Dan Negru, despre cele mai importante femei din viaţa lui: „Soția m-a însoțit la negocierile cu Kanal D. Mama încă îmi dă sfaturi. Mă sună dimineața ca să mă îmbrac bine” EXCLUSIV

Dan Negru nu crede în divorț. Părinții și bunicii lui au rămas împreună până la sfârșitul vieții
Dan Negru, despre cele mai importante femei din viaţa lui: „Soția m-a însoțit la negocierile cu Kanal D. Mama încă îmi dă sfaturi. Mă sună dimineața ca să mă îmbrac bine EXCLUSIV

Dan Negru recunoaște că titulatura de „Regele audiențelor” este și meritul femeilor din spatele camerelor de filmare, care i-au fost un real ajutor. Vedeta postului de televiziune Kanal D ne-a povestit despre colege și despre măicuța lui, Dan fiind, și acum, la vârsta de 51 de ani, „băiatul mamei”. Dar el are cuvinte de laudă și la adresa soției: „Codruța m-a însoțit mereu la negocierile cu Kanal D, chiar dacă ea e medic și nu are treabă cu lumea aceasta. Pur și simplu m-am simțit confortabil așa, mai bine decât cu orice impresar”, ne-a declarat Dan Negru, într-un interviu în exclusivitate pentru Ego.ro

Reporter Ego.ro: E Luna Mărțișorului, ce reprezintă pentru tine femeia? Mama, colegele, soția, fiica?

Dan Negru: Am două fete în casă, Dara și Codruța, așa că știu bine cum e ! În televiziune, aproape toți producătorii mei de televiziune din show-urile mele au fost femei, așa că știu cum e și la serviciu. Nu există egalitate, femeile sunt mult peste noi, bărbații, pentru că sunt mult mai grijulii, atente, protectoare. Eu n-aș fi avut nicio șansă de reușită profesională fără femeile care au stat în spatele show-urilor mele.

Dan Negru: „O mamă bună e cât o mie de profesori”

Povestește-ne despre mama ta. Ce sfaturi de viață ți-a dat, este unul dintre marii tăi critici? Cine te-a învățat să fii chibzuit la bani?

Mama încă îmi dă sfaturi. Încă, atunci când la Meteo se anunță că e frig, mă sună dimineața ca să mă îmbrac bine. E și criticul meu adeseori. De la haine, până la ce fac îmbrăcat în hainele alea. O mamă bună e cât o mie de profesori. Nu am luat chibzuința de la ea, dimpotrivă. Cred că am luat o trăsătură a zonei, a bănățenilor. Ei sunt mai chibzuiți, și ai mei sunt bănățeni, 100%, din tată în fiu.

Dan Negru se simte cel mai bine alături de familia lui minunată
Dan Negru cu frumoasa lui familie, în vacanță

Care este secretul unei căsnicii liniștite și lungi? Cât lași tu de la tine, cât lasă soția ta, Codruța? Ce faceți în momentele de tensiune? Crezi în vorba că în spatele unui bărbat de succes se află o femeie puternică?

Încercăm să găsim calea de mijloc de mulți ani și uite că reușim. Cred că vine și din tradiția de familie. Părinții noștri nu au avut divorțuri, nici bunicii noștri. Nici ai mei, nici ai Codruței. Cei din jur, la fel, sora Codruței, Laura, e cu Marcel, soțul ei, dintotdeauna. Probabil e și trăsătură de familie, statornicia. Dar, da, Codruța e femeia puternică fără de care multe nu s-ar fi întâmplat. Am să-și fac o dezvăluire: la negocierile cu cei de la Kanal D, Codruța m-a însoțit mereu, chiar dacă ea e medic și nu are treabă cu lumea asta. Pur și simplu m-am simțit confortabil așa, mai bine decât cu orice impresar.

Dan Negru, „Regele audiențelor”, s-a transferat la Kanal D
Dan Negru, „Regele audiențelor”, s-a transferat la Kanal D

„Omenia e aia care îi va ajuta să se deosebească de turmă”

Ești și tată de fată. Crezi că vei fi un socru de treabă? Ce îi dorești fiicei tale și ce îi lași zestre?

Pot să-i las zestre numele nostru, al părinților. Am fost și suntem curați și simpli. Cred că omenia e aia de care are nevoie și generația lor, omenia va face diferența. Toți sunt smart, isteți, au de toate, așa că omenia e aia care îi va ajuta să se deosebească de turmă. Asta îmi doresc să obțină: omenie. Va reuși, dacă o va avea.

În tinerețe, erai fascinat de actrița din ”Declarație de dragoste”, Teodora Mareș, ai vizionat filmul de nenumărate ori, de dragul ei. Ai și scris pe Facebook: „Cât de îndrăgostit eram de ea! În liceu…I-am spus-o azi, când am întâlnit-o!”. Ca ea trebuie să fie o femeie? Frumoasă, romantică, și-n același timp puternică?

Îmi place Teodora Mareș, am crescut cu filmele ei și atunci când am avut-o invitată în emisiunea mea am fost emoționat. Am și o poză de atunci, în care se citește emoția, pe fața mea. Puține mai sunt astăzi actrițele cu senzualitatea, eleganța, modestia și harul ei.

Dan Negru alături de Teodora Mareș, din ”Declarație de dragoste”, actrița pe care a adorat-o, în anii de liceu
Dan Negru alături de Teodora Mareș, din ”Declarație de dragoste”, actrița pe care a adorat-o, în anii de liceu

Ce le urezi cititoarelor revistei Ego.ro, de Ziua Femeii?

Lăsați-vă iubite!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
8.6 7 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *