Daniela Gyorfi a fost suspectă de cancer: ”Nu am nimic, dar vă dați seama că în sufletul meu stăteam și mă gândeam”. Prin ce a trecut artista VIDEO EXCLUSIV

Ce i s-a întâmplat Danielei Gyorfi când a mers la medic
Daniela Gyorfi a fost suspectă de cancer: ”Nu am nimic, dar vă dați seama că în sufletul meu stăteam și mă gândeam”. Prin ce a trecut artista VIDEO EXCLUSIV

Daniela Gyorfi, una dintre cele mai iubite și apreciate cântărețe de la noi, a trecut recent printr-o situație total neașteptată. Artista a aflat de la un medic că este suspectă de cancer și i-a fost recomandat un test. Din fericire, rezultatul testului a fost unul favorabil pentru ea și nu are nicio problemă de sănătate. Mărturisește însă că i-a fost foarte greu să se gândească la un asemenea diagnostic. Vedeta susține că a văzut foarte mulți oameni bolnavi atunci când se afla cu mama sa în spital.

Daniela Gyorfi a fost suspectă de cancer: “N-am nimic, dar vă dați seama că eu în sufletul meu…”

Daniela Gyorfi a vorbit în exclusivitate la, Ego Life, ediția care se va difuza luni – 14 noiembrie, de la ora 21.00, despre momentele dificile prin care a trecut în urmă cu câteva zile. Aceasta a făcut un set de analize, la recomandarea medicului, pentru a înlătura suspiciunea unui diagnostic sever.

“Cred că ieri (n.r. a plâns ultima oară). Da, după mama. Chestia asta cu plânsul nu este de râs în primul rând. Plângi pentru că poate te descarci, prin plâns nu este nimic rău. Asta cred eu.

Și eu acum câteva zile, tot așa, am avut o problemă de sănătate și mi-a spus cu seninătate că trebuie să fac nu știu ce fel de test că s-ar putea să am, mă rog, cancer, și-așa mai departe. Bun, am făcut chestia asta, n-am nimic, dar vă dați seama că eu în sufletul meu, stăteam și mă gândeam: stai așa puțin, pentru că eu am văzut prin prisma bolii mamei mele oameni care veneau și într-o oră mureau.

Deci eu am văzut foarte multe lucruri, eu am rămas cu sechele. Eu mă mir cum de sunt totuși un om destul de echilibrat la câte am văzut eu la viața mea”, a spus Daniela Gyorfi în exclusivitate la Ego Life în discuția cu Dana Săvuică și psihoterapeutul Laura Ghiță.

A avut o relație specială cu mama ei

Tot în cadrul emisiunii Ego Life, prezentată de Dana Săvuică, îndrăgita artistă a vorbit despre relația specială pe care a avut-o cu mama sa. Daniela a mai vorbit și despre relația cu George Tal, care durează de 16 ani, dar și despre fetița lor, Maria.

„Lucrurile se întâmplă în viață atunci când trebuie”, a spus Daniela Gyorfi.

Care sunt momentele care au marcat-o, ce compromis nu ar accepta niciodată într-o relație, dar și alte mărturisiri interesante și neștiute de public puteți urmări în emisiunea Ego Life de luni, 14 noiembrie, de la ora 21:00 pe pagina www.ego.ro, sau pe canalul de YouTube al emisiunii.

Daniela Gyorfi și George Tal
Daniela Gyorfi și George Tal

 

9 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.