Dana Budeanu face o avere din modă. Cât costă o rochie creată de designer, sumele sunt piperate

Creatoarea de modă percepe sume destul de mari
Dana Budeanu face o avere din modă. Cât costă o rochie creată de designer, sumele sunt piperate

Dana Budeanu nu mai are nevoie de nicio prezentare. Vedeta este cunoscută de toți prin prisma comentariilor făcute de aceasta la adresa „mafioților”, „fătălăilor” și „amețitelor” din România. Deși este urmărită pe internet, puțini știu că Dana Budeanu face bani frumoși din rochiile create. Cât costă un singur articol vestimentar?

Dana Budeanu face o avere din modă

Dana Budeanu este unul dintre cei mai cunoscuți designeri din România. Creațiile sale sunt adorate de toate doamnele și domnișoarele, dar are grijă ca munca să-i fie răsplătită pe măsură, așa că își estimează produsele la prețuri destul de piperate. Pe site-ul ei, noile modele de rochii pentru toamnă au prețurile destul de măricele, astfel că nu sunt pentru toate buzunarele.

Așadar, rochiile puse la vânzare de Dana Budeanu depășesc chiar și 1.000 de lei, deși unele dintre modele sunt simple. La ținutele de vară, modelele de rochii pornesc de la suma de 700 de lei, prețul crescând în funcție de model.

Cât despre un simplu maieu nude din vâscoză, la fel ca multe altele de pe piață, Dana Budeanu cere suma de 300 de lei, destul de piperată pentru salariile din România.

Citește și: Ce meserie are Dana Budeanu la bază, de fapt. Mulți vor fi surprinși să afle asta despre ea

Cum a devenit celebră. A studiat în străinătate

Când l-a cunoscut pe Radu Budeanu, bărbatul care i-a dăruit două gemene, Dana Budeanu studia în Marea Britanie fiind absolventă de marketing-management la Royal Holloway of London, conform fanatik.ro. Apoi, creatoarea de modă a făcut un master în European Business la London School of Economics. De asemenea, vedeta are și un doctorat în integrare europeană la University College London.

Eu nu am fost niciodată soția patronului Ciao și Cancan. Eu m-am căsătorit la 22 de ani cu Radu Budeanu, băiatul de 21 de ani. Pe atunci nu exista nimic. În afară de o fată de 22 de ani, care la acea vreme studia la Londra și de un băiat de 21 de ani, care nu terminase încă facultatea, de asemenea.

Brandul Dana Budeanu are legătură într-adevăr cu o rubrica de critică vestimentară apărută în revista Ciao, inițiată de către mine, pentru prima dată în presă din România. Revista Ciao și ziarul Cancan sunt cele mai puternice branduri de presă tabloidă, și poate nu numai din România. S-au înființat începând cu anul 2004. La acea dată aveam deja 25 de ani, facultatea, masterul și doctoratul terminate la Londra și un business aflat la început și condus da, de soțul meu. Cam aceasta este istoria despre “nevasta lu’”, în acest caz:)”, a scris Dana pe danabudeanu.com.

Citește și: Dana Budeanu, ipostază îndrăzneață la 44 de ani. A renunțat la sutien și a apărut așa pe net

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *