Dacă iubitul vostru ar merge fără voi în club, ați fi dispuse să acceptați? Îmi spune mereu că sunt simple ieșiri cu băieții

M-am întrebat de multe ori dacă greșesc atunci când vreau să fiu cu el în momentele frumoase ale vieții. Încă nu înțeleg de ce vrea să iasă în cluburi doar cu prietenii lui, fără mine.
Dacă iubitul vostru ar merge fără voi în club, ați fi dispuse să acceptați? Îmi spune mereu că sunt simple ieșiri cu băieții

Mi se spune adesea că sunt „de modă veche” și că nu înțeleg cum se comportă băieții din ziua de azi. E adevărat că iubitul meu este cu aproape nouă ani mai mic decât mine, dar nu consider că în acești ani lucrurile s-au schimbat atât de mult, încât să nu mai înțeleg eu nimic. Așa că vă întreb pe voi: dacă iubitul vostru ar merge fără voi în club, ați accepta? Eu una nu pot. Poate chiar sunt de modă veche, dar consider că dacă nici măcar „la bine” nu putem fi împreună, atunci cum am putea fi „la greu”?

Spune că sunt „de modă veche”

Nu am nimic împotrivă dacă iese „la o bere cu băieții”. Asta e cu totul altceva. Și eu ies la o cafea cu o prietenă sau la un suc, preț de o oră, la o terasă. Este cu totul altceva. De aici și până la o ieșire în club, mi se pare cale lungă. El spune că pot și eu să ies cu prietenele mele. Aș face-o, dar mi-e jenă, pentru că ele vin cu iubiții lor, iar eu singură.

Între timp, am aflat că mai sunt cupluri care își dau atât de mută libertate reciproc, încât ies chiar la cluburi fără partener. Asta deja este o decizie cu care sunt ambii de acord. Eu cred că dacă nu suntem ambii de aceași părere, nu ar trebui să o punem în aplicare.

Toți m-au avertizat cu privire la această relație

Recent am avut o discuție aprinsă pe tema asta și chiar m-a jignit în legătură cu diferența de vârstă. Cel mai tare mă deranjează faptul că la început, eu am fost cea care am refuzat această relație, tocmai pe acest considerent. Eram sigură că într-o zi vom ajunge la această discuție. Dar nu mă așteptam să pornim de la faptul că el ar merge în club singur. La început nu și-a dorit deloc să fie singur. Nicăieri. El a fost cel care a insistat și mi-a spus că mă apreciază tocmai pentru maturitatea mea. Acum, se pare că nu mai contează asta.

Chiar nu mai știu cum să procedez cu el, pentru că situația în care mă aflu e aproape penibilă. Nici măcar nu am cu cine să vorbesc, pentru că toate prietenele mele m-au avertizat să nu mă aventurez într-o relație de acest fel. Mi-au atras atenția că într-o zi voi ajunge aici. Desigur, în sinea mea știam că așa va fi, dar am tot sperat că mă înșală intuiția. Și că prietenele mele se înșală și ele. Deși le-am pus și lor aceeași întrebare: dacă iubitul vostru ar merge fără voi în club, ați accepta? Niciuna nu mi-a dat un răspuns ferm, cel mai probabil, încercând să ocolească adevărul: nici ele nu ar accepta.

Acum nu-mi rămâne decât să mă consolez la gândul că e începutul sfârșitului. Sunt absolut sigură că, dacă nu și-a găsit încă o tânără cu care își petrece nopțile în care îmi spune că „e o simplă ieșire cu băieții”, o va găsi în curând. Mă gândesc foarte serios că e momentul pentru mine să mă retrag din această relație, cât mai pot, cu fruntea sus. Oricum e greu. Dar în momentul în care voi descoperi că sunt înșelată va fi și mai chinuitor și umilitor pentru mine.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Dacă ai și tu o poveste despre care crezi că merită spusă, nu ezita sa ne ajuți să o facem cunoscută comunității Ego.ro. Aici se leagă prietenii sau poți afla răspunsuri pe care alte persoane e posbil să ți le ascundă, din diferite motive. Scrie-ne povestea ta pe redactia@ego.ro, anunță-ne cum vrei să apară și dacă ai nevoie și de opinia unui specialist. Putem cere părerea unui expert și poate așa găsești mai ușor o rezolvare, o alinare sau măcar un gând bun din partea comunității EGO.RO!. De asemnea, la cerere, identitatea persoanei care ne scrie nu va fi făcută publică!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cum reușește fiul cel mare al Alinei Pușcaș să câștige mai mulți bani de la părinți
6.8 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Anunţ de ULTIMĂ ORĂ despre Kate Middleton! Chiar Prinţul William a recunoscut, situaţia e îngrijorătoare
Imaginea zilei: ANDREEA ESCA în costum de BAIE! N-a mai fost văzută niciodată AȘA
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Stațiunea montană din România care este unică în toată Europa. Puțini turiști de la noi...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12...
Nu se mai ascund! El are 29, ea - 52! Cuplul din showbizul românesc despre...
Monica Bîrlădeanu le-a transmis credincioșilor ce să facă în Săptămâna Mare! „Iartă și cere-ți iertare!“
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și...
O nouă monedă în România, bani noi de la BNR. Ce valoare are, cu ce...
Mâine este ziua ta: descoperă ce te așteaptă în privința banilor și a sănătății
Horoscop Weekend 3-5 Mai 2024. Previziuni Astrale Luminoase pentru Fiecare Zodie
6 zodii la un pas de o zi care le poate schimba viața. Ce surprize...
O mai recunoști? A fost considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume. Decizia...
Soția lui Kanye West a întors toate privirile cu o nouă ținută controversată. Bianca Censori...
"A făcut o mare greșeală că a renunțat la profesia de actor". Carmen Tănase, declarații...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *