Decizia neașteptată luată de Andreea Bălan în legătură cu George Burcea. Artista l-a iertat pe fostul soț: “Sunt cea mai fericită din lume”

Andreea Bălan și actorul s-au despărțit în 2020
Decizia neașteptată luată de Andreea Bălan în legătură cu George Burcea. Artista l-a iertat pe fostul soț: “Sunt cea mai fericită din lume”

Andreea Bălan a decis să încheie procesele pe care le avea cu fostul soț, George Burcea. Solista a recunoscut că este foarte fericită și că preferă ca micuțele sale să crească într-un mediu în care părinții să se înțeleagă.

Andreea Bălan l-a iertat pe George Burcea

După ce s-au despărțit, Andreea Bălan și George Burcea au dus un război care părea să nu se mai termine, dar artista a fost cea care a ales să cedeze. Vedeta de la Antena 1 a decis să renunțe la proces și mărturisește că este fericită. De când s-a cuplat cu tenismenul Victor Cornea, viața solistei s-a schimbat radical.

Acum, Andreea Bălan dorește să încheie toate neînțelegerile cu George Burcea, tatăl fiicelor sale. Ea a mărturisit că este mai bine pentru pentru cele două fetițe, Ella și Clara, să se înțeleagă părinții.

Citește și: Noul serial românesc în care a fost cooptat George Burcea. Ce rol joacă fostul soț al Andreei Bălan, se va difuza la Antena 1

„Eu am decis să nu mai continui și nu am mai depus actele conform procedurilor. Sunt cea mai fericită din lume și nu mai am timp și energie negativă să aloc proceselor. Totodată cred că este mai bine și pentru fetițe ca părinții lor să fie OK unul cu celălalt”, a declarat aceasta pentru Spynews.ro. 

„Anulează cererea de chemare în judecată formulată de către formulată de reclamanta BĂLAN GEORGIANA – ANDREEA, în contradictoriu cu pârâtul BURCEA GEORGE – VALENTIN. Cu drept de cerere de reexaminare, în termen de 15 zile de la comunicarea prezentei încheieri, ce se depune la Tribunalul Bucureşti – Secţia a III–a Civilă”, a decis instanța.

Actorul s-a mutat în America, după ce s-a despărțit de Viviana Sposub

George Burcea și Viviana Sposub și-au spus adio definitiv! După ce au încercat să mai acorde o șansă relației, sperând că vor ‘reînvia’ povestea de iubire, cei doi au ajuns să se despartă din nou. Se pare că bruneta a fost cea care i-a dat papucii fostului soț al Andreei Bălan

În urmă cu nici două luni, Viviana Sposub și George Burcea uimeau pe toată lumea după ce au apărut împreună. Însă fericirea nu a durat foarte mult, căci cei doi au ajuns să se despartă, de data aceasta definitiv.

Conform Cancan.ro, George Burcea nu vrea să mai audă de Viviana Sposub, așa că a plecat din România. Actorul a decis să se mute la Los Angeles și și-a schimbat numărul de telefon. În plus, acesta dorește să se concentreze mai mult pe cariera de actor și și-a luat un agent. George Burcea este hotărât să dea lovitura în SUA și merge la castinguri pentru filme și reclame.

„Ei urmau să se întoarcă în America în această toamnă. George a plecat însă singur, supărat că Viviana nu a mai fost dispusă să dea o șansă relației lor. Și-a schimbat numărul de telefon și intenționează să profite de toate oportunitățile ce i se oferă. George are un agent în America, iar acesta se ocupă de cariera lui”, a declarat un apropiat al celor doi, pentru sursa citată.

Citește și: Decizia neașteptată luată de George Burcea, după ce s-a despărțit din nou de Viviana Sposub. I-a surprins pe toți cu planurile lui

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *