Motivul pentru care George Burcea nu va mai apărea în sezonul doi al serialului de pe Netflix: “Am decis să nu mai fac parte din Wednesday”

Actorul are alt proiect în desfășurare

Scris de: Daoud Andra

03 Apr. 2024

Serialul Wednesday, regizat de Tim Burton, va avea și un al doilea sezon. Deși s-a bucurat de apreciere în primul sezon, actorul George Burcea a decis că nu își mai dorește să apară în continuarea serialului. Ce mesaj a transmis actorul și ce alt proiect are în desfășurare.

George Burcea nu îl mai interpretează pe Lurch în Wednesday, sezonul doi

Filmările pentru sezonul al doilea al serialului Wednesday urmează să înceapă luna aceasta. După succesul înregistrat de primul sezon, producătorii au decis să facă o continuare a poveștii, însă cu o distribuție ușor diferită.

Actorul George Burcea, care l-a interpretat pe majordomul familiei Addams, nu va mai participa la filmările noului sezon. Burcea a transmis, pe rețelele de socializare, că a hotărât să renunțe la personajul Lurch, care i-a adus multă notorietate peste Ocean, în primul sezon.

Citește și: George Burcea a dat lovitura! Pe ce mare proiect a pus mâna: “Sunt extrem de emoționat și onorat să vă anunț”

”Din motive personale şi manageriale, am decis să nu mai fac parte din proiectul Wednesday, sezonul doi”, a transmis George Burcea, pe reţelele de socializare.

Primul sezon al serialului s-a filmat în România, în pandemie, iar echipa de producție a fost una mixtă. Locațiile unde s-a filmat producția difuzată de Netflix au fost Castelul Cantacuzino, Grădina Botanică, Universitatea Politehnică, platourile de la Buftea și Casa Monteoru. Pentru al doilea sezon al serialului, echipa de producție a ales locații din Irlanda, iar filmările urmează să înceapă.

Cum si-a facut aparitia Viviana Sposub pe covorul negru la evenimentul din Los Angeles
Actorul și iubita lui, Viviana Sposub, la premiera serialului Wednesday

Îl va interpreta pe Alexandru Ioan Cuza

George Burcea nu duce lipsă de proiecte cinematografice, dimpotrivă. Actorul apare în prezent în serialul de comedie Bravo, tată! de la Antena 1. De asemenea, actorul a început să filmeze pentru un lungmetraj, unde interpretează un rol istoric. Burcea va intra în pielea domnitorului Alexandru Ioan Cuza, în filmul Noaptea lui Vlad.

Citește și: George Burcea a împlinit 36 de ani. Ce a făcut public Viviana Sposub chiar de ziua lui. Fanii i-au felicitat imediat

”Sunt extrem de emoționat și onorat să vă anunț că mă veți vedea în curând pe marile ecrane portretizându-l pe domnitorul Alexandru Ioan Cuza, părintele fondator al României moderne. Emoțiile sunt și mai mari, întrucât până acum, singurul român care l-a interpretat pe domnitor într-un film de lung metraj a fost Florin Piersic în anul 1979. După 45 de ani, șansa de a readuce în cinematografe un personaj atât de important pentru toți românii îmi revine și nu pot decât să mă bucur și să vă promit că îmi voi pune tot sufletul în acest proiect”, a transmis George Burcea, pe rețelele de socializare.

 

 

 

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Jorge, dezvăluiri despre relația pe care o avea la început cu soția sa
1 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *