Dana Budeanu, apariție de senzație pe internet. Detaliul care a atras toate privirile

Cum s-a fotogrfiat vedeta.
Dana Budeanu, apariție de senzație pe internet. Detaliul care a atras toate privirile

Dana Budeanu este una dintre vocile feminine puternice din showbiz-ul românesc. Deși considerată de mulți un personaj controversat, creatoarea de modă nu s-a ferit să își exprime public punctele de vedere cu privire la diferitele probleme sau situații din societatea românească. Ba mai mult, nu puține au fost momentele în care a criticat în termeni foarte duri politicenii de la noi pentru deciziile pe care le-au luat. Totodată, Dana Budeanu este apreciată și pentru pamfletele sale despre ”amețite și mafioți”. În vârstă de 44 de ani, celebra stilistă are un corp de invidiat. Recent, Dana Budeanu a postat o fotografie în mediul online, lăsând să se vadă silueta ca trasă prin inel. Iată detaliul care a atras toate privirile.

Dana Budeanu, apariție de senzație pe internet

Dana Budeanu este una dintre cele mai cunoscute vedete de la noi. Nu se ferește să își spună punctul de vedere, fiind implicată în mai toate subiectele de interes național, fie ele politice sau sociale. Întotdeauna, aparițiile ei au fost impecabile, fie că vorbim de cele de la televizor sau din mediul online.

Citește și: Numele purtat de Dana Budeanu, înainte de prima căsnicie. Mulți se amuză când îl aud. De ce nu a vrut să revină la el

Chiar dacă preferă să fie extrem de discretă în ceea ce privește viața personală și să își țină familia departe de ochii curioșilor, Dana Budeanu se simte ca peștele în apă în lumina reflectoarelor. Iar pe conturile de socializare obișnuiește să își țină la curent fanii cu activitățile pe care le desfășoară, fie că este vorba de ședințe foto, vacanțe sau evenimentele la care participă.

Recent, creatoarea de modă a postat o poză incendiară pe Facebook, în care i se poate observa silueta perfectă. Vedeta și-a făcut o fotografie în fața oglinzii, purtând un top negru, o pereche de pantaloni tot negri și sandale cu toc înalt. Ținuta sexy i-a scos în evidență abdomenul plat și forma fizică la care multe tinere de 20 de ani doar visează.

Dana Budeanu, apariție de senzație pe internet
Dana Budeanu, apariție de senzație pe internet

Gemenele Danei Budeanu au intrat la facultate

Dana Budeanu are două fete, Daria și Maria, din fostul mariaj cu afaceristul Radu Budeanu. Cei doi au divorțat în urmă cu mai bine de 13 ani, iar după separare gemenele au rămas în grija mamei lor. Fetele vedetei împlinesc 19 ani pe 22 noiembrie și au intrat la facultate.

Citește și: De ce a divorțat Dana Budeanu. A rupt tăcerea după ani buni de la despărțirea de primul ei soț

Dana Budeanu își protejează fetele de când erau mici și a decis să nu le arate chipul în social media. În plus, vedeta nu le-a oferit acces fetelor la telefonul mobil în copilărie și spunea, în urmă cu ceva timp, că în urma acestei decizii nu a făcut altceva decât să le prelungească inocența coilăriei.

„De ce să aibă telefon? Îi sună cineva? E o persoană importantă care vrea să-i sune? Să sune la mama! A! Vor să vorbească cu un coleg, deşi au stat cu colegul până la 5? O sună pe mama colegului. Ce să facă un copil de 12 ani cu un telefon? …Vreau să le prelungesc copilăria.

Şi te asigur că sunt mult mai pregătite pentru viaţă decât orice copil care are acces la altceva. Nu ştiu dacă cineva îşi dă seama de asta, dar eu cred că intelectualitatea adevărată şi educaţia adevărată se întorc, s-a ajuns la o saţietate”, a precizat Dana Budeanu într-un interviu mai vechi.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce a făcut Andreea Antonescu cu toate hainele din perioada Andre
4.5 8 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *