Daniela Crudu face furori la 34 de ani. Vedeta se mândrește cu silueta ei, cu greu îți dai seama că e însărcinată FOTO

Ce nume special va purta băiețelul ei.

Daniela Crudu traversează cea mai frumoasă perioadă a vieții sale. În primăvara anului trecut, fosta asistentă TV a devenit mămică pentru prima oară, iar în prezent este însărcinată cu cel de-al doilea copil, aflându-se deja în cel de-al doilea trimestru de sarcină. Cu toate acestea, vedeta arată în continuare senzațional. Recent, Daniela Crudu și-a arătat burtica de gravidă și i-a impresionat pe toți cu silueta ei.

Daniela Crudu face furori la 34 de ani. Cu greu îți dai seama că este însărcinată

În luna mai a anului trecut, Daniela Crudu a născut primul ei copil, iar acum se pregătește să devină din nou mămică. Fosta asistentă TV, care va împlini în curând 35 de ani, se află deja în cel de-al doilea trimestru de sarcină, dar cu toate acestea, este într-o formă fizică de invidiat.

De când a născut primul copil, vedeta a rărit destul de mult aprițiile în mediul online, însă nu încetat să își țină la curent fanii cu ceea ce se petrece în viața ei.

Recent, Daniela Crudu a postat o scurtă filmare, în care își arată burtica de gravidă, care este destul de vizibilă. Aceasta purta o rochie foarte largă, de culoare roz, care îi ascundea burtica destul de bine.

”Ce drăguță e! Chiar nu mi se vede burtica, că e oversized și, bine, asta merge și după ce o să nasc. Este superbă, iar rozul ăsta pudrat îmi place mult”¸a spus Daniela Crudu, pe contul ei de Instagram.

Daniela Crudu a dezvăluit numele băiețelului ei

În urmă cu câteva săptămâni, fosta asistentă TV le-a făcut o surpriză de proporții fanilor ei, postând câteva fotografii cu burtica la vederea. Acesta a fost, de fapt, modul prin care vedeta a dorit să le dea vestea urmăritorilor de pe rețelele de socializare că este din nou însărcinată.

În plus, de curând, Daniela Crudu le-a mai oferit un motiv de bucurie fanilor săi, după ce a anunțat ce nume va purta băiețelul ei.

”Haideți să vă arăt și vouă ce mi-am comandat, pentru că mai aveam nevoie de câteva produse pentru viitorul meu bebeluș, pentru Dominic, așa îl cheamă!” ,  a fost postarea Danielei Crudu, pe pagina personală de Instagram.

Daniela Crudu a născut prematur primul copil

Nașterea fetiței sale a fost un moment dificil pentru vedetă, și asta pentru că micuța Daiana a venit pe lume prematur, la 36 de săptămâni. Vedeta a avut sarcina joasă, iar faptul că nu știa ce se va întâmpla cu fetița ei i-a afectat starea de spirit.

”Nu a stat la incubator, a stat doar în acea noapte. Am fost într-o urgență, că nu mai mișca fetița. N-am avut chef de nimeni și nimic. Eu eram disperată. Nu eram eu ok. Sufletul meu era varză. Îmi era greu. Am stat cinci zile în spital”, a declarat Daniela Crudu, în urmă cu mai multă vreme.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
7 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *