Cum trebuie să îţi decorezi casa în 2022. Cele mai noi tendinţe

Cum trebuie să îţi decorezi casa în 2022. Cele mai noi tendinţe şi elemente pe care trebuie să le integrezi în locuinţa ta, pentru o amenajare modernă și plină de stil.
Cum trebuie să îţi decorezi casa în 2022. Cele mai noi tendinţe

Cum trebuie să îţi decorezi casa în 2022. Cele mai noi tendinţe şi elemente pe care trebuie să le știi. Am pășit într-un nou an și mulți oameni sunt curioși să afle care sunt cele mai noi tendințe în materie de amenajarea locuinței.  În acest nou an obiectivul, când vine vorba de decorare, este asemănător cu cel din anul precedent: Un decor simplu cu mai multe materiale naturale și mai puține deșeuri.

Cum trebuie să îţi decorezi casa în 2022

Și în acest an, oamenii caută eleganța simplității, creând medii primitoare cu mai puține accesorii, dar mai selectate și sustenabile. Nu trebuie să plătești o avere pentru a-ți decora casa. Simplitatea și bunul gust rămân în continuare alegerea ideală pentru cei care vor să schimbe ceve aîn locuința lor. Cum trebuie să îţi decorezi casa în 2022.

Ei bine, țesăturile și fibre naturale, culori mai izbitoare și luminoase (verzi, galbeni, albastru turcoaz și roz), sunt cele mai des alese. De asemenea,  tonuri de bej și culori pământii, imprimeuri florale pline, mult minimalism și decor lent. Aruncă o privire la noutățile și tendințele din 2022!

Unele elemente ne vor aminti chiar puțin de estetica anilor șaptezeci, dar reînnoită și mult mai ordonată și relaxată. Cele mai noi tendinţe şi elemente pe care trebuie să le integrezi în locuinţa ta.

 Iată care sunt tendințele de decorare din anul 2022

-Cuverturi de pat și cuverturi de pilota cu imprimeu floral

-Cuverturile de pat

– cuverturile de pilota, pilotele… Pana acum le vedeam în tonuri de pamant, bej, cu ceva relief

-Acum sunt mai colorate si vesele, dar păstrand un stil simplu si calduros. Imprimeurile florale intră cu mai multă forță: Ramuri, flori, frunze verzi…

Mai mult decât o noutate, fibrele naturale sunt un clasic, o tendință ascendentă care are din ce în ce mai mulți adepți. Introducerea materialelor naturale, mai sustenabile.

Este unul dintre obiectivele principale ale brandurilor. Din ce în ce mai des întâlnim produse realizate din bumbac reciclat, in, răchită… atât în ​​producția textilă, cât și în alte produse de decor. Chiar și atunci când vorbim despre plastic, putem găsi produse realizate din plastic reciclat.

Veselă colorată și cu model

În ultima perioadă, în magazinele cu decorațiuni, găsești obiecte colorate, fie că vorbim de decorațiuni sau uestensile de bucătărie. În plus, în cazul farfuriilor, putem observa și o tendință foarte clară de farfurii rotunde, nu atât de mari, și mai groase decât farfuriile pătrate sau dreptunghiulare care au devenit atât de la modă în urmă cu un deceniu.

Verdele, o alegere inspirată

Verdele, verdele gri și albastrul turcoaz sunt culorile la modă pentru veselă. Oferă o notă de culoare mesei din bucătărie sau din sufragerie. Fiți îndrăzneți și renunțați la modelele clasice de pe vremea bunicii. Mai mult, aceste culori vii vă vor da o stare de bine și un confort sigur. Pentru mai multe modele, accesați site-ul hogarmania.com.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce Roxana Ciuhulescu a refuzat să participe la Survivor All Stars?
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *