Dan Negru, invitat de onoare la nunta anului în Chișinău. Asistenta lui se mărită cu un miliardar: „Se vehiculează nume grele și pe onorarii de zeci de mii de euro” EXCLUSIV

Gabriel Stati, omul de afaceri cu o avere estimată la două miliarde de euro, aduce și vedete internaționale la petrecerea din 3 septembrie
Dan Negru, invitat de onoare la nunta anului în Chișinău. Asistenta lui se mărită cu un miliardar: Se vehiculează nume grele și pe onorarii de zeci de mii de euro EXCLUSIV

Dan Negru a primit invitație la marele eveniment, care se va desfășura, peste câteva zile, la castelul familiei Stati din Chișinău. Asistenta lui, de la Prime TV, Anastasia Fotachi (26 de ani), își va uni destinele cu Gabriel Stati (45 de ani), celebrul om de afaceri din Republica Moldova, a cărui avere este estimată la două miliarde de euro. După această căsătorie, dintre o femeie superbă, fostă ”Miss”, și unul dintre cei mai înstăriți și mai râvniți burlaci de peste Prut, Dan Negru se va putea lăuda cu performanța de a o avea, alături, pe micul ecran, pe cea mai bogată asistentă tv din lume.

Dan Negru a fost invitat la nuntă împreună cu soția lui, Codruța

Reporterii Ego.ro au aflat, în exclusivitate, detalii despre nunta Anastasiei Fotachi, fostă ”Miss”, cu miliardarul Gabriel Stati, celebrul om de afaceri de peste Prut:

”Nunta va avea loc pe 3 septembrie, în Republica Moldova, iar printre cei peste 1.000 de invitați, se numără și Dan Negru, cu soția lui, Codruța. Dar, celebrul prezentator tv nu va fi și gazda show-ului pregătit de miri, ci va putea savura în liniște întregul eveniment, din jilțurile pregătite pentru nuntașii aleși pe sprânceană. Vor fi și soliști importanți, cei mai mulți din străinătate, chiar se vehiculează nume grele și pe onorarii de zeci de mii de euro. O parte a nunții va avea loc la celebrul castel al familiei Stati, unde locuiesc părinții mirelui, o clădire impozantă, construită pe un teren de lângă Chișinău”. Contactat de reporterii Ego.ro, Dan Negru a dorit să păstreze discreția privind nunta asistentei sale de la postul de televiziune Prime TV, din Chișinău: ”Nu doresc să comentez”, a fost singura lui declarație.

Dan Negru și Anastasia
Dan Negru și Anastasia Fotachi, colegi la emisiunea ”Roata norocului”, de la Prime TV, din Chișinău

Ce spune Anastasia Fotachi despre Dan Negru, colegul ei de la Prime TV din Chișinău: ”La cât e de energic, e greu să îți imaginezi o femeie care l-ar putea umbri”

Dan Negru și Anastasia Fotachi au legat o frumoasă prietenie, în anii de colaborare la concursul ”Roata norocului”, difuzat de postul de televiziune Prime TV, din Chișinău. Într-un interviu pe care ni l-a oferit, Anastasia ne vorbea la superlativ despre Dan Negru, care a ajutat-o să debuteze în lumea televiziunii, care a susținut-o când emoțiile o copleșeau în fața camerelor de filmare:

 ”Să lucrez pe același platou de filmări cu Dan este o onoare pentru mine. Este un adevărat profesionist în ceea ce face, are o carismă extraordinară și chiar este omul de la care am ce învăța. Nu pot afirma că sunt timidă, eu mereu am fost o femeie rezervată care își exteriorizează mai puțin emoțiile în public. La cât de energic și de activ e Dan, e greu să îți imaginezi o femeie care l-ar putea umbri, și, dacă i-ar reuși, ar arăta caraghios. Știe să își facă munca profesionist, un om lipsit de aroganță și demn de tot respectul”.

Dan Negru
Dan Negru

Anastasia nu l-a plăcut de la început pe viitorul soț: ”Mi s-a părut arogant. Am zis că pe omul ăsta nu vreau să-l mai văd”

Anastasia Fotachi a oferit câteva detalii despre viitorul ei soț într-un interviu savuros pentru emisiunea online ”Interviu fără protocol”. A povestit cum s-au cunoscut, dar și ce fel de om este Gabriel Stati:

”Ne-am cunoscut printr-o prietenă comună, lucra la firma lui. Nu mi-a plăcut deloc de el, la început, încerca să mă ia peste picior. M-am dus mai devreme acasă, că mă enerva. Nu a fost o reacție pozitivă, nu era nicio comunicare. Mi s-a părut arogant, am zis că pe omul ăsta nu vreau să-l mai văd. Apoi, i-am cerut un loc de muncă, începusem să vorbim foarte mult, îmi trimitea buchete de flori, m-a invitat la masă. De fapt, este un suflet foarte bun, ajută și foarte mulți oameni sărmani.

M-a cerut de soție în mașină, veneam de la București. Nu este romantic. Doar m-a întrebat: ”Vrei să fii soția mea?”. Mi-a dăruit un inel cu diamante, o vreme mi-a fost frică să-l port, era prea scump. Acesta a fost cred cel mai scump cadou de la el. Mi-a mai dăruit și o mașină Mercedes. El a mai fost căsătorit, are trei copii, mă înțeleg bine cu ei. Era divorțat când ne-am cunoscut”. Întrebată de gazda emisiunii dacă banii aduc fericirea, Anastasia a declarat, cu sinceritate: ”Aduc un confort, nu fericirea. Banii contează. Știu că, dacă îi am, am siguranța zilei de mâine”.

Anastasia si Gabi
Anastasia Fotachi și Gabriel Stati se iubesc de 3 ani

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *