Dana Budeanu a reacționat în scandalul dintre Alina Pușcaș și Irina Deleanu. Mesaj tranșant

Dana Budeanu a reacționat în scandalul dintre Alina Pușcaș și Irina Deleanu. Mesaj tranșant

Dana Budeanu a reacționat în scandalul dintre Alina Pușcaș și Irina Deleanu. Creatoarea de modă i-a transmis un mesaj de susținere totală bunei sale prietene Irina Deleanu și a criticat-o voalat, dar în termeni foarte duri pe vedeta Antenei 1.

Dana Budeanu a reacționat în scandalul dintre Alina Pușcaș și Irina Deleanu

Dana Budeanu i-a transmis Irinei Deleanu, președinta Federației Române de Gimnastică Ritmică, un mesaj de încurajare pe facebook. Designerul a criticat-o în stilul propriu pe Alina Pușcaș folosind expresii dure și i-a sugerat bunei sale prietene să nu se mai coboare „la nivelul neterminatelor după care nu rămâne nimic”.

„mulțumesc!

PS: nu te mai coborî de acolo de sus de la tine, din dimensiunea campionilor inimilor noastre, la nivelul neterminatelor după care nu ramâne nimic…ca n-are ce, decât niște vacanțe moca pe bărcile unora și niște postari pe suticele altora…când tu te antrenai paisprezece ore pe zi, specimenele precum acesta, se uitau pierdute la ce s-a lasat pe noptiera…”, a fost mesaul Danei Budeanu pentru Irina Deleanu.

Cele două se cunosc de mai bine deceniu. Dana Budeanu și-a dus fetele la gimanstică ritmică la clasa Irinei Deleanu, pe când gemenele aveau doar patru ani.

„Acum zece ani, am intrat pe ușa ei de mana cu doi bulgări de soare de doar patru ani..și am început gimnastica..lânga noi, într-un coșuleț, era o fetiță abia născută..a ei..nu ne-am oprit nici din gimnastica, nici din nimic până astăzi..mulțumesc Irina Deleanu”, este mesajul postat de creatoarea de modă pe Facebook în urmă cu trei ani.

Dana Budeanu a reacționat în scandalul dintre Alina Pușcaș și Irina Deleanu
Dana Budeanu a reacționat în scandalul dintre Alina Pușcaș și Irina Deleanu

Motivul scandalului dintre Alina Pușcaș și Irina Deleanu

Recent, prezentatoarea emisiunii Te cunosc de undeva și șefa Federației Române de Gimnastică Ritmică au avut o dispută în public pe marginea unui loc de parcare pentru persoanele cu handicap. Scandalul a pornit după ce Irina Deleanu, mamă a unei fiice cu diabet, a parcat pe respectivul loc de parcare.

Când cele două au coborât din mașină, Alina Pușcaș a venit spre ele reproșundu-i fostei sportive că a ocupat abuziv locul de parcare.

„Am fetița cu diabet și avem ca drepturi și acest permis de parcare, pe care-l folosesc cand merg cu ea, pentru că i se poate schimbă starea, i se mai face rău când îi crește sau scade glicemia.

Fii-mea se uita în dreapta și tocmai îmi spunea pe cine a văzut. Și fix când ne-am dat jos, ne-a strigat „Sa nu vă dea Dumnezeu să aveți nevoie de acel loc”. Am ramas proastă, am întrebat-o ce problema are și daca a verificat.”, a declarat gimnasta în exclusivitate pentru playtech.ro.

Din punct de vedere legal, fiica Irinei Deleanu, fiind bolnavă de diabet, beneficiază de dreptul de a ocupa un loc de parcare pentru persoanele cu handicap.

Dana Budeanu a reacționat în scandalul dintre Alina Pușcaș și Irina Deleanu
Alina Pușcaș și Irina Deleanu au avut o dispută în public

Irina Deleanu: „I-am spus că e o ignorantă total”

Deși fosta gimnastă a încercat să îi explice acest lucru, având chiar și ecusonul aferent lipit în parbriz, Alina Pușcaș a pus la îndoială faptul că micuța ar avea vreo problemă.

„Mă lăsați, că o văd în picioare, bine, sănătoasă.”, i-ar fi spus prezentatoarea TV Irinei Deleanu.

„I-am spus că e o ignorantă total, că nu mă așteptam la această atitudine. La care mi-a răspuns că și daca îl am, e al fetiței. Adică fetita conduce masina?! A plecat în trombă și bombănea. E dramatic pentru tine ca mama când cineva te atacă și că ce, aia e boala.

Până nu te asiguri că ataci corect, nu fă asta. Reacția față de copil a fost total deplasată. Fata a fost șocată tot drumul, iar eu nervoasă. I-a fost rău, s-a speriat să fii în halul ăsta umilită și considerată ca o infractoare.”, a mai povestit Irina Deleanu.

Fosta sportivă spune că își dorește ca în urma acestui episod Alina Pușcaș să își ceară scuze public.

Care a fost replica Alinei Pușcaș

În replică, prezentatoarea de la „Te cunosc de undeva” a precizat că nu își dorește să intre în acest scandal și dacă oamenii vor să își formeze o părere corectă să privească imaginile de pe camerele desupraveghere din zonă.

„Scandalurile nu sunt pe lista mea de prioritati. E suficient sa se uite cineva pe camerele de supraveghere din parcare sa vadă cine pe cine a abuzat de fapt.”, a declarat Alina Pușcaș conform sursei citate.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
10 5 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *