Daniela Gyorfi, cele mai sincere mărturisiri despre relaţia cu George Tal: „Am fost și despărțiți, ne-am mai și certat”. Pactul secret pe care îl au cei doi EXCLUSIV

Daniela și George nu merg certați la culcare: ”Ne pupăm, ne spunem că ne iubim și de mâine vedem noi!”
Daniela Gyorfi, cele mai sincere mărturisiri despre relaţia cu George Tal: Am fost și despărțiți, ne-am mai și certat. Pactul secret pe care îl au cei doi EXCLUSIV

Daniela Gyorfi are o viață frumoasă, plină de bucurii. Solista ne-a oferit un interviu, în exclusivitate pentru Ego.ro, în care ne-a vorbit despre viața de mamă, dar și despre povestea de dragoste care o împlinește.

Daniela Gyorfi: „Important este ca Maria să fie mulțumită, fericită și respectată”

Îndrăgita artistă ne-a povestit că își dorește ca fiica ei să devină independentă și să fie respectată atunci când o să crească. De asemenea, Daniela Gyorfi a făcut dezvăluiri despre povestea de iubire pe care o trăiește de 15 ani. Recent, partenerul vedetei a luat o decizie în cuplu. Prin urmare, nu adorm până nu se împacă. Pe lângă schimbarea din viața familiei artistei, care are legătură cu un apartament nou, Daniela Gyorfi și George Tal s-au implicat într-o nouă afacere. Și-au deschis două cluburi, însă artista ne-a recunoscut că nu o va cânta acolo, căci are alte proiecte.

Reporter Ego.ro: Te bucuri de o fetiță care a ajuns destul de faimoasă. Cum percepi acest lucru?

Daniela Gyorfi: S-a întâmplat să fie plăcută de câțiva producători și să se bucure de mici rubrici în show-uri, de la celebra emisiune cu Dan Bittman, în care a avut niște perle și au luat-o, la Cătălin Măruță. Nu țin neapărat să facă o carieră în televiziune, deocamdată este mică, trebuie să învețe. Dacă se poate, se poate, dacă nu, nu.

De ce ai vrea să o aperi atunci când vine vorba de showbiz-ul românesc?

Daniela Gyorfi: Aș încerca să o apăr, în primul rând, de anturaj. Încercăm să îi spunem, atât eu, cât și George, soțul meu și tatăl ei, că anturajul face foarte mult. Nu trebuie să se ia după ce fac alții decât dacă consideră că lucrurile respective sunt bune pentru ea. În rest, eu sunt mai comunistă, îi spun că trebuie să învețe să fie o femeie independentă, trebuie să fie pe picioarele ei și să îi placă ceea ce face și trebuie să fie respectată de partener. La un moment dat, copilul o să crească.

Daniela Gyorfi și George Tal
Daniela Gyorfi și George Tal

„Noi, fetele, tindem să gândim doar cu inima”

Mi-ai spus cum ești ca mamă, dar cum o să te comporți ca soacră?

Daniela Gyorfi: Nu vreau să mă gândesc. Este cam devreme. (râde) Important este ca Maria să fie mulțumită, fericită și respectată. I-am spus câte ceva, dar sper să aibă noroc și să gândească și cu creierul, nu doar cu inima. Noi, fetele, tindem să gândim doar cu inima. Eu, de exemplu, așa am fost. Îmi place să îi dau exemple din viața mea și din ce am făcut eu. Este important să mă aibă ca exemplu, chiar dacă nu am fost și nu o să fiu perfectă.

Ai spus că ai gândit cu inima. Ce greșeli ai făcut în dragoste?

Daniela Gyorfi: În general, mi s-a întâmplat să iubesc pe cineva și să nu mă iubească, dar și să îmi placă de cineva care era total nepotrivit pentru mine. Mama mea îmi spunea: „Vezi că nu este bine!”. Eu sper ca Maria să nu se grăbească, să își trăiască tinerețea și să aibă un rost în viață. Noi îi lăsăm un rost, dar și ea trebuie să își facă. Are tot timpul din lume pentru ca să își aleagă jumătatea.

„Am fost și despărțiți, ne-am mai și certat”

Care este secretul relației voastre?

Daniela Gyorfi: Sunt împreună cu George de 15 ani și am trecut prin momente și momente. Am fost și despărțiți, ne-am mai și certat. Este clar că Maria, pentru mine, cel puțin, reprezintă o motivație. Asta nu înseamnă că accept orice, dar Maria m-a maturizat, același lucru fiind valabil și atunci când vine vorba de moartea mamei mele. George mi-a arătat, în timp, că este alături de mine. Tragem amândoi la aceeași căruță și avem un simț al umorului foarte dezvoltat. El a venit într-o seară și mi-a zis: „De acum încolo nu vreau să mai dormim certați, ne pupăm, ne spunem că ne iubim și de mâine vedem noi!”. Înainte era mai morocănos, acum sunt eu, dar cel mai mult ne împacă Maria. Avem o altă vârstă, suntem maturi, am trecut printr-un divorț și vedem altfel lucrurile. Toate necazurile și toate bucuriile ne-au apropiat până acum.

Daniela Gyorfi și George Tal
Daniela Gyorfi și George Tal

Ea și George dețin două cluburi în Centrul Vechi din Capitală

Ați făcut și o schimbare, aveți un apartament nou…

Daniela Gyorfi: Ne-am dorit foarte mult o schimbare, am simțit nevoia aceasta chiar înainte de pandemie. Noi am crezut că pandemia o să treacă în 6 luni sau un an, dar, până la urmă, am spus: „Dacă nu facem acum pasul, atunci când o îl mai facem?”. Mă bucur mult că a înțeles acest lucru, cum și eu am înțeles la rândul meu dorințele lui. Acum ne-am implicat într-o afacere, am deschis două cluburi.

Vei cânta în cluburile pe care le-ați deschis recent?

Daniela Gyorfi: Nu, nu! Eu am unde să cânt, îi mulțumesc lui Dumnezeu. Poate cine știe, o să cânt la o aniversare. Nu sunt cluburi mari, ci mai micuțe, se află în București, în Centrul Vechi. Mă bucur foarte mult, în primul rând, pentru el. Își dorea acest lucru. Pandemia mi-a demonstrat că niciodată nu trebuie să îți faci calcule pentru că s-ar putea să vină ceva la care nu te aștepți. Am înțeles acest lucru și mergem înainte.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Anca Dumitra este însărcinată
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *