Cum te poți înscrie la „Bravo, ai stil!”. Se dă start castingului pentru noul sezon al emisiunii de la Kanal D

Ce trebuie să faci dacă vrei să participi la „Bravo, ai stil!”

Scris de: Daoud Andra

14 Nov. 2022

Cum te poți înscrie la „Bravo, ai stil!. Se dă start castingului pentru noul sezon al emisiunii de la Kanal D

Emisiunea dedicată modei și stilului, care a cucerit milioane de telespectatori din România, revine cu un nou sezon. După 7 sezoane, emisiunea „Bravo, ai stil!” se pregătește să aducă pe micile ecrane o nouă serie de concurente pasionate de fashion. Cum poți ajunge să participi la emisiune?

Cum te înscrii în noul sezon de „Bravo, ai stil!”

Kanal D pregătește un nou sezon al emisiunii de stil pe care o difuzează de ani de zile. După 7 sezoane în care numeroase vedete, influencere sau pur și simplu tinere pasionate de modă și-au etalat ținutele în platoul de la Kanal D, a venit momentul ca o altă serie de aspirante la titlul de „Cea mai stilată femeie din România” să arate de ce sunt capabile.

De-a lungul timpului, emisiunea a fost o adevărată rampă de lansare pentru concurente precum Cristina Dorobanţu, Silvia Popescu, Andreea Străvoiu, Iuliana Doroftei, Alina Ionescu, Denisa Potecaru, Elena Gemini, Marisa Paloma, Larisa Udilă sau Emily Burghelea. Unele dintre ele au rămas în televiziune și se bucură de o carieră de succes.

Citește și: Câte kilograme are Raluca Bădulescu de la „Bravo, ai stil! Celebrities”. A trecut printr-o transformare radicală în ultimii ani

Cristina Dorobanțu, câștigătoarea primului sezon, a prezentat emisiunea „Puterea Dragostei”, filmată în Turcia, iar în prezent se află la pupitrul știrilor Kanal D. Andreea Străvoiu este coprezentatoare la emisiunea „ROventura” tot pe Kanal D, în timp ce Alina Ionescu are o emisiune de stil la televiziunea națională.

Dacă îți dorești să participi la „Bravo, ai stil!” și crezi că ai calitățile care te recomandă, poți participa la casting pentru sezonul 8. Te poți înscrie pe casting.kanald.ro, iar dacă ești potrivită pentru a te număra printre concurente, poți fi în platou în următorul sezon al emisiunii.

Cum te poti inscrie la Bravo ai stil
Ilinca Vandici, Victor Slav și jurații de la Bravo, ai stil!

Concurenta care a câștigat de două ori „Bravo, ai stil!”

Una dintre concurentele pe care fanii emisiunii nu le pot uita este Silvia Popescu. Aceasta a câștigat de două ori concursul de stil, mai exact sezonul în care a participat și sezonul „All Stars”, în care au fost prezente cele mai populare concurente. Silvia a fost o prezență efervescentă în emisiune, însă nu a continuat să lucreze în televiziune, precum alte colege ale ei de la emisiune.

„Mi s-au mai făcut propuneri (n.r. de a lucra în teelviziune), însă propunerile primite sunt sub nivelul meu și cumva mă subestimează. Nu spun că nu îmi este dor. Din moment ce ți se spune că ești bună în chestia asta și faci rating-ul pe care l-au făcut extrem de rar oamenii, îți dai seama că m-am gândit că am un pic de talent. Dar nu țin cu orice preț să apar. Sunt propuneri pe care le-am refuzat, eu aș fi putut avea apariții TV cel puțin o dată la o lună, dar nu mă validează și nu îmi țin de foame. Deviza mea în viață este: Prefer să dorm bine decât să mănânc mult.”, a declarat, la un moment dat, Silvia pentru Ego.ro.

5.5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.