George Burcea a dat lovitura! Pe ce mare proiect a pus mâna: “Sunt extrem de emoționat și onorat să vă anunț”

Iată mai multe detalii despre proiectul în care este implicat actorul!

George Burcea va interpreta un nou rol important în cariera sa. După ce a apărut în Wednesday, serialul de pe Netflix care s-a bucurat de un succes răspunător, acolo unde l-a interpretat pe majordomul Lurch, fostul soț al Andreei Bălan îl va juca pe Alexandru Ioan Cuza. Iată ce anunț a făcut actorul pe rețelele sociale!

George Burcea îl va juca pe Alexandru Ioan Cuza

În vârstă de 36 de ani, George Burcea traversează una dintre cele mai frumoase perioade din viața sa. Fostului partener de viață al Andreei Bălan îi merge bine atât pe plan personal, cât și pe plan profesional. După ce s-a împăcat cu Viviana Sposub, actorul a reușit să semneze un contract uriaș.

Mai exact, acesta a bătut palma pentru un rol într-un film de lungmetraj despre care se crede că va fi de succes. În această producție, George Burcea îl va interpreta pe unul dintre oamenii care au marcat istoria modernă a României, Alexandru Ioan Cuza.

”Sunt extrem de emoționat și onorat”

Extrem de mândru de realizarea sa, actorul a scris un mesaj pe pagina personală de Facebook. George Burcea le-a mărturisit prietenilor săi virtuali că abia așteaptă să intre în pielea lui Alexandru Ioan Cuza.

”Sunt extrem de emoționat și onorat să vă anunț că mă veți vedea în curând pe marile ecrane portretizându-l pe domnitorul Alexandru Ioan Cuza, părintele fondator al României moderne.”, a transmis fostul soț al Andreei Bălan în mediul online.

Te-ar mai putea interesa și Decizia neașteptată luată de Andreea Bălan în legătură cu George Burcea. Artista l-a iertat pe fostul soț: “Sunt cea mai fericită din lume”!

Florin Piersic a interpretat același rol în anul 1979

De asemenea, George Burcea a mai ținut să le spună fanilor săi că mândria este cu atât mai mare cu cât singurul român care l-a interpetat pe Alexandru Ioan Cuza a fost Florin Piersic. Maestrul a jucat același rol în urmă cu 45 de ani.

”Emoțiile sunt și mai mari, întrucât până acum, singurul român care l-a interpretat pe domnitor într-un film de lung metraj a fost Florin Piersic în anul 1979.

După 45 de ani, șansa de a readuce în cinematografe un personaj atât de important pentru toți românii îmi revine și nu pot decât să mă bucur și să vă promit că îmi voi pune tot sufletul în acest proiect. App…astăzi este ziua lui Cuza. La multi ani, Domn!!!”, a mai adăugat actorul.

Te-ar mai putea interesa și Noul serial românesc în care a fost cooptat George Burcea. Ce rol joacă fostul soț al Andreei Bălan, se va difuza la Antena 1!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan, mărturisiri despre relația cu Victor Cornea
9 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *