Cumpăna care i-a marcat viața prințului William: “Trăiești, apoi se întâmplă ceva și nu știi să faci față”

Acesta și-a deschis sufletul și a vorbit despre cel mai mare obstacol din viața sa
Cumpăna care i-a marcat viața prințului William: “Trăiești, apoi se întâmplă ceva și nu știi să faci față”

Prințul William, despre cel mai mare obstacol din viața sa: “Trăiești, apoi se întâmplă ceva și nu știi să faci față”. Invitat în cadrul unei emisiuni radio marca BBC alături de soția sa, Kate Middleton, prințul de Wales și-a deschis sufletul și a vorbit despre cele mai dificile momente din viața sa.

Prințul William, despre cel mai mare obstacol din viața sa: “Trăiești, apoi se întâmplă ceva și nu știi să faci față”

Prințul și prințesa de Wales au participat la o emisiune radio la invitația celor de la BBC, în care au vorbit despre aspecte importante din viața lor. Printre altele, ei au făcut referire și la presiunea cu care se confruntă în calitate de membri-cheie ai Casei regale a Marii Britanii.

Prințul William a povestit că au existat situații în viața sa pe care nu a știut să le gestioneze, fiind copleșit de emoții. Ascultătorii au interpretat că William a făcut referire la momentul morții mamei sale, prințesa Diana. Ea și-a pierdut viața, în 1997, în urma unui cumplit accident de mașină, în Paris.

Harry și William au fost învățați să se comporte ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat

La momentul respectiv, William avea 15 ani, iar fratele său, prințul Harrry doar 12. După moartea prințesei Diana, familia regală a încercat să îi protejeze pe copii și să nu le spună prea curând vestea care avea să le schimbe viețile. Au vrut ca cei doi fii ai Dianei să se comporte cât mai normal, iar acest lucru l-a făcut pe Harry să fie foarte confuz.

Detalii emoționante despre reacțiile micului prinț au fost făcute publice de biograful Dianei, Tina Brown, într-un documentar pentru o televiziune britanică: „Prințul Harry l-a întrebat pe tatăl lui: „E adevărat că mami a murit?”. Copiii nu puteau să înțeleagă de ce totul părea că decurge normal, cu excepția că li se spuseseră că mama lor a decedat”.

Prințul William a declarat: „Pur și simplu trăiești, iar într-o zi se întâmplă ceva pe care pur și simplu nu știi cum să îl gestionezi”.

În cadrul emisiunii la care au participat, prințul William și Kate Middleton au vorbit despre importanța conștientizării problemelor de ordin emoțional și psihologic. Ei au precizat că în ultimii ani au încercat să tragă un semnal de alarmă cu privire la aceste lucruri și îi încurajează pe toți cei care care simt că sunt copleșiți de sentimente să nu ezite să solicite ajutor.

Citește și: „Fața neștiută a Prințului William. Cine îl descrie ca fiind dificil și iute la mânie. Detalii din culisele Familiei Regale

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică, apariție surpriză la un eveniment monden
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *