Dan Negru, despre isteria înscrierilor la Jocul Cuvintelor: ”Sunt până acum 8.746 de concurenți, cât pentru următorii 30 de ani de filmări. Aș avea vreo 80 de ani la ultimii” EXCLUSIV

Dan Negru, detalii din culisele celebrului concurs de la Kanal D: ”Lucrăm cu o echipă profesionistă de rebusiști”

Dan Negru a luat caimacul audiențelor tv, cu show-ul său, ”Jocul cuvintelor”, de la Kanal D. Celebrul prezentator de televiziune ne-a oferit câteva detalii interesante despre acest concurs-fenomen, la care s-a înregistrat un record de înscrieri. Ca să filmeze cu cele peste 8.000 de persoane, Dan ne-a spus, dintr-un calcul rapid: ”Cu ultimul concurent aș filma peste 30 de ani, aș avea 80 de ani atunci!”, ne-a declarat Dan Negru, în exclusivitate pentru Ego.ro

”E emisiunea cu cea mai mare audiență și cu cel mai bun profit. Nu are vedete”

Dan Negru este tare mândru că show-ul lui de la Kanal D este urmărit de milioane de telespectatori. El ne-a dezvăluit și câteva secrete privind această producție tv, care nu cere mai investiții financiare, în timp ce profitul, din publicitate, este peste așteptări:

”Nimeni nu credea că un show de cultură generală poate sa facă așa audiență. Și e foarte ieftină ca investiție. E emisiunea cu cea mai mare audiență și cu cel mai bun profit. Nu are vedete. Are oameni inteligenți care nu se vedeau la tv până acum. Nu-i aducea nimeni. Eu, cu detaliile spuse, îi ajut și pe cei de acasă. E primul show interactiv. Cred că de asta are un așa mare succes”.

”Majoritatea concurenților sunt cu studii superioare. Doctori, ingineri, studenți, ei se înscriu primii”

Întrebat de reporterii Ego.ro câte persoane s-au înscris până acum în concurs, câți își doresc să ajungă față în față cu el pe platoul de filmare și să câștige premiile în bani puse în joc, în acest show plin de adrenalină, Dan Negru ne-a dezvăluit:

”Câți concurenți crezi ca avem înscriși? Sunt până acum 8.746 de oameni. E fenomen! Avem câte cinci candidați pe ediție, deci ne trebuie cam 1.749 de ediții. Cred că am avea pentru următorii 30 de ani de filmări. Iar eu aș avea cam 80 de ani la ultimii. E isterie la înscrieri. Jocul cuvintelor are cei mai mulți concurenți pentru că, de acasă, pare foarte ușor. Majoritatea concurenților sunt cu studii superioare. Doctori, ingineri, studenți, ei se înscriu primii”.

Dan Negru, Jocul Cuvintelor
Dan Negru, Jocul Cuvintelor

”Avem o echipă de casting formată din 18 persoane”

Dan Negru ne-a oferit și alte detalii interesante despre show-ul difuzat de două ori pe zi, de Kanal D, și urmărit de o țară întreagă:

”Avem o echipă de casting formată din 18 persoane, înscrierile se fac pe Internet. Cel mai vârstnic concurent a avut 92 de ani, era din Cluj. A câștigat 6.000 de lei. Adică pensia lui pe câteva luni, ca profesor universitar. Noi primim sute de idei și de la telespectatori, pentru definiții, dar avem și o echipă profesionistă de rebusiști care le gândesc. E o emisie-fenomen pentru că a revigorat ideea de rebus”.

Emisiunea este difuzată de Kanal D, de luni până vineri, de două ori pe zi, timp de patru ore. Premiera e de la 22.30, iar reluarea, de la ora 16.00.

Continuă colaborarea cu Prime TV, din Chișinău, unde filmează două concursuri de cultură generală

Dan Negru va continua anul acesta și colaborarea cu televiziunea Prime TV, din Chișinău, unde prezintă concursurile de cultură generală, ”Da sau nu” și ”Roata norocului”. Cele două producții tv înregistrează un succes uriaș, în Republica Moldova, Dan Negru fiind ”Regele audiențelor” și peste Prut:

”Da, voi continua filmările, la Prime TV, televiziune cu care colaborez de peste 15 ani și unde am prezentat mai multe show-uri de cultură generală, inclusiv ”Vrei să fii milionar?”, ne-a mai spus Dan Negru, pentru Ego.ro.

9.2 17 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.