De ce a ales Dana Săvuică să își facă reducție mamară: „Sănătate, estetică și puțină vanitate”. Cu ce s-a confruntat vedeta

Dana Săvuică: „Încep dureri cervicale, ai stări de oboseală”

Scris de: Daoud Andra

22 Mar. 2023

Dana Săvuică a fost înzestrată de natură cu forme voluptoase pentru care multe femei o invidiază. Ceea ce în urmă cu 20 de ani reprezenta un avantaj, în prezent a ajuns să fie o corvoadă pentru prezentatoarea TV, care a decis să se lase pe mâinile medicului estetician. Care este motivul pentru care Dana Săvuică a ales să își facă reducție mamară și ce le-a transmis celor care o urmăresc pe rețelele sociale.

Dana Săvuică a ales să își facă reducție mamară și a explicat motivul

În timp ce multe femei ar da orice să aibă un bust generos și chiar plătesc bani grei pentru a-și pune implanturi cu silicon, altele, dimpotrivă, decid să își micșoreze bustul. Dana Săvuică face parte din a doua categorie și, la 53 de ani, a hotărât că este cazul să facă o operație de micșorare și ridicare a bustului.

Citește și: Ce a pățit Dana Săvuică după ce și-a făcut cont pe TikTok: “Groaznic!” VIDEO EXCLUSIV

Prezentatoarea emisiunii Ego Life a explicat, pe rețelele sociale, care au fost motivele care au determinat-o să ia această decizie. Dacă în perioada în care era model, bustul natural voluminos reprezenta un avantaj, cu timpul lucrurile s-au schimbat.

„După ceva timp de gândire am ajuns să fac acest pas. La +50 când ai sâni naturali există avantaje și dezavantaje. Avantajul e că ai un decolteu frumos și că ești admirată deopotrivă de femei și de bărbați. Formele corpului meu au fost perfecte pentru perioada când am fost model și pot spune că multe ținute îndrăznețe au fost defilate sub privirile a mii de oameni. Nu mai zic de condiția absolut obligatorie ca să realizezi un pictorial, aceea că trebuie să stai bine la capitolul ‘sâni frumoși’.”, așa și-a început Dava Săvuică mesajul de pe Instagram.

Citește și: Motivul care a determinat-o pe Dana Săvuică să apeleze la operații estetice: „Mi-a fost foarte greu să accept cine sunt eu” VIDEO EXCLUSIV

Dana Săvuică a ales sa isi facă reducție mamara 5
Dana Săvuică se laudă cu un bust natural generos

„Azi fac intervenția de reducție și lifting a sânilor”

Dana Săvuică a spus că, odată cu înaintarea în vârstă, bustul generos începe să pună probleme. Sânii încep să se lase, apar durerile de spate și toate acestea, combinate cu anumite probleme feminine, fac ca bustul generos să aibă mai multe dezavantaje decât avantaje. Din acest motiv, vedeta a decis să se lase pe mâinile medicului estetician și să facă o dublă intervenție: reducție și ridicare de sâni.

Citește și: Ce sfat a primit Dana Săvuică de la bunica ei, când s-a căsătorit. Toate femeile ar trebui să-l urmeze VIDEO EXCLUSIV

„Dezavantajul sânilor naturali este că înaintarea în vârstă și menopauza își lasă amprenta în timp, sânii se luptă cu forța gravitațională, devin mai grei, încep dureri cervicale, ai stări de oboseală, nu mai stau hainele bine pe tine. Sănătate, estetică și puțină vanitate… Așa că am ales să pornesc pe acest drum cu Dr. Dameh care nu numai că îmi inspiră încredere, îmi dă un vibe bun și a dovedit prin multiplele operații că este un artist… Azi fac intervenția de reducție și lifting a sânilor.”, a mai scris prezentatoarea de la Ego Life, în dreptul unor fotografii făcute la clinica unde se operează.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *