Dani Oțil, dezvăluiri neașteptate din culisele Power Couple. De ce refuză să participe cu Gabriela Prisăcariu: “Eu duc povara” VIDEO EXCLUSIV

”Soția mea nu știe cine a fost eliminat”

Dani Oțil este gazda reality show-ului ”Power Couple”, difuzat de Antena 1. Filmările pentru această competiție au avut loc în Malta, iar prezentatorul TV nu a fost mereu în compania soției sale, Gabriela, și a micuțului Tiago. Dani Oțil a mărturisit, în exclusivitate pentru EGO.ro, că dorul a fost enorm, însă, pe de altă parte, a învățat că nu trebuie să amestece job-ul cu viața de familie.

”Am încredere în Gabriela, dar nu am încredere în mine”

În afara faptului că a trebuit să stea departe de casă și de cei dragi, Dani Oțil s-a distrat pe cinste pe perioada filmărilor. Atât de tare i-a plăcut proiectul ”Power Couple” încât pariază că cei de acasă vor fi în asentimentul lui.

”Nu este o bătălie a sexelor. Este un concurs între cupluri, dar cu siguranță doamnele care se vor uita de pe canapea la ”Power Couple” vor ține cu fetele și vor zice de foarte multe ori: ”ți-am zis eu”. Eu după câteva episoade m-am cam prins și am început să țin cu fetele. În primul rând că băieții aveau tendința ca la probe identice să renunțe sau să abandoneze. Deci după ”Power Couple” țin puțin mai mult cu fetele”, a dezvăluit Dani Oțil puțin din culisele show-ului.

Citește și: Dani Oțil, ținta criticilor după ce soția lui a apărut așa în vacanță. Reacția Gabrielei Prisăcariu

Show-ul în sine este bazat pe diferite probe, inclusiv de îndemânare și curaj, probe pe care Dani Oțil le-a testat înainte de a începe filmările. Asta însă nu l-a făcut să își dorească să participe alături de soția lui, Gabriela Prisăcariu, la acest gen de competiție:

”Având în vedere că am testat mare parte din probe. Cam pe toate. Pot să zic că în condiții perfecte, doar noi băieții, la sală, da, am fi făcut treaba. Dar în combinația asta cu totul cu soție, care și ea în timpul ăsta trebuie să facă ceva. Nu. Eu nu cred că aș fi trecut de săptămână unu la probe. Am încredere în Gabriela, dar nu am încredere în mine”.

Dani Oțil nu discută acasă lucrurile care i se întâmplă la muncă

Cu toate că lumea se așteaptă ca partenerele de viață ale moderatorilor TV să știe detalii de culise și chiar să afle în avans câștigătorii anumitor competiții, cel puțin în cazul lui Dani Oțil, lucrurile stau exact invers. În primul rând, prezentatorul matinalului de la Antena 1 nu îi place să discute acasă niciun fel de subiect legat de muncă, iar apoi i se pare absurd să ia bucuria partenerei de viață de a urmări o emisiune până la capăt.

”Eu duc povara unei familii în care tata vorbea cu mama despre ce s-a întâmplat la Combinat și prefer să nu povestesc decât dacă s-a întâmplat ceva wow. Dar pot să spun un alt lucru. Soția mea nu știe cine a fost eliminat, nu cred că știe din 9 cupluri de mai mult de 2 că au renunțat sau au fost eliminate. Deși sigur nu știe cine este în ultimele episoade și ne vom uita la show-ul ăsta ca un cuplu normal, fără să-i spun cine a câștigat. Noi ținem la treaba asta. La fel la ”America Express”, la celelalte show-uri ale Antenei 1. Deși am probabil resursele să aflu cine a câștigat, nu vreau să aflu niciodată”, a explicat prezentatorul show-ului ”Power Couple”.

Citește și: Gabriela Prisăcariu Oțil, despre cum își împarte finanțele cu Dani Oțil. Prin ce întâmplare comică au trecut cei doi: “Mi-a apărut sold insuficient!” VIDEO EXCLUSIV

Pentru Dani Oțil, atunci când revine acasă, cel mai important este să petreacă timp de calitate cu familia lui, în mod special cu fiul său, Tiago, nu să dezbată subiecte inutile. Universul prezentatorului TV s-a schimbat complet de când a venit Tiago în viața lui și chiar dacă lumea spune că este copia lui fidelă, este de părere că cel mic o moștenește mai mult pe Gabriela.

”Te uiți la gropițe și îți dai seama că este tot maică-sa. Încăpățânat, mă înțeleg greu cu el și pare că nu înțelege ce zic. Dar el aude, dar nu înțelege”, a mai declarat Dani Oțil pentru EGO.ro.

Video: Mihai Robu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Cum s-au făcut Carmen şi Klaus Iohannis de râs în public! Gestul intim surprins de...
Mădălina Ghenea a arătat TOT de data asta! Imaginile interzise pe care le-a făcut publice...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Daniela Iliescu a făcut-o praf pe mama lui Culiţă, după ce a spus că e...
Anunțul făcut de artista noastră, la nici un an de la căsătorie: "E foarte greu....
Imagini din apartamentul de lux, din Băneasa, al lui Ion Țiriac. Dormitorul are 100 de...
Ana Bodea vrea un copil cu Valentin Butnaru: „Nu m-a cerut încă, dar îmi doresc!“
Tavi Colen, mărturisiri despre situația financiară după ce a plecat din trupa Talisman. „Ne dădeam...
Fiica Andreei Esca, SUPERBĂ când renunță la haine! Alexia, apariție INCENDIARĂ pe net
Horoscop 25 Mai 2024. Un moment important al vietii tale incepe astazi
Horoscop Zilnic Sâmbătă 25 Mai 2024. Vărsătorii sunt hotărâţi să spună lucrurilor pe nume, Peștii...
Capitole noi pentru patru zodii: Traiectoria astrală favorabilă pentru patru zodii și impactul asupra Săgetătorilor
Ce se întâmplă cu emisiunea „Poftiți pe la noi”, după ce a fost scoasă din...
Regele Felipe al VI-lea și Regina Letizia a Spaniei sărbătoresc 20 de ani de căsnicie....
Cum se înțelege, de fapt, fiica lui Adrian Enache cu Iuliana Marciuc: „Am fost supărată”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *