Daniel Pavel continuă să facă vacanțe alături de mama fiului său. Fosta și actuala iubită au o relație la fel de apropiată. „Amândouă sunt femei mature, inteligente” VIDEO EXCLUSIV

Ce spune prezentatorul concursului ”Survivor” despre mama fiului său: ”Am învățat valoarea unui compromis”
Daniel Pavel continuă să facă vacanțe alături de mama fiului său. Fosta și actuala iubită au o relație la fel de apropiată. „Amândouă sunt femei mature, inteligente” VIDEO EXCLUSIV

Daniel Pavel, prezentatorul reality show-ului „Survivor România”, are un fiu în vârstă de 17 ani dintr-o relație anterioară, relație care s-a consumat acum câțiva ani, dar din care a rezultat nu doar un copil minunat, ci și o prietenie adevărată. Daniel a povestit în exclusivitate pentru EGO.ro că în momentul de față poate spune cu mâna pe inimă că se înțelege din ce în ce mai bine cu Anca, mama fiului său, și chiar pot petrece vacanțele împreună, ca o adevărată familie, cu maturitate și înțelepciune, fără pic de tensiuni între ei.

Daniel Pavel continuă să facă vacanțe alături de mama fiului său

”Am făcut așa o gașcă extraordinară. Vara pentru mine înseamnă și adrenalina soarelui”

De când s-a întors din Republica Dominicană, Daniel Pavel o ține dintr-o vacanță în alta. Dat fiind faptul că în ultimii ani a petrecut multe luni la filmările show-ului, prezentatorul TV încearcă să recupereze timpul pierdut cu cei dragi.

„Am fost noroc. Din ianuarie tot într-o vară o țin. Am fost plecat și cu familia. Am avut ocazia să plec și cu ai mei, cu tata, că doar pe tata îl mai avem, apoi cu iubita, cu Ana și apoi cu băiatul meu și cu mămica lui. Adică am făcut așa o gașcă extraordinară. Vara pentru mine înseamnă și adrenalina soarelui, adică nu doar vitamina D. Am fost cu fiecare în parte, adică sunt norocos din punctul ăsta de vedere”, a povestit Daniel Pavel pentru EGO.ro, mărturisind că e destul de complicat în zilele noastre să mai convingi un adolescent să meargă în vacanțe cu părinții, însă atât el, cât și Anca, sunt dispuși să facă orice compromis atât timp cât fiul lor vrea să petreacă mai mult timp cu ei.

„Nu prea mai vrea se traduce prin facem cum zic eu, adică am plecat pe planul lui de expediție, ceea ce a însemnat Albania, Grecia, comunitățile de aromâni din Nordul Greciei, după mamă, căci am fost și cu mama lui, cu Anca. El e aromân după mamă, machidon cum spunem noi, și am avut ocazia să vedem Sfânta Maria, o sărbătoare extrem de importantă pentru ortodocși, în nordul Greciei, în orășelele din care provine practic familia lui. Albania sălbatică, misterioasă. A fost minunat pentru că el a ales”.

„Am învățat valoarea unui compromis”

Chiar dacă în cea mai recentă vacanță a mers doar cu Anca și Antoniu, fiul lor, actuala iubită a lui Daniel Pavel nu este exclusă din gașcă. Ana Maria Pop are o relație foarte bună atât cu fiului lui Daniel, cât și cu fosta lui parteneră de viață.

Chiar prezentatorul Tv ne-a mărturisit că el și fosta iubită se înțeleg chiar mai bine decât pe vremea când formau un cuplu și că amândoi au ajuns la vârsta la care au maturitatea să accepte că cel mai important este să se înțeleagă reciproc, să se sprijine, dar mai ales să se bucure unul pentru reușitele celuilalt.

„Mult mai bine ne înțelegem acum pentru că relațiile sunt ca vinul bun, tot s-a făcut comparația asta, îmbătrânesc, în sensul înțelepciunii odată cu trecerea timpului. Așa și noi. Suntem mult mai bine acum, mult mai inteligenți, am învățat valoarea unui compromis, puterea pe care o are un compromis, că nu are o conotație negativă. Si pentru beneficiul copilului, dar și al nostru ca individ, că până la urmă asta e ideea, să trăim frumos pe lumea asta. E și scurt timpul pe care îl avem”, ne-a mai spus „domnul Dan”, așa cum este apelat în cadrul competiției „Survivor”.

Mai mult, așa cum este firesc, actuala iubită face parte atât din viața lui Antoniu, dar are și o relație bună și cu mama acestuia. „ S-au cunoscut și pot să spun, Ana spune, cel puțin, că este o relație de prietenie. Amândouă sunt femei mature, inteligente, deci e ok”, a mai povestit Daniel Pavel pentru EGO.ro.

Daniel Pavel continuă să facă vacanțe alături de mama fiului său
Daniel Pavel continuă să facă vacanțe alături de mama fiului său
7.5 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.