Dan Negru, apariție rară cu copiii săi. Uite ce soție frumoasă are. Detaliul care i-a impresionat pe fani

Dan Negru, apariție rară cu copiii săi. Uite ce soție frumoasă are. Detaliul care i-a impresionat pe fani

Dan Negru este unul dintre veteranii showbizului românesc. Ani la rândul a fost numit Regele Audiențelor datorită profesionalismului cu care și-a moderat emisiunile TV. Dacă mai mereu a fost în lumina reflectoarelor, nu același lucru putem spune despre familia sa. Sunt rare ocaziile în care apare lângă copii sau cu soția. Recent însă, vedeta TV a publicat o imagine superbă din Delta Dunării.

Imagine rară cu familia lui Dan Negru

„Pun rar fotografii cu ai mei. Pe copii i-am lăsat să-si trăiască liniștiți copilăria. Nu apar la televizior, nu sunt vedete pe Tik Tok, merg la o școală de stat și calitățile lor cu care ne mândrim sunt cele morale. Eu încă mai cred că un om care nu minte, nu fură, nu înșeală e greu de învins !

Un om blând și bun își va gasi liniștea oriunde pe când un om rău, oricâte bogății ar avea, n-o va găsi niciunde. Pun rar poze cu ai mei… Asta e una din ele, dintr-o zi de toamnă care încă miroase a vară!”, a precizat Dan Negru pe rețelele sociale.

După postarea fotografiei pe internet, fanii lui Dan Negru au luat cu asalt secțiunea de comentarii: „Bravo! O familie” atipica” pt ziua de azi ! Felicitări pt toată educația pe care o primesc copiii și să dea domnul sa rămână așa, cu valorile morale pe care le au de la niște părinți care stau departe de can_ cazurile vremii…..” / „Sunteți din categoria celor pe cale de dispariție…! Felicitări!” etc.

Vedeta revine la Kanal D

Dan Negru urmează să revină la muncă, la Kanal D, cu proiectul său – Jocul Cuvintelor, care a fost atât de bine primit de telespectatori. Datorită prieteniei cu Florin Piersic, marele actor a realizat un material de promovare a emisiunii, provocându-i pe oameni să găsească cuvintele lipsă.

Totuși, de cuvinte nu duce lipsă Dan Negru. Acesta își folosește pagina de Facebook pentru a atrage atenția românilor în legătură de realitățile cotidiene, inclusiv despre limba română: „Suntem niște ipocriți toți ăștia care vorbim limba romană in public și o „felicităm” de ziua ei, azi! Eu o stâlcesc de multe ori, o vorbesc bolovănos, inexpresiv și sărăcăcios! Politicienii care o felicită azi o umilesc și ei pentru că n-o apără acolo unde e umilită, in Buceag, in Valea Timocului și in multe alte locuri.

Toti o batjocorim zilnic! Așa cum unii încearcă să se lase de fumat, așa încerc eu să mă las de înjuraturi. Cuvintele sunt vii, străbat sufletul. Încerc azi, de ziua limbii române, să nu înjur! Măcar atât să facem azi! „Folosirea urâtă a cuvintelor nu e doar o greşeală de limbă, ci şi un mod de a face rău sufletelor” credea Socrate demult”.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *