George Burcea, schimbare majoră după ce s-a împăcat cu Andreea Bălan. Imaginile au fost făcute publice, stupoare pentru fan

Andreea Bălan și George Burcea au decis să facă „pace” pentru binele fetițelor lor și au participat împreună la evenimentul de deschidere a noului an școlar. Chiar dacă relația lor s-a încheiat de ceva timp, Andreea Bălan și George Burcea au reușit să mențină o relație bună pentru cele două fetițe pe care le au împreună. Din acest motiv, actorul face tot posibilul să fie prezent cât mai mult în viața copiilor săi.

Actorul a fost prezent la evenimentul de deschidere a anului școlar

Andreea Bălan și George Burcea nu mai sunt împreună de ceva timp. Însă, ei reușesc să mențină o relație prietenoasă în beneficiul celor două fetițe pe care le au împreună. Astfel, actorul se străduiește să fie cât mai prezent în viața fiicelor lui și nu ratează evenimentele importante.

În această notă, pe data de 11 septembrie, cei doi părinți au însoțit împreună fetițele la prima zi de școală și au fost alături de ele într-un moment special.

Ella a început clasa I, în timp ce Clara a început grupa mare la grădiniță. Ei bine, ca orice părinte mândru, George Burcea nu a ratat ocazia de a se fotografia cu micuțele și de a împărtăși imaginile pe Facebook, alături de două mesaje emoționante.

Citește și: Gestul lui George Burcea când Andreea Bălan a primit cel mai frumos cadou de la Victor Cornea. Pe mulți i-a șocat

„Timpul trece, iar noi, cu greșeli și cu lecții noi de viață, cu lacrimi și cu bucurii, creștem alături de copiii noștri. Clasa I pentru Ella Maya. Am avut emoții ca atunci când eu am pășit pentru prima dată în școală. Să o ajute Dumnezeu să fie sănătoasă, iar pe noi să ne ajute să îi putem oferi tot ceea ce ea are nevoie♥️🙏”, a spus actorul la o postare în care apare alături de Ella.

„Domnișoara șoricel Clara a pășit în grupa mare și sunt sigur că nici nu voi clipi bine, iar ea va fi în clasa I.. Până atunci ne bucurăm cu toții de toate. Doamne ajută să îi fie cu zâmbete și dragoste🙏♥️”, a continuat el la o postare alături de Clara.

O nouă înfățișare după despărțire

Ei bine, recent actorul a trecut printr-o despărțire. Timp de trei ani Burcea și Viviana Sposub au format unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz, iar decizia lor de a se despărți a surprins multă lume.

Totuși, se pare că viața de bărbat fără obligații îi priește de minune, așa că actorul începe să arate tot mai bine, are grijă de el și nu se sfiește să împărtășească momentele din viața sa pe platformele de socializare.

 

 

Vezi și: Anunțul făcut de Viviana Sposub după despărțirea de George Burcea: “Nu se mai poate”. Are legătură cu fostul soț al Andreei Marin

Recent, George Burcea a postat o serie de clipuri în care a dezvăluit urmăritorilor săi că va urma câteva proceduri pentru a-și îmbunătăți aspectul fizic.

George Burcea apelează la intervenții non-invazive

Puțini sunt cei care știu că George Burcea se confruntă cu alopecia. Actorul a dezvăluit că și-a pierdut părul acum câțiva ani, iar în zona bărbii are porțiuni unde nu-i crește barba.

Datorită numeroaselor întrebări primite de la fanii săi cu privire la acest aspect, fostul soț al Andreei Bălan a dezvăluit că a recurs la o injecție și așteaptă să vadă rezultatele acesteia.

De asemenea, el a căutat să-și remedieze cearcănele care i-au apărut din cauza lipsei de somn și a programului haotic. Mai mult decât atât, George Burcea a renunțat și la aparatul dentar pe care l-a purtat timp de doi ani, astfel că acum se bucură de un zâmbet perfect.

Te poate interesa și: Adevăratul motiv al despărțirii dintre George Burcea și Viviana Sposub, după 3 ani de relație. “El e șocat”

„Am tot primit mesaje cu privire la lipsa mea de bărbiță. Este de la alopecie, cu care m-am confruntat și în trecut. Mi-am făcut o injecție și sper să mi se rectifice totul. Odată rezolvate aceste fire de păr lipsă.

Mai trebuie să rezolv cu aceste cearcăne. Cafele, nopți pierdute, stat cu copii, încălzit lapte, filmări, machiaj, dormit destul de puțîn, cearcănele mi s-au adâncit.

Nu sunt nici bătrân, dar nici prea tânăr la 15-20 de ani. Dacă tot am intrat în reparații de cearcăne și de bărbiță, trebuie să îmi scot și acest gard din gură cum spune tovarășul meu, Cezar Ouatu.

Timp de doi ani l-am purtat și abia aștept să-mi fac dinții frumoși că m-am săturat de probleme”, a povestit George Burcea pe InstaStory, acum ceva timp.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
10 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *