Daniela Crudu a aflat sexul bebelușului. Ce i-a spus medicul în timpul ecografiei

Ce nume va purta copilul Danielei Crudu

Daniela Crudu a aflat sexul bebelușului. Fosta asistentă TV a povestit cum a decurs totul la ecografie și ce i-a spus medicul. Deși nu este sigur 100%, doctorul a dezvăluit sexul copilului pe care Daniela îl va aduce pe lume.

Daniela Crudu a aflat sexul bebelușului. “Am fost la doctor și nu s-a văzut bine”

Daniela Crudu a povestit că nu se știe 100% dacă acesta este sexul copilului. Medicul însă, după ce a analizat conformația corpului bebelușului, a precizat că este fetiță. În urmă cu câteva săptămâni Daniela Crudu declara că ea crede că va fi băiat. Surpriză! Fosta asistentă TV va aduce pe lume o fetiță. În prezent, bruneta este în săptămâna a 14-a de sarcină.

„Am fost la doctor și nu s-a văzut. Bine, doamna doctor a spus că ea crede că e fetiță, din ce vede ea. Dar a spus că nu poate să spună 100%”, a povestit Daniela Crudu la Xtra Night Show.

De asemenea, bruneta a povestit că la începutul sarcinii s-a confruntat cu stări de rău și nu putea face nimic. Din fericire situația s-a mai ameliorat, iar acu Daniela Crudu poate ieși afară și poate face diferite lucruri.

Daniela Crudu
Daniela Crudu

Ce nume a ales Daniela Crudu pentru bebeluș. Vedeta avea deja pregătit totul

Daniela Crudu a vorbit despre numele bebelușului înainte să știe care este sexul acestuia și deja avea pregătit atât nume de băiat, cât și nume de fată. Dacă va fi băiat, bebelușul se va numi David, iar dacă va avea o fetiță, Daniela Crudu o va boteza Daiana.

„Sunt foarte fericită. Numai la asta (copil – n.r.) mă gândesc. Nu mă mai interesează nimic altceva acum. În fiecare zi se întâmplă lucruri noi cu corpul meu și sunt entuziasmată. Zici că visez. Nu-mi vine să cred. Mi se pare că e o minune! Să vezi ce mămică o să fiu! O să fiu cea mai nebună și cea mai distractivă. O să mă joc în continuu cu el. Copiii de asta au nevoie. Eu simt că o să fie băiețel. Lumea îmi spune la fel pentru că am o burtică destul de mare pentru 3 luni de sarcină”, a declarat Daniela Crudu, la Antena Stars.

Daniela Crudu și iubitul ei au ales deja nașii bebelușului. La scurt timp după ce au cumpărat o casă mai mare, au ales să treacă mai departe, astfel că nașii bebelușului vor fi niște prieteni foarte buni de-ai iubitului fostei asistente TV.

3 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.