Cumpăna care i-a marcat viața Andreei Bălan. Artista rupe tăcerea despre șocul trăit

Cum a descoperit Andreea Bălan iubirea de sine
Cumpăna care i-a marcat viața Andreei Bălan. Artista rupe tăcerea despre șocul trăit

Andreea Bălan și-a deschis sufletul și a vorbit despre cum au fost cei mai recenți ani din viața sa. Artista a trecut prin multe situații, de la un stop cardiac la divorțul de George Burcea. Cu zâmbetul pe buze spune că abia acum a aflat ce înseamnă iubirea de sine.

Cumpăna care i-a marcat viața Andreei Bălan: “Trebuie să lucrezi cu tine, e un proces mai lung”

Andreea Bălan a fost întrebată despre iubirea de sine și a vorbit pe larg despre acest subiect. Artista recunoaște că lucra la acest aspect de câțiva ani, însă nu a reușit să-l atingă până recent, după ce a avut parte de câteva situații neașteptate. În urmă cu câțiva ani Andreea Bălan a suferit un stop cardiac în timp ce o aducea pe lume pe a doua ei fetiță. Recent a trecut și prin divorțul de George Burcea, tatăl fetițelor sale. Astfel, după câteva încercări, artista susține că a găsit bucuria de a trăi și de a se bucura de tot ceea ce primește și ce-i oferă Universul.

“E bine corasonul! Pentru că important e să fii tu bine cu tine, să ai «self-love» și încredere în tine și toate în jurul tău se așază. Dar asta e o înțelepciune pe care o atingem mai târziu în viață.(…) Anul trecut și anul acesta, cel mai mult. Adică lucram cu mine, doar că după stopul cardiac, apoi după divorț și apoi în ultimii ani, cam așa. Iubirea de sine nu vine imediat, trebuie să lucrezi cu tine, e un proces mai lung. Și nu neapărat «self-love», ci bucuria de a trăi, de a lua fiecare lucru mărunt și a te bucura de tot ceea ce ai primit și tot ceea ce ți-a dat Universul.”, a spus Andreea Bălan pentru cancan.ro.

Andreea Bălan
Cumpăna care i-a marcat viața Andreei Bălan

Cum se menține în formă Andreea Bălan: „Cred că este important să fii naturală”

Andreea Bălan pare că a înflorit în ultima vreme. Acest lucru se vede cu ochiul liber de fiecare dată când apare pe scenă sau la vreun eveniment monden. La cei 38 de ani, artista arată spectaculos și reușește să atragă toate privirile oriunde merge. În exclusivitate pentru ego.ro, Andreea Bălan a dezvăluit că la nivelul feței are doar operația la nas. Artista este de părere că totul pleacă din interior. Pentru ea este important să aibă grijă ce mănâncă, să bea apă și, mai ales, să aibă grijă de sufletul său.

“Fericirea unui om se vede pe chipul său indiferent de câte lucruri își face. La clinică pot face tot felul de tratamente faciale și mici retușuri. Dar după cum se vede, fața mea care este mobilă, nu exagerez și nu îmi fac tot soiul de intervenții. Cred că este important să fii naturală și să-ți păstrezi zâmbetul natural”, a povestit Andreea Bălan.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este și cum arată sora lui Klaus Iohannis
10 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *