Cum trebuie să arate oglinda din casă pentru a atrage banii. Secretul care aduce abundență în viața ta

Cum poți atrage banii în casa ta cu ajutorul oglinzii, potrivit Feng Shui
Cum trebuie să arate oglinda din casă pentru a atrage banii. Secretul care aduce abundență în viața ta

Știai că îți poți transforma oglinda într-un talisman norocos pentru a atrage bani? Tot ce trebuie să faci este să acorzi atenție acestor recomandări Feng shui despre ce să faci cu ea, unde să o pui și cum să o faci.

Cum să atragi bani cu o oglindă?

Așeaz-o în sala de mese

Primul lucru pe care ar trebui să îl faci este să o așezi în sufragerie, pentru că va reflecta mâncarea și va simboliza energetic faptul că există abundență atât de spirit, cât și de bani, astfel că nu numai că banii din casa ta vor abunda, dar va domni și fericirea și armonia. De asemenea, se recomandă amplasarea lor în locuri întunecate pentru a reflecta lumina, cum ar fi coridoarele, intrările sau băile.

Scoate-o din dormitor

Cu toate acestea, conform Feng shui, nu este recomandat să le pui în camere precum dormitorul, deoarece, pe lângă faptul că îți fură energia în timpul nopții, te fac să pierzi bani, creativitate și liniște sufletească. Dacă în prezent ai una în dormitor, nu îți face griji, acoper-o doar cu un cearșaf pe timp de noapte.

Citește și – 4 lucruri pe care trebuie să le schimbi în casa ta pentru a nu atrage sărăcia. Specialiștii Feng Shui avertizează, e important să știi

Cum trebuie să arate oglinda din casă pentru a atrage banii

Alegerea celor mai bune forme

Pentru Feng shui este important să plasezi oglinzi cu forme potrivite, cele mai bune fiind cele de corp întreg sau cele care sunt formate dintr-o singură parte, deoarece cele fragmentate simbolizează pierderi economice, în timp ce oglinzile rotunde, ovale sau în formă de ochi atrag banii. Singurele care trebuie evitate sunt cele care taie silueta oamenilor atunci când sunt reflectate.

Cum să atragi bani, conform Feng shui?

Afirmații

Afirmațiile sunt foarte importante pentru Feng shui, deoarece, conform programării neurolingvistice, se crede că au puterea de a schimba percepția oamenilor asupra realității. Așadar, inundarea capului nostru cu gânduri care atrag abundența este o modalitate foarte eficientă de a atrage bani în 2023.

Transformă-ți casa

În Feng shui se crede că așa cum este casa ta, așa va fi și portofelul tău, așa că evită dezordinea, mobila stricată, lucrurile sparte și scurgerile, deoarece acestea reprezintă bani pierduți și puțină abundență.

Citește și – Unde trebuie să ții banii în geantă pentru a atrage bogăția. Secretul abundenței, dezvăluit de specialiștii Feng Shui

Activează abundența mesei de lucru

Pentru ca banii să intre în viața ta este important să activezi abundența biroului tău, pentru aceasta trebuie să-l așezi în zona de putere, care se află în fața ușii camerei.

Monede chinezești

În Feng shui există credința că monedele chinezești sunt un magnet puternic pentru a atrage abundența și prosperitatea. Așadar, dacă vrei ca averea ta să crească în 2023, este timpul să incluzi câteva în decorațiunile tale sau să păstrezi câteva în portofel.

Urmăriți EGO.ro și pe
Horoscop săptămâna 20-26 martie 2023
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *