Diagnostul crunt primit de Adrian Nartea, protagonistul serialului Vlad, în urma unui RMN: “Avem urechea înfundată și nu știam de ce”. Detalii tulburătoare

Iată ce diagnostic crunt a primit celebrul actor!

Adrian Nartea, actorul principal din serialul Vlad, s-a confruntat cu probleme grave de sănătate. La un moment dat, el a primit un diagnostic crunt din partea medicilor și a fost nevoit să treacă prin două intervenții chirurgicale. Abia acum a găsit puterea de a povesti drama prin care a trecut.

Adrian Nartea, diagnostic crunt primit de la medici

În vârstă de 42 de ani, Adrian Nartea este, fără doar și poate, unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați actori de la noi din țară, dar și unul dintre cei mai chipeși bărbați din showbiz.

El are o carieră de invidiat, o familie frumoasă, faimă și toată lumea îl adoră, însă viața lui nu a fost lipsită de probleme, ba din contră. În trecut, Adrian Nartea a trecut prin momente extrem de dificile.

Cu ce problemă de sănătate s-a confruntat actorul

În urmă cu ceva timp, Adrian Nartea s-a confruntat cu o problemă serioasă de sănătate. De curând, actorul a vorbit despre acel moment greu din viața lui. Mai exact, starul din serialul Vlad a avut tumoră intra-craniană. El a aflat diagnosticul după ce a ales să facă un RMN, la propunerea mamei sale.

”Aveam urechea stângă înfundată, efectiv, și nu știam de ce. Făceam aerosoli și ORL-iștii spuneau că am urechea înfundată pentru că am deviație de sept. Mai erau niște simptome, când mergeam la dentist și stăteam cu gura deschisă foarte mult, când o închideam, mă furnica foarte tare pe dedesubt, pe partea stângă, în interior. Se numește schwanom de trigemen.

Este o tumoare care crește pe teaca nervilor, ca o aluniță, dar pe interior. Sunt mulți oameni care au genul ăsta de tumori care cresc și se opresc. Unele nu se opresc din creștere. Asta s-a întâmplat la mine. A fost o creștere lentă. Doctorii mi-au spus că era o chestiune de 6, 7, 8 luni până să mi se întâmple ceva neurologic, să cad efectiv pe stradă”, a declarat Adrian Nartea în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Citește și Monica Davidescu l-a dat de gol pe Adrian Nartea. ”A doua zi de Paște avem spectacol” VIDEO EXCLUSIV!

”Aveam capul cât banița”

După ce a primit diagnosticul crunt, actorul a fost nevoit să se opereze. Nu o dată, ci de două ori. Adrian Nartea a suferit intervențiile chirurgicale în Lyon, Franța.

”Au fost momente grele. Am avut și experiență din astea mai mistică. Dar cel mai important lucru este că au venit la mine soția, Alina, și Mara, care avea 2 ani atunci, și în momentul în care am văzut-o….m-a umplut cu totul.

Cea mică se uita la mine și nu avea nicio treabă. Aveam capul cât banița. Ne-am jucat în continuare, a înțeles. Abia după vreo săptămână s-a uitat la mine și a întrebat dacă mă doare. Acela a fost un moment…și acum dacă stau să mă gândesc, încep să plâng.

Tot mama mi-a trimis după câteva zile un mail în care îmi spunea că au găsit o formațiune care e intra-craniană, să nu-mi fac probleme, să stau liniștit. Mie numi venea să cred. De ce nu m-a sunat, de ce mi-a trimis mail. Probabil a vrut să evite conversația.

Am înțeles că am o tumoare în cap, în spatele ochiului. (…) Am început să sun și să merg la neurologi, neurochirurgi, am consultat vreo patru. A început un periplu ca să-mi dau seama ce era de făcut.

Tumoarea era mare, lungime 4 cm, lățime 3 cm, grosime vreo 1 și ceva 2 cm, mare, foarte mare. Prima operație a durat undeva la 6 ore sau 7. După am stat 7 zile în spital. (…) N-au reușit să scoată toată tumoarea, pentru că era foarte solidă pe alocuri”, a mai povestit, acum ceva timp, actorul.

Citește și De ce nu a mers Adrian Nartea cu soția la Asia Express. Mulți fani se așteptau să facă echipă cu Alina Ferinceac: “Ar fi imposibil!” VIDEO EXCLUSIV!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Decizia majoră luată de Dan Cruceru, după ce a prezentat primul sezon Survivor România
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
SCANDAL! Imagini ȘOC cu Iulia Albu au scăpat pe net. Sigur NU o recunoști, le...
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Experimentata Raicu l-a 'prins' pe şefuleţ! Ce a făcut micuţul pervers înainte de întâlnire
Cea mai mare gafă pe care a făcut-o Andreea Esca în timp ce prezenta știrile:...
Cum a apărut îmbrăcată o actriță din Rusia la Cannes. Toată lumea vorbește despre rochia...
Carmen Harra a spus adevărul despre împăcarea dintre Anamaria Prodan și Laurenţiu Reghecampf! „Amândoi s-au...
Culiță Sterp a apelat de urgență la mama Geta! Cu ce bunătăți s-a dus femeia...
NU le RECUNOȘTI! Cum arătau divele din România acum 30 de ani! Transformare ȘOCANTĂ
Femeile strălucitoare ale zodiacului, apreciate pentru sufletele lor de aur
8 zodii încep săptămâna în forță. Orice își propun vor reuși
6 zodii vor fi martore la schimbări astrale semnificative, fiecare moment fiind o oportunitate de...
Fosta soție a unui actor celebru a ajuns să doarmă pe străzi și să mănânce...
Anunțul special făcut de Andreea Berecleanu după 7 ani de căsătorie cu medicul Constantin Stan:...
Crima din Sibiu! Tânărul de 24 de ani şi-a recunoscut fapta. Motivul pentru care şi-a...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *