Cum trebuie să mănânci ciocolata ca să nu te îngrași. Trucul la care apelează Cornelia Rednic

Cornelia Rednic a povestit cum reușește să mănânce ciocolată fără să se îngrașe.
Cum trebuie să mănânci ciocolata ca să nu te îngrași. Trucul la care apelează Cornelia Rednic

Cum trebuie să mănânci ciocolata ca să nu te îngrași, în stilul Corneliei Rednic. Anul trecut cântăreața de muzică populară Cornelia Rednic declara că a reușit să slăbească 33 de kilograme.

Pentru a ajunge la această performanță și-a schimbat total stilul de viață, dar cu toate acestea are un desert la care nu poate să renunțe. Artista adoră ciocolata și chiar a găsit o metodă prin care poate să o consume fără să se îngrașe.

Cum trebuie să mănânci ciocolata ca să nu te îngrași

Cornelia Rednic este foarte atentă la silueta ei și încearcă să-și adapteze noul stil de alimentație, astfel încât să nu se îngrașe. Dintre deserturi, se pare că vedeta nu poate să renunțe la ciocolată. A descoperit însă o metodă inedită prin care poate să mănânce ciocolată fără teama kilogramelor în plus.

„Iubesc ciocolata, îmi place foarte mult, apreciez o ciocolată bună, dar am învăţat cum să o mănânc corect”, povesteşte Cornelia Rednic, potrivit Antena3.ro

„Am învățat să mănânc ciocolată, mi-a spus, tot așa, o doamnă specialist: să iau o bucățică de ciocolată, să o pun pe limbă, să ating cerul gurii cu ea și să o topesc încet. 
Automat creierul nostru primește informația și ți-ai satisfăcut pofta. Și atunci așa am făcut și dă rezultate”, a mai spus ea, potrivit aceleiași surse menționate mai sus.

„Foarte multă lume îmi zice că arăt bine. Îmi place, îmi cade bine când îmi spun oamenii că sunt frumoasă, că am o energie bună, că se simt bine în jurul meu. 
Am ales să dau la o parte orice fel de gând negativ. Viața îți oferă tot felul de situații. Am ales să răspund cu bine la absolut orice situație, să fiu așa cum mi-aș dori ca toți ceilalți să fie cu mine”, a declarat Cornelia Rednic, pentru Fanatik.

Cum a slăbit Cornelia Rednic 33 de kilograme

Invitată la o emisiune, Cornelia Rednic a povestit cum a reușit să slăbească 33 de kilograme. Cântăreața a spus că urmase mai multe diete, dar niciuna nu i-a oferit rezultatele dorite. De aceea, a decis să se înfometeze. Acum regretă această decizie, pentru că nu a fost deloc sănătoasă.

„Tot încercam să slăbesc și nu reușeam. La un moment dat am spus: Gata, de acum trebuie să slăbesc! Acum eu nu recomand nimănui să facă ce am făcut eu, adică sub nicio formă să slăbești 10 kilograme pe lună nu e bine. Acum nu sunt la dietă, mi-am schimbat modul de a mânca, stilul de viață. Am un prieten care a slăbit peste 20 de kilograme și arată foarte bine, dar nici nu i-a căzut părul, nu i-a căzut fața, arată extraordinar de bine și mi-a spus că merge pe această metodă de fasting, adică post intermitent”, a povestit Cornelia Rednic la Antenastars.ro.

Acum Cornelia nu mai urmează nicio dietă, dar este foarte atentă la tot ce mânăncă. Știe că este predispusă să se îngrașe și de aceea, evită alimentele bogate în grăsimi.

sursă foto: facebook.com

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *