Actrița Ada Condeescu a cântat alături de Adela Popescu într-un concert din Brașov. „Se întâmpla acum 12-13 ani” VIDEO EXCLUSIV

”Îmi place foarte tare să cânt”

Ada Condeescu este prietenă de ani buni cu Adela Popescu, însă puțini sunt cei care știu că cele două nu împărtășesc aceeași pasiune pentru actorie, ci și pentru muzică. Actrița a povestit în exclusivitate pentru EGO.ro că în urmă cu mai bine de 12 ani chiar a urcat pe scenă la invitația bunei sale prietene, Adela Popescu și au cântat împreună.

”Eu exercițiu nu am”

Despre Ada Condeescu doar prietenii și familia știau cât de talentată este din punct de vedere muzical, asta pentru că își făcea curaj și cânta doar în cercuri restrânse. Actrița se declară timidă și pentru că nu are exercițiu din punct de vedere muzical, iar pentru ea apariția în fața unui public trebuie să fie impecabilă. Astfel că sunt șanse mici să o vedem cântând, în vreunul dintre proiectele sale, cu atât mai puțin în filmul ”Retreat Vama Veche”, deși joacă alături de Adela Popescu, cea care a avut încredere în abilitățile ei și a invitat-o pe scenă alături de ea. Dacă își va arăta talentul muzical în filmul ”Retreat Vama Veche” rămâne să aflăm abia în luna octombrie, căci regizorul Petre Năstase a amânat lansarea lungmetrajului filmat în vara lui 2023.

”Nici nouă nu ne este ușor. Nici mie, nici Adelei, nici Laurei nu ne-a fost ușor să aflăm vestea amânării, dar asta este. Bine, eu sunt obișnuită că spre exemplu fac un film acum și iese peste trei ani. Adică mai fac un copil între timp, mai fac cine știe ce. Dar totuși zic că este un timp ok pentru un film care se vrea a fi foarte bun, foarte lucrat la detaliu”, ne-a declarat Ada Condeescu despre lansarea destul de târzie a filmului.

Citește și: Sfatul prețios pe care l-a primit Ada Condeescu în cariera sa internațională: ”Actrițele nu se tund niciodată fără bani” VIDEO EXCLUSIV

Pe de altă parte, actrița știe că lansările de film se fac după o anumită logică, așa că s-a obișnuit de-a lungul timpului să aștepte chiar și câțiva ani până să vadă un proiect de-al ei pe marele ecran.

”În general, cele mai bune luni pentru lansări sau pentru orice tip de film, sunt în cele în  care oamenii nu ies afară, în parc, să nu zic la terasă. Ca și pentru teatru. Este greu să lansezi un film la final de primăvară, pentru că oamenii nu mai au răbdarea aceea pe care o au începând din octombrie. Cam octombrie este prima lună. Iar noi vom avea premiera de gală pe 16 octombrie. Sper să nu se mai schimbe nimic, dar nu cred că deja este bătut în cuie. Vom avea și o caravană în țară, în Iași, Galați, Brașov, Cluj, Arad, Timișoara, Constanța”, ne-a mai spus actrița.

Se pare însă că totul se întâmplă cu un scop, căci amânarea filmului permite ca Laura Cosoi să aibă timp să se refacă după cea de-a patra sarcină și să meargă împreună cu Ada Condeescu și Adela Popescu prin țară, la promovarea lungmetrajului.

”Nu știu dacă o să merg în toate orașele pentru că eu o să fiu deja implicată în alte proiecte. Sper să onorez măcar trei orașe din astea mari, nu de alta, dar cu siguranță va fi așa o mare bucurie pentru mine să fiu din nou împreună cu Adela și Laura. Și să nu avem treabă, decât așa de promovare. Ne bazăm că între timp o să nască și Laura, lasă copilul liniștit acasă și noi să putem să ne vedem de promovare și de treabă”, a completat actrița.

Ada Condeescu a cântat la admiterea de la UNATC piesa ”Dacă vesel se trăiește”

Până la lansarea oficială, publicul a putut urmări câteva imagini din film cu ajutorul celor de la 3rei Sud Est care au realizat coloana sonoră a lungmetrajului. Deși era copil când celebra trupă s-a lansat, Ada Condeescu s-a bucurat enorm când a aflat că cei trei băieți vor compune parte din coloana sonoră a filmului.

”Ei s-au lansat în perioada când eu eram foarte mică și nu eram foarte atentă la ce se întâmplă. Țin minte că atunci când au apărut ei, eu eram foarte mică, eram pe la tata prin Crângași și era așa o lume foarte departe. Acum, amintindu-mi, 3Sud Est este ceva foarte departe. Mi-a plăcut ce au lansat cu Andia, dar eu sunt cumva în alt gen de muzică, așa mai de stradă, mai de rap”, a spus actrița.

Așa cum relatam mai sus, după actorie, o altă mare pasiune a Adei Condescu este muzica, însă puțini sunt cei care au reușit să o audă cântând. Chiar și la admiterea de la UNATC, actrița a pregătit o melodie care nu i-a pus în evidență talentul, dar care a ajutat-o să treacă proba.

”Am intrat cu ”Dacă vesel se trăiește, bate așa”. Dar, da, am potențial. Eu exercițiu nu am, dar am ureche muzicală, însă trebuie să mă ajute cineva. Îți spun în premieră, Adela m-a invitat la un concert de-al ei. Eu jucam la Brașov, într-un spectacol, și seara ea avea concert cu trupa ei. M-a invitat pe scenă și am cântat. Se întâmpla acum 12-13 ani, dar nu a înregistrat nimeni. A fost foarte tare pentru mine. Mie îmi place foarte tare să cânt, dar nu mă ajută exercițiul”, a mai povestit Ada Condeescu pentru EGO.ro.

Citește și: Adela Popescu, Laura Cosoi și Ada Condeescu s-au distrat copios pe set la ”Retreat Vama Veche”. ”Filmul adevărat începea atunci când se dădea STOP” VIDEO EXCLUSIV

Video: Mihai Robu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
SCANDAL! Imagini ȘOC cu Iulia Albu au scăpat pe net. Sigur NU o recunoști, le...
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Experimentata Raicu l-a 'prins' pe şefuleţ! Ce a făcut micuţul pervers înainte de întâlnire
Cea mai mare gafă pe care a făcut-o Andreea Esca în timp ce prezenta știrile:...
Cum a apărut îmbrăcată o actriță din Rusia la Cannes. Toată lumea vorbește despre rochia...
Carmen Harra a spus adevărul despre împăcarea dintre Anamaria Prodan și Laurenţiu Reghecampf! „Amândoi s-au...
Culiță Sterp a apelat de urgență la mama Geta! Cu ce bunătăți s-a dus femeia...
NU le RECUNOȘTI! Cum arătau divele din România acum 30 de ani! Transformare ȘOCANTĂ
Femeile strălucitoare ale zodiacului, apreciate pentru sufletele lor de aur
8 zodii încep săptămâna în forță. Orice își propun vor reuși
6 zodii vor fi martore la schimbări astrale semnificative, fiecare moment fiind o oportunitate de...
Fosta soție a unui actor celebru a ajuns să doarmă pe străzi și să mănânce...
Anunțul special făcut de Andreea Berecleanu după 7 ani de căsătorie cu medicul Constantin Stan:...
Crima din Sibiu! Tânărul de 24 de ani şi-a recunoscut fapta. Motivul pentru care şi-a...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *