Daniel Buzdugan, de 11 ani turist în Grecia: „A fost pe ieftineală. Comand tot meniul şi plătesc 40 şi ceva de euro“. Cum l-a convins pe Mihai Morar să-l însoțească EXCLUSIV

Află cât a plătit în vacanța de vară pentru un meniu îmbelșugat, dar și multe alte detalii care te pot ajuta dacă vrei să vizitezi Grecia!
Daniel Buzdugan, de 11 ani turist în Grecia: „A fost pe ieftineală. Comand tot meniul şi plătesc 40 şi ceva de euro“. Cum l-a convins pe Mihai Morar să-l însoțească EXCLUSIV

De mai bine de 11 ani, Daniel Buzdugan așteaptă cu nerăbdare vacanța de vară pentru a se retrage în Grecia. L-a convins până și pe colegul și bunul lui prieten, Mihai Morar, să viziteze satele și i-a făcut cunoștință cu oamenii locului. Cu toate că pentru Buzdu acasă înseamnă Grecia, actorul ne-a mărturisit, în exclusivitate pentru Ego.ro, că nu s-a gândit niciodată să se mute definitiv din România și că preferă să rămână la statutul de turist.

Daniel Buzdugan petrece toate vacanțele de vară în Grecia, alături de copii și de soție
Daniel Buzdugan petrece toate vacanțele de vară în Grecia, alături de copii și de soție

Fără îndoială, numele cunoscutului om de televiziune Daniel Buzdugan este asociat cu Grecia. Și asta pentru că, de-a lungul timpului, nu doar că și-a petrecut toate vacanțele de vară în orașele și în satele elene, dar a și încercat să promoveze turismul grecesc, în rândul românilor.

Recent, l-a convins și pe colegul și prietenul lui bun, Mihai Morar, să-l însoțească într-una dintre vacanțele în satele grecești.

„A fost pe ieftineală, căci am mers în sate. La țară, în Grecia”, a povestit Daniel Buzdugan pentru EGO.ro.

L-a convins și pe Mihai Morar să-l însoțească în satele elene
L-a convins și pe Mihai Morar să-l însoțească în satele elene

Daniel Buzdugan și Mihai Morar au plătit 30 de euro pentru patru feluri de mâncare

Astfel că, vara trecută, cu mic, cu mare, familiile Buzdugan și Morar au petrecut vacanța împreună. Pe lângă frumusețile locului, Mihai Morar a fost impresionat și de oamenii pe care i-a cunoscut prin intermediul lui Daniel Buzdugan, dar și de prețurile exagerat de mici comparativ cu cele din România.

„Am băut cea mai ieftină cafea cu domnul Buzdugan, într-un sat din Creta. Ne vede lumea mai în vârstă, mai săraci și li se face milă. Acum vorbesc serios, chiar am avut o notă de plată la o bătrânică care ea servea, ea gătea, ea ne făcea nota, și am mâncat caracatiță, vreo patru feluri de mâncare, iar la final a fost 30 de euro”, ne-a povestit Mihai Morar.

Daniel Buzdugan are prieteni greci de mai bine de 30 de ani

Contactul lui Daniel Buzugan cu Grecia a venit acum mai bine de 30 de ani, atunci când a cunoscut câțiva dintre colegii de facultate ai soției sale.

„Prietenii i-am făcut acum 30 de ani, mi-am cunoscut prietenii de acolo când au făcut facultatea la Iași cu nevastă-mea”, a mai spus Daniel Buzdugan pentru EGO.ro.

El ne-a mai spus că, de 11 ani, și-a făcut un obicei să meargă în fiecare vară în Grecia.

„De multe ori izbucneam în râs. Deși merg de 11 ani acolo, merg în satele de munte, unde comand tot meniul, și când vine nota de 40 și ceva de euro, râd de mor. Nevastă-mea îmi spune să mă opresc, că sunt tâmpit la cap, dar efectiv nu pot să mă abțin. Cum, 40 de euro pe vin, sucuri, ceaiuri, tzatziky, mâncare. În plus sunt oamenii care te servesc foarte mișto”, ne-a mai spus vestitul om de radio.

Cu toate acestea, mărturisește că nu ar putea locui permanent în Grecia. Marele motiv? În momentul de față, nu-și permite financiar să-și schimbe meseria.

„Nu m-aș muta. Nu am posibilități. Una e să te duci ca turist și alta e să stai acolo”, a mai mărturisit Daniel Buzdugan.

Omul de radio este un fin cunoscător al vinurilor
Omul de radio este un fin cunoscător al vinurilor

Nu ține pasul cu Mihai Morar

Morar și Buzdugan s-au distrat pe cinste în Grecia, au mâncat, au băut, s-au bucurat de soare. Însă nu au făcut chiar totul împreună. Am fost curioși să aflăm dacă Mihai Morar l-a convins pe vechiul său prieten să-l însoțească la jogging. Așa că l-am întrebat dacă a existat măcar o zi în care să alerge împreună pe plajă sau pe faleză.

„Da, l-am luat să mă cronometreze. Când dau câte o tură, el mă așteaptă și mă stropește cu apă. E bine să fiu hidratat”, a povestit amuzat Mihai Morar pentru EGO.ro, întrerupt fiind de partenerul lui de radio și de scenă.

Daniel Buzdugan a mai mărturisit că ceea ce Morar face astăzi el făcea acum 10 ani și că preferă, acum, la 47 de ani, să aibă cu totul alte activități.

„M-a luat să-i țin hainele. Am alergat și eu, acum 10 ani. După care m-am băgat pe degustări de vinuri. Urmează și la el”.

VIDEO: Daniel Bălan

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Raicu revine în televiziune?
9.9 7 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *