Daniela Gyorfi nu crede în puterea operațiilor estetice: „Nu pot să spun că mereu am corpul țiplă. Fiind profesoară de aerobic ani de zile, am avut noroc”

Recunoaște că nu e perfectă: “Nu pot să spun că mereu am corpul țiplă, am și eu micile mele defecte”
Daniela Gyorfi nu crede în puterea operațiilor estetice: Nu pot să spun că mereu am corpul țiplă. Fiind profesoară de aerobic ani de zile, am avut noroc

Daniela Gyorfi a reușit să își mențină o siluetă de invidiat de-a lungul timpului. Cunoscuta blondină a fost profesoară de aerobic, în trecut, astfel că și-a tonifiat corpul încă de pe atunci. Totuși, vedeta a recunoscut, în exclusivitate pentru Ego.ro, că frumusețea vine din interior, astfel că este important să ne simțim bine cu modul în care arătăm.

Daniela Gyorfi: “Am fost întotdeauna atentă la modul în care arăt”

Îndrăgita cântăreață ne-a povestit că are mici defecte, la fel ca orice persoană, dar și momente în care nu este complet mulțumită de modul în care arată. Cu toate acestea, este preocupată de aspectul său și se bucură de faptul că anii în care a fost profesoară de aerobic și-au pus amprenta asupra sa:

“Nu pot să spun că mereu am corpul țiplă, am și eu micile mele defecte, ca orice femeie. Am un pic de celulită, câteodată sunt mulțumită, câteodată nu, dar, în general, am fost întotdeauna atentă la modul în care arăt. De la tinerețe până la bătrânețe, lucrul acesta și-a pus amprenta. Mă ajută și corpul, cred eu. Am înțeles că are memorie, iar eu, fiind profesoară de aerobic timp de ani de zile, am avut noroc”, ne-a spus, în exclusivitate, Daniela Gyorfi.

Daniela Gyorfi apelează la tratamente corporale

De asemenea, Daniela Gyorfi apelează și la tratamente corporale. Aceasta susține că respectivele proceduri ne ajută atunci când vine vorba de zonele mai dificile. Vedeta consideră că, oricât de mult sport facem, există anumite tehnici pentru a subția și locurile în care se adună kilogramele în plus.

„Fac, dar foarte puțin sport. O să mai fac, dar atunci când văd că nu mai ține, apelez la tratamentele corporale, care ajută foarte mult, mai ales în anumite zone la care nu poți să ajungi numai prin sport și prin dietă. Acestea sunt pentru piele sau celulită. Vergeturi nu am, dar spun, în general, că acestea ajută. Există anumite zone din care nu poți să dai jos, oricât de mult sport faci, nu totul este așa roz”, a adăugat artista.

„Fericirea și bunăstarea unei persoane, femeie sau bărbat, pleacă din interior”

Deși este adepta intervențiilor estetice, Daniela Gyorfi consideră că frumusețea vine din interior. Aceasta a mărturisit că trebuie să ne bucure modul în care arătăm, căci, uneori, operațiile nu ne pot schimba viziunea. Vedeta se bucură că timpurile s-au schimbat și că acum pot să fie văzute și apreciate și femeile care își îmbrățișează formele.

„Eu sunt adepta metodelor de înfrumusețare, fie și chirurgicale, prin injectare și așa mai departe. Totuși, fericirea și bunăstarea unei persoane, femeie sau bărbat, pleacă din interior. Poți să faci 100 de operații și să te vezi tot urât, poți să faci 100 de intervenții și să te vezi la fel. Slavă Domnului că trăim într-o perioadă în care te poți uita la Jennifer Lopez, Beyonce, la surorile Kardashian și poți să vezi că se poate să ai un corp, în primul rând, armonios și să fii bine. Așa emani, prin ochi sau comportament, un sex-appeal de care avem toți nevoie”, ne-a mai zis Daniela Gyorfi.

9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.