Cum și-a amenajat curtea Claudia Iosif, fosta iubită a lui Dorian Popa. Babs recunoaște că a fost nevoie de multă muncă pentru acest rezultat fabulos

Iată primele imagini din curtea Claudiei Iosif!

După despărțirea dureroasă de Dorian Popa, Claudia Iosif și-a luat bagajele și s-a mutat într-o nouă casă, într-o localitate de lângă București. Acum, Babs a finalizat amenajarea curții sale și le-a arătat rezultatul fanilor ei din mediul online. Spaţiul arată ca un colț de rai. Iată primele imagini!

Acasă la Claudia Iosif. Cum arată curtea în care se relaxează fosta iubită a lui Dorian Popa

În urmă cu câteva luni de zile, Claudia Iosif și Dorian Popa și-au spus adio după o relație de 11 ani ani de zile. La vremea aceea, Babs și-a luat toate lucrurile și s-a mutat într-o casă nouă, situată în apropierea celei în care a locuit cu artistul.

Tot acolo, ea și-a mutat și atelierul. Însă, casa și curtea au trebuit amenajate. După multă muncă, Claudia Iosif și-a anunțat fanii că lucrările au fost finalizate. De asemenea, Babs a publicat și primele imagini cu spațiul exterior.

”Vreau să vă împărtășesc faptul că am cumpărat o casă, ca investiție. O casă extrem de frumoasă, așa cum este ea, e făcută cu foarte bun gust. Am cumpărat această casă, o voi transforma complet. O să va țin la curent cu tot, o să vedeți ce fac”, spunea Babs, acum ceva timp, pe Instagram.

Imagini din curtea lui Babs

Acum, Claudia Iosif se mândrește cu noua sa curte. Fosta iubită a influencerului a investit o sumă considerabilă pentru a avea propriul colț de rai acasă. După cum se poate vedea și în imaginile din galeria foto a acestui articol, curtea a fost amenajată superb, iar culoarea care predomină este crem.

Babs are o piscină, iar în jurul acesteia au fost puși palmieri. De asemenea, vedeta are și un grătar, dar și câteva șezlonguri, oferindu-și astfel un spațiu ideal pentru relaxare.

Citește și Dorian Popa dezvăluie de ce el și Babs au ajuns la despărțire, după 11 ani de relație. Artistul a dat cărțile pe față, ce s-a întâmplat de fapt între ei!

Claudia Iosif, înșelată de Dorian Popa?

Deși s-au despărțit, Babs și artistul au o relație civilizată în continuare și chiar au amândoi grijă de Cheluțu. În plus, Dorian Popa a fost prezent și la ziua de naștere a fostei sale partenere.

În aceste condiții, toată lumea se întreabă de ce s-au despărțit, de fapt, cei doi. Prezent în podcastul Anamariei Prodan, artistul a fost întrebat dacă a înșelat-o pe Babs. Acesta nu a oferit un răspuns clar, însă a recunoscut că a greșit față de fosta lui iubită.

”Am greșit! Cred că este de ajuns să spun asta! Nu am cercetat niciodată să văd cum mi s-a greșit înapoi, dar, cu siguranță, poate că au existat greșeli și din partea cealaltă.

Eu sunt de părere că o relație se strică din ambele puncte de vedere și eu vreau să cred că, deși atunci când o relație se termină, este așa ca o furtună. Noi, Claudia și eu, avem puterea să reușim să ieșim la liman și să avem o relație de prietenie decentă”, a precizat Dorian Popa.

Citește și Ce și-a amenajat Dorian Popa în curte. Așa ceva vezi doar la milionari. Imaginile postate de cântăreț fac furori pe internet!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *