De când ne-am căsătorit, soțul meu refuză să facă dragoste cu mine. Găsește mereu scuze

Mă simt urâtă
De când ne-am căsătorit, soțul meu refuză să facă dragoste cu mine. Găsește mereu scuze

Totul a fost frumos între mine și soțul meu până ne-am căsătorit. După ce am făcut pasul cel mare, el s-a schimbat la 180 de grade. Uneori am impresia că trăiesc în casă cu un străin, nu cu bărbatul vieții mele. Nu-mi mai face declarații de dragoste și refuză să dormim împreună. L-am surprins de câteva ori în timp ce mă privea cu dezgust, iar gândul că nu-l mai atrag îmi dă insomnii puternice. De copii nici nu poate fi vorba, deși știe cât de mult îmi doresc să devin mamă.

Soțul meu nu mă mai iubește

Răcirea lui față de mine mi-a provocat multă nesiguranță, am ajuns să nu mă mai consider atrăgătoare pentru el. De fiecare dată când încerc să discut cu el despre acest subiect, se enervează și îmi spune că sunt nebună.

Am fost mereu foarte atentă la alimentație și la aspectul fizic, însă, de când a început să mă refuze, sunt și mai strictă cu mine. Cu toate astea, pare că nimic nu-i convine la mine.

Vezi si Iubitul meu vrea să avem o relație deschisă. Mi-a zis că pot să ies și cu alți bărbați, că și el își dorește să cunoască alte femei

Sunt în stadiul în care nu știu de ce s-a însurat cu mine, dacă tot îi provoc silă. Bogată nu sunt, poziție socială puternică nu am, lucrez într-o companie micuță de peste 10 ani, iar salariul este modest în comparație cu prețurile din ultimul an. O singură dată mi-a reproșat că aduc bani puțini în casă, apoi mi-a cerut scuze pentru această ieșire necontrolată.

Dacă nu-și revine și nu-mi acordă atenția cuvenită, voi divorța de el, deși îl iubesc din tot sufletul. Îmi este foarte greu să fiu lângă el și să nu-l pot atinge. Prietenele mele cred despre soțul meu că face parte dintr-o sectă sau că are pe altcineva, motiv pentru care mă încurajează să mă despart de el. Voi mai încerca să vorbesc cu el, pentru a afla ce se întâmplă, iar dacă nu se schimbă, nu îmi rămâne decât să plec….

Citeste si Iubitul meu nu vrea să mă ducă la el acasă. Au trecut 2 ani de când suntem împreună, dar suntem în același stadiu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Dacă ai și tu o poveste despre care crezi că merită spusă, nu ezita sa ne ajuți să o facem cunoscută comunității Ego.ro. Aici se leagă prietenii sau poți afla răspunsuri pe care alte persoane e posbil să ți le ascundă, din diferite motive. Scrie-ne povestea ta pe redactia@ego.ro, anunță-ne cum vrei să apară și dacă ai nevoie și de opinia unui specialist. Putem cere părerea unui expert și poate așa găsești mai ușor o rezolvare, o alinare sau măcar un gând bun din partea comunității EGO.RO!. De asemnea, la cerere, identitatea persoanei care ne scrie nu va fi făcută publică!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Tonciu își dorește cu ardoare să revină în televiziune
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *