De ce a ales Ana Morodan să-și ia o asistentă, și nu o geantă de brand la începutul carierei: „Acesta este luxul, să vină Crina cu ceaiul de tei, nu să cobor 2 etaje până la bucătărie” VIDEO EXCLUSIV

Ana Morodan ne-a spus cum este ca șefă, susținând că există armonie în echipa ei

Ana Morodan și-a construit o carieră superbă, demonstrând că este o puternică femeie de afaceri și o influenceriță demnă de urmărit. Vedeta de televiziune a vorbit despre stilul ei de viață, în exclusivitate pentru Ego.ro, explicând ce înseamnă confortul, cu adevărat, pentru ea. Mai mult, Contesa digitală ne-a spus cum este ca șefă.

Ana Morodan: “Colegii mei nu se raportează la mine ca fiind un șef”

Ana Morodan le-a sfătuit pe femei să nu caute validarea celor din jur prin a cumpăra produse de brand. Contesa digitală și-a amintit că, la începuturile carierei sale, și-a dorit, mai degrabă, să aibă în jurul ei persoane care să îi facă viața mai ușoară, nu haine și accesorii scumpe:

“Cred că nu este un mod de viață și îmi pare rău, sincer, pentru aceste femei care simt presiunea să își cumpere brand-uri ca să fie validate de ceilalți. Ascultați la mine, nu o să vă valideze ceilalți pentru că aveți niște brand-uri, o să vă valideze doar dacă sunteți simpatice pe stilul lor. Eu zic să fiți simpatice pe stilul vostru, să nu vă mai doriți validarea lor așa de mult. Da, parcursul meu acesta a fost, sunt un om de business la bază. La început nu îmi permiteam o geantă Chanel și o asistentă. Am ales să îmi iau asistentă. Pentru mine confortul este să îți ușurezi cât mai mult viața, să poți să îți permiți ca cineva să aibă grijă de treburile casei, de cineva care să facă mâncare, de cineva care să te îmbrace, să te dezbrace, o asistentă personală. Bine, eu visez să găsesc o cameristă, dar nu mai sunt. Atunci, pentru mine acesta este luxul, să ai oameni în jurul tău care să îți facă viața cât mai ușoară. După ce am avut acești oameni, am zis OK, acum putem să dăm banii pe gentuțe, pantofiori, rochii scumpe și alte lucruri.”

“Acesta este luxul”

De asemenea, întrebată dacă reușește să reziste cu o cameristă sau o asistentă internă, vedeta ne-a dezvăluit:

“Rezist cu ea, sigur că da. Nu mă vede nonstop, nu stăm în aceleași camere. Ea are camerele ei, eu le am pe ale mele. Acum sunt mutată în carier rezidențial și ea are studio-ul ei, eu am apartamentul meu, doar vine la mine. La casă o să mă întorc, nu sunt făcută pentru bloc, îmi pare rău, sunt snoabă aici, dar nu pot, mă aud vecinii nonstop. O să stea cu mine, nu este o problemă că stă cu mine. Știi ce fain este să zici: “Crina, adu un ceai de tei la 1 dimineața!”. Acesta este luxul, să vină Crina cu ceaiul de tei, nu să cobor 2 etaje până la bucătărie să îmi fac ceaiul de tei. Crina este superbă!”

De ce a ales Ana Morodan să-și ia o asistentă
De ce a ales Ana Morodan să-și ia o asistentă

Ana Morodan, despre cum este ca șefă

De asemenea, Ana Morodan ne-a spus cum este ca șefă, susținând că există armonie în echipa ei. Chiar dacă poate să fie și dură din când în când, vedeta preferă să fie văzută ca un membru al echipei sale:

“Nu știu, trebuie să îi întrebi pe colegii mei. Câteodată pot să fiu foarte dură și câteodată pot să fiu excesiv de calmă. Colegii mei nu se raportează la mine ca fiind un șef, se raportează la mine ca fiind un team member. Îi mai și crăp din când în când, cine știe! Nu mă prea iau ei în seamă când îi crăp că nu mai am autoritate în fața lor, mi se urcă în cap. Ne-am obișnuit foarte mult ca o familie și eu, în general, construiesc genul acesta de atmosferă la birou. Nu prea vreau ca oamenii care lucrează pentru mine să simtă multe constrângeri. În același timp, dacă este un membru nou care vine în echipa mea și mi se urcă în cap, ținând cont că ei își știu limitele singuri și nu trebuie să vin eu să le zic care este limita, pot să fiu și drac, nu este o problemă.”

Video: Daniel Bălan

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *