Dana Săvuică are o relație specială cu fiica ei: „În vacanțe eu sunt cea care plătește”. Gestul cu care Julie a impresionat-o VIDEO EXCLUSIV

Julie are 29 de ani

Prezentatoarea emisiunii „EGO Life”, Dana Săvuică, s-a lăudat mereu cu relația specială pe care o are cu fiica ei, Julie. Acest lucru se datorează în mare parte modului în care a ales să-și educe fiica, dar și pentru că Julie a fost mereu un copil bun, așa cum mărturisește chiar Dana Săvuică în exclusivitate pentru EGO.ro. Cele două sunt în continuare cele mai bune prietene și confidente.

La cei 29 de ani, Julie este pe picioarele ei din toate punctele de vedere, însă asta nu înseamnă că nu mai apelează la mama ei atunci când simte că are nevoie de ajutor. A învățat încă de mică să se bazeze pe mama ei și să îi ceară absolut orice își dorește, fără să fie nevoită să o mintă sau să îi ascundă lucururi.

„Să știi că nu are astfel de apucături pentru că până la urmă este vorba despre o lipsă de educație să facă așa ceva, dar e adevărat că atunci când are nevoie de o ținută, mă sună și vine pe la mine, intrăm împreună în dressing-ul meu și alegem împreună hainele, sau pantofii, sau chiar bijuteriile. E adevărat că eu am o relație foarte frumoasă cu fiica mea și de mică întotdeauna a venit și a vorbit deschis cu mine, deci nu a simțit nevoia să fie hoțomană pentru că știa că nu este cazul cu mine. Pentru că nu mă supăr niciodată pe ea, plus că pentru mine este o mare bucurie să știu că-i plac hainele mele și să știu că ar vrea să poate ceva de la mine”, ne-a povestit Dana Săvuică.

Asta nu înseamnă că nu au trecut și ele peste etapele adolescenței sau că acea perioadă a fost una foarte ușoară pentru prezentatoarea emisiunii „EGO Life”.

„A existat și la noi, dar este adevărat că am încercat să fiu alături de ea, să o înțeleg, am pus totul pe seama formulelor chimice care se schimbă în corpul nostru la o anumită vârstă, așa că nu am pus vina pe ea, pe copilul meu și pe femeia care creștea în ea, ci pur și simplu am luat-o ca atare că ăsta este fenomenul, este o chestie naturală. A fost foarte important să caut tot timpul punți de legătură și de comunicare cu ea”,ne-a mai declarat fostul fotomodel.

„Întotdeauna a fost așa un fel de negociere diplomatică între noi”

Dat fiind faptul că provine dintr-o familie de diplomați, tatăl ei fiind toată viața ambasador în mai multe țări, Dana Săvuică a învățat încă de mică arta negocierilor și a pus-o în practică și atunci când a devenit mamă, astfel încât acum poate spune cu sinceritate că nu a fost niciodată nevoie să ridice tonul la fiica ei, cu atât mai mult mâna.

„Nu a fost cazul. Sincer. Întotdeauna a fost așa un fel de negociere diplomatică între noi două. Nu îmi place să țip, să urlu, în niciun caz nu am ridicat palma la ea, dar întotdeauna m-am străduit să găsesc aceste punți de comunicare pentru că asta este cel mai important. Dacă nu ai grijă tu ca și părinte cum îți educi copilul, atunci copilul preia în primul rând tot ce vede în casă și tot ce aude, este ca o sugativă și în al doilea rând, creezi un viitor adult care este plin de traume. Și nu este ok”, a mai povestit Dana Săvuică.

Indiferent de vârsta pe care o are Julie și cât de independentă financiar este, Dana ne-a mărturisit că întotdeauna o va privi ca pe copilul ei mic, pe care simte nevoia să o ajute și să o protejeze toată viața.

„În vacanțe eu sunt cea care plătește, dar o fac nu neapărat că nu are ea bani, are și ea banii ei, dar este copilul meu și în unele momente vreau să-l răsfăț. Chiar am preciat foarte tare că de curând a fost într-o vacanță și m-a rugat să o imprumut cu niște bani, i-am oferit banii aceia, și pe urmă, a doua zi când a ajuns în țară, a venit cu toată suma pe care eu i-am lăsat-o, i-am zis că mi-a plăcut gestul, dar acum poate să-i țină ea”, a mai completat Săvuică pentru EGO.ro.
Video: Daniel Bălan

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *