Dani Oțil a dat lovitura în afaceri. Profitul uriaș pe care l-a făcut prezentatorul TV. Veniturile i-au crescut spectaculos

Dani Oțil a dat lovitura în afaceri. Profitul uriaș pe care l-a făcut prezentatorul TV. Veniturile i-au crescut spectaculos

Dani Oțil a dat lovitura în afaceri. Colegul și bunul prieten al lui Răzvan Simion a făcut un profit uriaș de pe urma celor două restaurante pe care le deține, dar și a celorlalte companii pe care le are. La toate acestea se adaugă un venit deloc neglijabil din meseria de prezentator TV.

Dani Oțil a dat lovitura în afaceri. Profitul uriaș pe care l-a făcut prezentatorul TV

Dani Oțil și Răzvan Simion sunt cel mai longeviv cuplu de prezentatori TV. Anii petrecuți pe micul ecran le-au adus notorietate, dar și sume impresionante, mai ales că de mai bine de un deceniu, matinalul pe care îl prezintă zi de zi, Neatza cu Răzvan și Dani, este lider incontestabil de audiență pe tronsonul orar pe care se difuzează.

În ultimii ani, cei doi s-au lansat și în afaceri, iar profiturile încasate sunt considerabile. Cel care are însă un succes mai mare în afaceri este Dani Oțil, care deține nu mai puțin de șase companii, dintre care cinci au raportat activitate în ultimul an fiscal.

Potrivit datelor publice, soțul Gabrielei Prisăcariu deține firmele Dani Otil, Doi Melci Grăbiți (activități de producție cinematografică, video și de programe de televiziune), Impresso Lounge, Grătar și Vorbe (restaurante) și Funracer, Aliksir Nutrition (comerț cu amănuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin Internet).

Conform Fanatik, în 2021, Dani Oțil a obținut o cifră de afaceri de 1,75 milioane de lei (în jur de 350.000 de euro) cu firmele care activează în domeniul televiziunii. Iar profitul a fost de peste 930.000 de lei, adică în jur de 175.000 de euro.

În ceea ce privește companiile pe care le deține în domeniul HORECA, acestea se află la capete opuse. Mai exact, în timp ce una dintre ele a înregistrat un profit record, cealaltă a raportat pierderi. Compania Grătar și Vorbe, a avut o cifră de afaceri de peste 5,1 milioane de lei (peste 1 milion de euro) și un profit de aproape 1,5 milioane de lei (300.000 de euro). Iar cea de-a doua firmă a înregistrat o cifră de afaceri de 80.000 de lei și pierderi de 120.000 de lei.

Nici societățile care au ca domeniu de activitate comerțul nu au mers prea bine. Una dintre ele a raportat zero activitate fiscală, iar cealaltă a înregistrat o pierdere de 16.000 de lei (aproximativ 3.200 de euro).

Dani Oțil a dat lovitura în afaceri. Profitul uriaș pe care l-a făcut prezentatorul TV
Dani Oțil a dat lovitura în afaceri. Profitul uriaș pe care l-a făcut prezentatorul TV

Cum se descurcă Răzvan Simion în afaceri

În ceea ce îl privește pe Răzvan Simion, colegul lui Dani Oțil deține două firme, potrivit sursei citate. Însă una dintre ele, Music Max Events, nu este activă fiscal.

Cea de-a doua, Vânătorii de Zmeie, care are ca obiect de activitate producția cinematografică, video și de programe de televiziune, a înregistrat sume importante. Compania lui Răzvan Simion a încheiat anul fiscal trecut cu o cifră de afaceri de aproape 1,4 milioane de lei (aproape 300.000 de euro), având un profit net de 344.000 de lei, adică în jur de 70.000 de euro.

Despre salariul de la Antena 1, se spune că cei doi matinali ar încasa nu mai puțin de 10.000 de euro lunar fiecare, ca prezentatori ai emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani.

Urmăriți EGO.ro și pe
Am aflat detalii noi!
9.6 9 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.