica, Ionuț, sunt câțiva din anturajul meu care sunt mai mult decât prieteni, sunt familie.

Sunt oameni alături de care am îmbinat utilul cu plăcutul, cu care am afaceri în comun, sunt oameni pe care îi iubesc și aș face orice, la orice oră din zi și din noapte și m-aș duce oriunde!”

Citește și Secretul ascuns în spatele imaginilor postate de Cătălin Botezatu pe internet. Chiar celebrul designer l-a dezvăluit VIDEO EXCLUSIV!

Raluca Bădulescu și Cătălin Botezatu, o prietenie superbă

Raluca Bădulescu și Cătălin Botezatu au, de foarte mulți ani, o legătură frumoasă de prietenie. Astfel, creatorul de modă ne-a dezvăluit că toată lumea o iubește pe amica sa, care și-a făcut griji pentru el cât a fost plecat în Turcia din cauza unor probleme de sănătate:

“Ea e stresată în general. (râde) Glumim. Raluca e un personaj extraordinar pe care toată lumea îl iubește!”

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Citește și Cătălin Botezatu, din nou la spital în Turcia. Prin ce trece designerul, la 4 ani de când a suferit operația de colon!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
8 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *