Cum trebuie să fie ușa casei tale pentru noroc și bani. Secretul care atrage prosperitatea în viața ta

Ce spun defectele din casa ta despre viața ta, conform Feng Shui
Cum trebuie să fie ușa casei tale pentru noroc și bani. Secretul care atrage prosperitatea în viața ta

Ușa locuinței noastre este una dintre modalitățile prin care permitem accesul abundenței în viața noastră și a familiei. Așa că este important să ținem cont de câteva aspecte recomandate de Feng Shui pentru a nu pune bariere în sosirea banilor la noi. Acestea sunt sfaturi foarte simple pe care le putem aplica ușilor casei noastre, indiferent de locația acesteia. Este o metodă ușoară de a atrage bani.

Cum trebuie să fie ușa casei tale pentru noroc și bani

Feng Shui: 5 sfaturi pentru ușa de la intrare care să te ajute să atragi prosperitatea:

Ușă curată

Conform Feng Shui, este important să păstrăm ușa de la intrare curată, astfel încât energiile atrase în casă să fie bune. Așa că nu uita să o cureți din când în când pentru a aduce abundența în casa ta.

Ușă bine întreținută

Lucrurile vechi sunt un semn de stagnare și de aceea este ideal ca ușa casei tale să fie în stare bună. Dacă a început deja să se deterioreze din cauza trecerii timpului, îți recomandăm să o schimbi. Astfel energia pozitivă se va regăsi în casa ta.

Număr la vedere

Dacă un număr nu este la vedere, este posibil ca abundența să nu vină la tine acasă în cel mai bun mod. Feng Shui recomandă să ai la vedere un indicator care să arate care este numărul casei tale.

Plante amplasate la ușă

Plantele sunt capabile să atragă energie și bani în casă, așa că nu uita să pui câteva lângă ușa de la intrare sau în camere.

Covor de intrare

Un covoraș la intrare este un indicator că locul în care vii este primitor, așa că dacă ai unul este bine ca vizitatorii să-și lase cele mai bune energii în casa ta, iar vibrațiile grele să rămână afară.

Ce spun defectele din casa ta despre viața ta, conform Feng Shui

Scurgerile din baie ar putea indica mult mai mult decât o simplă defecțiune a canalizării. La fel cum încuietorile care se blochează de fiecare dată când introduceți o cheie nu se datorează doar unei încuietori prost montate. Conform Feng Shui, toate aceste defecte din casă reflectă multe despre viața noastră personală și situațiile cu care ne confruntăm zilnic. Nu este vorba doar de repararea defecțiunilor, pentru că energia pe care o avem le va face să se strice din nou.

Defecțiuni electrice

De câte ori ai schimbat becul luna aceasta? Dacă lampa de la birou se stinge sau se stinge tot timpul, nu este doar din cauză că un fir este defect. Conform Feng Shui, acest lucru este cauzat de supraîncărcarea de stres pe care o ai, care ți-a invadat întregul mediu.

Încuietori blocate

Probabil că ai vorbit deja cu lăcătușul de cel puțin două ori, dar fiecare încercare pare să eșueze. Ușa de la intrare sau ușa de la dormitor se încuie la fiecare pas. Feng Shui sugerează că acest lucru s-ar putea datora faptului că nu ne dăm posibilitatea de a ne deschide către noi oportunități în toate domeniile.

Scurgeri

Dacă ai crezut că scurgerile din casa ta sunt cauzate doar de instalații sanitare defecte, Feng Shui crede altceva. Conform acestei filosofii, totul ține de modul în care se manifestă frustrarea. Aflarea aspectului din viața ta care afectează structura fizică a casei tale depinde de locul în care se află scurgerile.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Câte diplome are Ramona Olaru, de fapt
8.1 11 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *