Cum trebuie să fie portofelul tău și ce trebuie să ții în el pentru a atrage banii în 2024. Cele 3 trucuri Feng Shui care aduc noroc și bogăție

De ce trebuie să ținem cont!
Cum trebuie să fie portofelul tău și ce trebuie să ții în el pentru a atrage banii în 2024. Cele 3 trucuri Feng Shui care aduc noroc și bogăție

Specialiștii în Feng Shui vin cu sfaturi esențiale și ne explică de ce joacă un rol atât de important culoarea portofelului în care ne păstrăm banii zilnic. De aceea, trebuie să ținem cont de anumite lucruri, dacă vrem să avem parte de finanțe în anul care urmează. Ca să începem 2024 în forță, iată 3 trucuri Feng Shui care aduc noroc și bogăție!

Cum trebuie să arate portofelul pentru a atrage banii în 2024

Portofelul este unul dintre cele mai esențiale obiecte pentru Feng Shui. Experții ne spun că, grija cu care tratăm banii îi poate atrage sau, deopotrivă, îi poate alunga din viața noastră. Dacă vrem să începem anul 2024 așa cum trebuie, este musai să ținem cont de anumite aspecte în ceea ce privește portofelul în care ne ținem banii.

În materialul de mai jos, vă arătăm care sunt culorile portofelului menite să atragă ca un magnet prosperitatea și bogăția în viața ta!

Citește și: Ce să pui în bradul de Crăciun pentru noroc. 3 lucruri care atrag dragostea și banii în viața ta

Ce culoare trebuie să aibă portofelul

Culoarea portofelului este foarte importantă deoarece are o relație directă cu Feng Shui. Se crede că anumite tonuri acționează ca un magnet pentru a atrage bani. Este necesar să aveți culorile respective la portofel, pentru a vă crește prosperitatea în anul care stă să vină. De aceea, nuanțele pe care le poți alege pentru portofelul tău sunt: violet, roșu și auriu.

Ce trebuie să porți zilnic în portofel

Pentru ca veniturile tale să crească cu succes în fiecare zi, trebuie să plasezi anumite amulete în portofel, conform regulilor Feng Shui. Pune-le într-un loc în care nu pot ieși atât de ușor. Printre elementele pe care le puteți pune în portofel conform acestei filozofii se numără: monede chinezești, panglică roșie sau aurie și trifoi cu 4 frunze.

Menține ordinea în portofel

Pentru ca banii să găsească întotdeauna o modalitate de a ajunge rapid la tine, trebuie să-i ții în ordine în portofel. Dacă nu o faci, s-ar putea să ocupi energetic locul abundenței și nu va veni atât de ușor precum crezi. Așa că începeți prin a elimina facturile sau biletele care nu vă mai trebuie și începeți 2024 cu un portofel curat și ordonat. Evitați să aveți în el: mizerie, obiecte sparte și bancnotele uzate sau rupte.

Citește și: Ritual cu foi de dafin pentru bani. Ce trebuie să treci pe frunza de dafin și cum o poți folosi pentru a atrage doar lucruri bune în viața ta

Sursa: panoramaweb.com

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Adrian Nartea a renuntat la contractul cu PRO TV pentru Asia Express
8.3 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *