De ce a ajuns Irinel Columbeanu într-un azil de bătrâni. Motivul este dureros. Ce se întâmplă de fapt cu el

Fostul afacerist de la Izvorani a ajuns în același azil în care a stat și tatăl său
De ce a ajuns Irinel Columbeanu într-un azil de bătrâni. Motivul este dureros. Ce se întâmplă de fapt cu el

Irinel Columbeanu, în vârstă de 66 de ani, a ajuns într-un azil de bătrâni! Ironia sorții, fostul afacerist este internat la același centru în care a stat și tatăl său, Ion Columbeanu. Ion Cassian, directorul azilului unde stă acum Irinel Columbeanu, a făcut declarații șocante despre starea de sănătate a fostului milionar.

Irinel Columbeanu a ajuns într-un azil de bătrâni

Fostul afacerist Irinel Columbeanu, ajuns acum la sapă de lemn, s-a internat la azil! De mai bine de o săptămână, acesta locuiește la azilul de la Ghermănești, acolo unde a decedat tatăl său, Ion Columbeanu, în urmă cu 7 ani.

Irinel Columbeanu a rămas singur, după ce fiica lui, Irina, a plecat să locuiască în America, alături de mama ei, Monica Gabor. Fără bani și cu probleme de sănătate mari, fostul afacerist a decis să se ducă la un azil de bătrâni.

Fostul milionar nu a oferit prea multe explicații pentru alegerea făcută, însă proprietarul căminului pentru bătrâni a detaliat care este, de fapt, starea de sănătate a lui Irinel.

Fostul milionar de la Izvorani a suferit două AVC-uri

În urmă cu ceva timp, Irinel Columbeanu a suferit un accident vascular, care l-a lăsat cu anumite sechele. Totuși, Ion Cassian, directorul azilului în care fostul soț al Monicăi Gabor s-a mutat, a dezvăluit că acesta a avut, de fapt, două AVC-uri.

Citește și: Porecla bizară pe care o avea Irinel Columbeanu în tinerețe. Incredibil cum i se spunea, mulți se amuză și acum când aud

În prezent, Irinel Columbeanu urmează un tratament și a primit mai multe interdicții din partea medicilor.

„Domnul Columbeanu este internat de o săptămână la noi, la azil, și este ok la acest moment. El a făcut nu unul, ci două accidente vasculare, unul anul trecut și altul de dată mai recentă. Dar, este ok, comunică, nu are probleme mintale. Urmează un tratament și trebuie monitorizat. Nu are voie să consume alcool, să fumeze. Dumnealui este pe o pojghiță de gheață acum, din punct de vedere al stării de sănătate. Are

camera lui, stă singur, are tot confortul aici. Nu e aceeași cameră pe care a avut-o Zina, este undeva la alt etaj. Eu îl cunosc pe Irinel și ne leagă o prietenie sinceră, pentru că și tatăl lui a fost tot la noi internat, pe ultima perioadă a vieții. Nu puteam să nu-l găzduiesc atunci când am aflat în ce stare este și că are nevoie de ajutor de urgență”, a declarat Ion Cassian pentru Click.ro!

Citește și: Irinel Columbeanu a ajuns la azil. Fostul afacerist s-a mutat recent: ”Irina și Monica m-au sunat”

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Decizia majoră luată de Dan Cruceru, după ce a prezentat primul sezon Survivor România
9.2 6 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *