Cum te poți angaja la Gucci. Paşii pe care trebuie să îi urmezi

Iată care sunt pașii care trebuie urmați pentru a obține un job în cadrul companiei Gucci

Scris de: Dana Cazacu

22 Feb. 2022

Cum te poți angaja la Gucci. Paşii pe care trebuie să îi urmezi

În anul 1921, Guccio Gucci, a fondat compania Gucci, în Florența. Brandul de lux omonim persistă ca un nume important în industria modei. De la haine de designer pentru copii la parfumuri, produsele Gucci rămân de înaltă calitate și adesea râvnite. Decenii de muncă asiduă au contribuit la cultivarea prestigiului companiei. Compania are magazine peste tot în lume, fiind una dintre cele mai mari la nivel mondial. Iată cum te poți angaja la Gucci și ce pași trebuie să urmezi.

Pașii pe care trebuie să îi urmezi ca să te angajezi la Gucci

Stabilit inițial în Florența, Italia, acest retailer elegant se bucură de o poziție proeminentă în inima modei de înaltă ținută. Deși compania rezistă ca o prezență recunoscută la nivel mondial, Gucci păstrează măiestria și valorile tradiționale cultivate în Italia. Retailerul este un lider în lumea modei și dă tonul pentru multe tendințe noi și procese unice ale industriei.

Angajații companiei se bucură de înțelegerea și stima de a lucra pentru un retailer deschizător de drumuri cu un nume de renume. Atunci când angajează oameni în cadrul corporației, compania caută persoane cu aceeași mentalitate și modestia reprezentă o calitate admirabilă a unui viitor angajat Gucci.

Cum te poți angaja la Gucci

Această companie este una dinamică. Se extinde în permanență peste tot în lume și se mândrește cu angajați profesionaliști și cu atitudine. Compania caută mereu profesioniști de vârf în industrie. Aceștia sunt de obicei antreprenori din naștere și prosperă într-o organizație. La baza succesului mărcii stă munca în echipă.
Fiecare angajat are șanse egale la angajare, potrivit angajamentului făcut de Gucci. Angajatorul nu face discriminări pe bază de vârstă, rasă, credință, sex, origine sau dizabilități fizice sau psihice. Pentru acesta nu are importanță starea civilă angajaților și nici preferințele sexuale ale acestora și nici cetățenia acestora.
Pașii pe care trebuie să îi urmezi ca să te angajezi la Gucci
Ce trebuie să faci să devii un angajat Gucci

Etape de urmat ca să te angajezi la Gucci

Cei care doresc să se angajeze la compania Gucci, pe unul dintre locurile de muncă disponibile din cadrul acesteia este necesar ca aceștia să acceseze portalul lor web de angajare.

Cei care accesează site-ul, trebuie să creeze un profil cu datele personale și preferințele fiecăruia, precum și CV-ul. Odată cu crearea acestui profil, compania va deține datele persoanelor în cauză și le va informa în caz că sunt interesați de acestea. Gucci oferă posibilitatea celor interesați de a căuta locurile de muncă disponibile și de a aplica dacă aceștia sunt interesați.

Cum te poți angaja la Gucci – locuri de muncă disponibile

Deoarece compania Gucci operează peste tot în lume, locurile de muncă care sunt vacante pot fi solicitate în alte țări dacă se cunoaște bine acea limbă străină.

Datorită naturii intense și competitive a muncii în cadrul companiei, potențialii angajați trebuie să aibă cel puțin 18 ani pentru a fi luați în considerare. Gucci oferă, de asemenea, stagii de practică studenților la modă și favorizează persoanele care demonstrează pasiune și cunoștințe despre moda de lux. Unele dintre cele mai accesibile poziții la acest brand de renume includ job-uri precum:

  • Visual Merchandiser
  • Sales Associate
  • Store Manager.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Câte diplome are Ramona Olaru, de fapt
7 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *