Cum și-a făcut apariția Viviana Sposub, pe covorul negru, la evenimentul din Los Angeles. A atras toate privirile cu această ținută

Viviana Sposub și George Burcea au fost la premiera serialului „Wednesday”

Scris de: Daoud Andra

23 Nov. 2022

Viviana Sposub și George Burcea au participat recent la premiera de gală a serialului în care actorul joacă. Evenimentul de lansare a serialului „Wednesday”, în regia lui Tim Burton, a avut loc la Los Angeles. Viviana și iubitul ei au atras toate privirile atunci când și-au făcut apariția pe covorul negru de la eveniment.

Cum a apărut Viviana Sposub la premiera serialului „Wednesday”

Viviana Sposub și George Burcea se află la Los Angeles, unde a avut loc premiera serialului „Wednesday”. Producția regizată de Tim Burton urmează să apară pe platforma Netflix, iar George Burcea are un rol în serial, alături de nume sonore, precum Catherine Zeta-Jones, Jenna Ortega, Christina Ricci sau Luis Guzman. Alături de Burcea, mai joacă doi actori români: Victor Dorobanțu și Cezar Grumăzescu.

Viviana are o pasiune pentru modă, pe care a dovedit-o și în cadrul emisiunii „Bravo, ai stil!”, unde a ajuns până în finală. Vedeta nu își putea face apariția oricum la Los Angeles, iar ținuta pe care a ales-o a fost pe măsura evenimentului. Iubita lui George Burcea a purtat o rochie neagră, de seară, cu umerii goi și cu detalii aplicate în zona bustului.

Ținuta a fost accesorizată cu mănuși lungi și cu o pereche de cercei statement. Actorul a ales un costum negru, cămașă albă și papion, asortându-se perfect cu iubita lui.

Cum si-a facut aparitia Viviana Sposub pe covorul negru la evenimentul din Los Angeles
Viviana Sposub și George Burcea, la premiera serialului „Wednesday”

Viviana Sposub învață actorie de la iubitul ei

Viviana și George Burcea s-au cunoscut la filmările pentru emisiunea „Ferma” și de atunci au rămas împreună. Partenerul ei a inspirat-o pe Viviana și a făcut-o să se gândească la o schimbare pe plan profesional. În urmă cu câteva luni, vedeta declara că o tentează ideea de a juca într-un film și că ia lecții de la iubitul ei atunci când este acasă.

„Nu am mai jucat într-un lungmetraj, dar eu simt că în mine se află un talent nedescoperit, sau mai bine zis descoperit de George. El are foarte mare încredere în mine, desigur că facem cursuri, ca să zic așa, am profesor la mine acasă. Întotdeauna mi-am dorit să fac cursuri de actorie și acum destinul mi l-a adus în cale pe domnul profesor. Nu-l plătesc.”, a mai povestit Viviana pentru EGO.ro, vara aceasta.

„În momentul în care ne-am întâlnit, acum doi ani de zile, într-o emisiune TV, cred că de atunci ne-am dat încredere reciprocă. Ea mi-a dat foarte mare încredere în mine pe parcursul acelei emisiuni și eu ei, astfel încât ea a stat până în finală. Chestia este că ne-am găsit. Două suflete într-un punct puțin sensibil care am putut să le unim”, a completat George Burcea pentru EGO.ro.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Tonciu își dorește cu ardoare să revină în televiziune
7.4 17 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *