Sfatul prețios pe care l-a primit Ada Condeescu în cariera sa internațională: ”Actrițele nu se tund niciodată fără bani” VIDEO EXCLUSIV

Ce nu știai despre actrița din ”Eu când vreau să fluier, fluier”

Cariera de actor este pe cât de frumoasă, pe atât de solicitantă, care, de cele mai multe ori, cere și anumite compromisuri și sacrificii. De cele mai multe ori, aceste compromisuri de dragul unui rol ajung să fie remunerate pe măsură, astfel că, actorii aleg să nu facă modificări de imagine fără un scop anume. Nu este însă cazul Adei Condeescu, care a dezvăluit, în exclusivitate pentru EGO.ro, că și-a făcut o schimbare completă de look fără să fie implicată în vreun proiect, iar asta a dus la uimirea directorilor de casting.

Ada Condeescu face dezvăluiri surprinzătoare

De cele mai multe ori, actorii fac schimbări radicale de look doar atunci când se pregătesc pentru un proiect și le cere un anumit rol. Rare sunt cazurile când actorii de film, în mod special, ajung la o schimbare drastică doar din dorință proprie. Printre cei care atunci când vor să schimbe ceva la imaginea lor o fac este și Ada Condeescu. Chiar dacă, de-a lungul timpului, nu a avut prea mari pauze între filmări, actrița a găsit timp.

”Am avut părul scurt, m-am tuns scurt de mult, chiar după ce am filmat ”Eu când vreau să fluier, fluier”, între el și ”Loverboy”. M-a văzut atunci cei de la StradaFilm, directorul de casting și m-a întrebat cine m-a plătit, cu câți bani m-am plătit să mă tund. I-am zis că nu m-a plătit nimeni, ci pur și simplu nu mai suportam. Mi-a zis atunci că așa ceva nu se poate, actrițele nu se tund niciodată fără bani. Nu există”, ne-a povestit Ada Condeescu, completând că are un păr destul de pretențios atunci când vine vorba de aranjat.

Actrița acordă atenție părului

”Mi se pare oricum foarte importantă îngrijirea părului și încerc să fac tratamente așa pe cât se poate, pe genunchi. Dar sunt conștientă de faptul că este important atât pieptănatul și chestiile clasice, dincolo de suplimente și tratamente. Eu am și părul buclat și este mai uscat așa el de la natură. Acum după ”Retreat Vama Veche” l-am tot îndreptat vreo lună puternic și se simte, nu îi convine adică. Îl văd că nu este ce trebuie”, a mai spus actrița.

Din fericire, tunsoarea scurtă nu i-a afectat cariera, căci producătorii și-au dorit-o în filmele lor indiferent de lungimea părului, coafură sau nuanță. Totuși, actrița este conștientă de faptul că părul este extrem de important în imaginea unei femei și nu numai, dar mai ales a actrițelor de film, așa că, de câte ori are ocazia, încearcă să nu-și traumatizeze părul, însă de foarte multe ori se gândește să se tundă din nou scurt pentru a nu mai avea bătăi de cap.

”Să știi că nu pot să zic că am avut așa mari probleme, chiar pot să zic că am avut noroc. Chiar și după nașteri, de asta zic că am avut noroc, că am tot auzit tot felul de probleme după nașteri că se deteriorează sau alte lucruri, dar eu am avut noroc. Nu știu ce să zic. Am gene bune în general, așa se pare. Dar este foarte importantă cumva îngrijirea și eu recunosc că, din păcate, nu prea am timpul necesar să fac asta. Timpul însemnând așa cum se face ca lumea, de aia de multe ori mă gândesc cât de tare mi-aș dori să am părul scurt”, a mai completat Ada Condeescu.

”Am avut niște discuții foarte ample cu regizorii în care am stabilit look-ul”

Conștientă de faptul că un păr scurt, chiar și în epoca în care sunt peruci și alte artificii ajutoare, contează foarte mult la un casting, Ada
Condeescu încearcă să-și țină podoaba capilară cât mai sănătoasă.

”Eu nu sunt vopsită, e culoarea mea naturală. În general mă vopsesc doar pentru filme. Adică m-am tot vopsit și pentru ”LoverBoy”, pentru ”Love Island” și pentru ”Lupul”. Mie îmi place mult pe natural așa. Am avut niște discuții foarte ample cu regizorii în care am stabilil look-ul și așa cum să arate personajul și la astea trei filme, bine erau și niște look-uri departe de mine, adică cum sunt eu așa în viața de zi cu zi, și am fost la saloane, adică am încercat niște chestii, am făcut împreună cu regizorii, cu referințe, adică chiar a fost hard așa. Spre exemplu la ”Love Island”, film pe care l-am făcut în Croația, m-am vopsit și la 5 dimineața, după o noapte de filmare, ca să fiu gata la ora 6 pentru că trebuia să fie racord și deja îmi creșteau rădăcinile și eram foarte rom-roșu așa și trebuia să fie la culoarea de la începutul filmului. E nebunie cu părul”, a mai povestit Ada Condeescu pentru EGO.ro.

De asemenea, dorește ca până în toamnă, când va avea o premieră la Teatrul Act, părul să aibă timp să se regenereze: ”Chiar acum pentru toamnă mă pregătesc să ies cu o premieră la ”Teatrul Act” de pe Calea Victoriei și mă tot gândesc ce să fac ca să nu-l obosesc prea tare”.

 

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Kate Middleton e la pământ! Boala o face să treacă prin IAD, dezvăluiri şocante despre...
S-a pozat fără HAINE într-o FARFURIE! Alexandra Stan, cele mai INCENDIARE imagini din 2024
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
BREAKING | Primele imagini cu Florin Piersic transportat la Institutul Matei Balș din Capitală, cu...
Uluitor cum arată casa în care locuiește Dana Budeanu și cum a decorat-o. Imagini spectaculoase
Kim Kardashian, senzația serii la Gala Met 2024! Rochia despre care vorbește tot internetul /...
Mădălina Ghenea vorbește despre despărțirea de Grigor Dimitrov: „Mi se pare că e momentul potrivit...
Roberta și Julia își aruncă săgeți în Casa Iubirii! Patrick, pe post de arbitru: „Diferența...
Andra, apariție BOMBĂ de Paște. Și-a lăsat fanii cu gura căscată
Horoscop 8 Mai 2024. Balanțele au idei geniale astăzi, care pot influența într-un mod pozitiv...
Horoscop Zilnic Miercuri 8 Mai 2024. Se anunță o perioadă bună din punct de vedere...
Astrele prevestesc câștiguri neașteptate pentru fiecare semn zodiacal
A divorțat de un celebru prezentator TV și s-a recăsătorit cu un om de afaceri....
Cel mai PROST ÎMBRĂCATE vedete la MET GALA 2024. GALERIE FOTO. Vezi ce alte celebrități...
Pepe, mesaj cu subînțeles pentru Raluca Pastramă? Artistul stârnește controverse cu noua piesă „Pasăre de...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *