Noul serial românesc în care a fost cooptat George Burcea. Ce rol joacă fostul soț al Andreei Bălan, se va difuza la Antena 1

George Burcea va apărea la Antena 1. În ce serial românesc va juca actorul?

George Burcea este în culmea fericirii căci a primit o propunere fabuloasă. Fostul soț al Andreei Bălan a fost cooptat să joace într-un nou serial românesc. Producția se difuzează la Antena 1 în fiecare duminică, de la 20:00. În afară de George Burcea, în comedie mai apar și Răzvan Fodor, Liviu Vârciu, Cosmin Natanticu și Ștefan Pavel.

În ce serial românesc va juca George Burcea

În vârstă de 35 de ani, George Burcea este, fără doar și poate, unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați actori de la noi din țară. Anul trecut, fanii acestuia l-au văzut pe preferatul lor jucând în celebrul serial de pe Netflix, Wednesday.

Acesta i-a dat viață personajului Lurch, însă, din păcate, fostul partener de viață al Andreei Bălan nu a apărut în foarte multe cadre. Cu toate astea, George Burcea s-a bucurat că a avut șansa de a apărea în producția semnată Tim Burton, alături de actori celebri precum Jenna Ortega sau Catherine Zeta-Jones.

”Am primit cu bucurie propunerea”

Acum, George Burcea a primit, din nou, o nouă ofertă atractivă. Acesta va juca în serialul de comedie ”Bravo, tată!”, ce îi are ca protagonişti pe Răzvan Fodor, Liviu Vârciu, Cosmin Natanticu și Ștefan Pavel.

”Am primit cu bucurie propunerea de a juca în Bravo, tată!, pentru că este un serial care expune realitatea tăticilor și, automat, a familiilor din România.

Cu siguranță, mulți tatici se vor regasi în personajele noastre. Copiii leagă prietenii între părinți, de îndată ce fac primul pas către grădiniță sau școală. Automat, îți faci și tu, ca parinte, noi amici sau prieteni.

Îmi plac proiectele în care joc alături de colegi actori pe care îi știu, iar din distribuție îi știam pe toti, jucasem alaturi de ei și mi-a fost ușor să mă alătur poveștii și atmosferei de pe set.

Într-o zi, am mers la filmare cu fetițele mele, iar Fodor, Vârciu, Pavel și Natanticu erau îmbrăcați în super eroi. Fetițele au început să țipe de bucurie, crezând că au venit animatorii și că este o petrecere acolo.

A fost o experiență superbă, pentru că eram tăticul care trebuia să aibă grijă de copii și, în același timp, trebuia să-mi fac și meseria de actor’’, a spus George Burcea.

Citește și Decizia neașteptată luată de George Burcea, după ce s-a despărțit din nou de Viviana Sposub. I-a surprins pe toți cu planurile lui!

George Burcea, dezvăluiri despre personajul pe care-l va interpreta în serialul ”Bravo, tată!”

În continuare, actorul a vorbit și despre rolul pe care îl va avea în noul serial de la Antena 1. ”Cred că personajul meu a fost unul dintre cele care l-au pus într-o ipostază stânjenitoare pe Mario, tăticul jucat de Liviu Vârciu, care nu prea își dorește să se dezvolte prin Yoga, dar care este obligat să o facă, iar ce s-a întâmplat pe set veți afla doar urmărind serialul. Ăștia suntem, atâta putem!”, a declarat, amuzat, George Burcea.

Producția ”Bravo, tată!” are în centrul atenției patru tătici care provin din lumi total diferite. Cu toate astea, bărbații reușesc să se împrietenească prin intermediul copiilor. În ce încurcături vor intra cei patru tătici? Urmărește și vei afla! Scenele vor stârni emoții și hohote de râs.

Citește și George Burcea, schimbare majoră după ce s-a împăcat cu Andreea Bălan. Imaginile au fost făcute publice, stupoare pentru fan!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Decizia majoră luată de Dan Cruceru, după ce a prezentat primul sezon Survivor România
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
SCANDAL! Imagini ȘOC cu Iulia Albu au scăpat pe net. Sigur NU o recunoști, le...
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Șoc în România! O mireasă s-a îndrăgostit de artistul care i-a cântat la nuntă și...
Cea mai mare gafă pe care a făcut-o Andreea Esca în timp ce prezenta știrile:...
Cum a apărut îmbrăcată o actriță din Rusia la Cannes. Toată lumea vorbește despre rochia...
Carmen Harra a spus adevărul despre împăcarea dintre Anamaria Prodan și Laurenţiu Reghecampf! „Amândoi s-au...
Patrick crede că Roberta nu îl place pe Sebastian! Ce spune concurenta despre această situație:...
NU le RECUNOȘTI! Cum arătau divele din România acum 30 de ani! Transformare ȘOCANTĂ
Horoscop 19 Mai 2024. Această zi își pune amprenta asupra Capricornilor, Scorpionii vor fi puși...
Horoscop Zilnic Duminică 19 Mai 2024. Racilor li se va oferi șansa să își ducă...
6 zodii trăiesc o zi de neuitat, încununată de succes și realizări sub strălucirea stelelor...
Fosta soție a unui actor celebru a ajuns să doarmă pe străzi și să mănânce...
Anunțul special făcut de Andreea Berecleanu după 7 ani de căsătorie cu medicul Constantin Stan:...
Cine este celebrul artist care s-a iubit cu femeia căreia i-a cântat la nuntă?! Cântăreţul...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *