De ce a ales Daniela Gyorfi o școală de stat pentru fiica ei: „Am rugat pe toată lumea să fie tratată ca un elev normal, fără a conta ce fel de părinți are” EXCLUSIV

”Dacă cu noi se întâmplă ceva mâine, poimâine, să nu se întâmple să nu aibă școală”
De ce a ales Daniela Gyorfi o școală de stat pentru fiica ei: „Am rugat pe toată lumea să fie tratată ca un elev normal, fără a conta ce fel de părinți are” EXCLUSIV

Daniela Gyorfi și George Tal se bucură de o minunăție de fată, Maria, care le face cinste, fiind un copil bun și atent la învățătură. Vedeta s-a decis ca prințesa ei să urmeze o școală de stat. Ea ne-a dezvăluit, în exclusivitate pentru Ego.ro, că nu își dorește ca micuța să fie tratată pe baza faptului că are părinți cunoscuți, căci, deocamdată, ea nu este persoană publică. Mai mult, artista nu este de acord ca fata ei să meargă cu telefonul sau cu tableta la școală.

Daniela Gyorfi, despre fiica ei: „Învață, este un copil cuminte”

Superba artistă este mândră de fiica ei, care învață și are note foarte bune. Vedeta se bucură că micuța poartă haine potrivite pentru școală, fiind de părere că elevii ar trebui să se deosebească de ceilalți. Când vine vorba despre unitatea de învățământ aleasă, ea este mulțumită:

„Simplu, s-a dus să vadă clasa, s-a plimbat prin școală, ca să își cunoască diriginta. Dar nu a fost nimic spectaculos. Sunt aceiași colegi pe care i-a avut anul trecut, pe dirigintă o știa de la serbarea din vară, este profesoară de sport. Sunt foarte mulțumită. Maria este la Tamași, din Corbeanca. A terminat cu FB. Acum, într-adevăr, este altfel, are profesori la fiecare materie, dar este prea devreme să mă pronunț. Învață, este un copil cuminte. Poartă haine în alb și bleumarin, iar mie îmi convine. Elevii trebuie să se deosebească de ceilalți, îmbrăcați în hainele de stradă”.

„Maria nu este un copil care să aibă mari pretenții. Este un copil foarte bun și înțelege că școala este școală”

Chiar dacă Daniela Gyorfi este ocupată cu spectacolele, fiind adorată de români, ea a mers alături de fiica ei pentru a cumpăra rechizite și haine. Aceasta a lăsat-o pe Maria să aleagă ce își dorește, însă a punctat că prințesa ei nu are mari pretenții și este serioasă atunci când vine vorba de școală:

„Eu sunt ocupată cu cântările, dar m-am dus și i-am luat hăinuțe și rechizite, în proporție de 80%. În rest, să vedem ce cerințe au profesorii. Și-a dorit ghiozdan cu BTS, este o formație. Am lăsat-o să își aleagă ce îi place, așa mi se pare normal. În rest, ne-am încadrat în tricouri albe, sarafan, fuste bleumarin. Maria nu este un copil care să aibă mari pretenții. Este un copil foarte bun și înțelege că școala este școală. Îmi doresc ca pentru toți copiii școala să nu fie o povară, ci să îi ajute să conștientizeze că cine are carte, are parte”.

Daniela Gyorfi, împreună cu soțul și fiica ei
Daniela Gyorfi, împreună cu soțul și fiica ei

Nu o lasă cu tabletă și cu telefon la școală

Daniela Gyorfi și-a dorit ca fiica ei să învețe la o școală de stat și este mulțumită de alegerea făcută. Chiar dacă mulți copii merg cu telefoanele în unitatea de învățământ, vedeta nu o lasă pe Maria să facă acest lucru:

„Maria are telefon și tabletă, dar nu sunt de acord să meargă la școală cu ele. În școala ei este totul foarte bine organizat. Dacă nu pot să o duc, există un autobuz care ia copiii, îi duce, îi aduce. Este super OK școala, este de stat. Eu sunt foarte mulțumită de cum învață, dar și de directoare și de profesori. Clar, nu am nimic împotriva școlilor private, dar știu cazuri în care părinții nu au mai avut posibilități, copiii au fost dați la școala de stat și a fost nenorocire”.

„Prioritatea ei este școala, chiar dacă are noroc și părinții sunt cunoscuți”

Blondina este extrem de modestă și își dorește ca fiica ei să fie tratată ca un elev obișnuit, menționând că Maria nu este persoană publică. Vedeta și George Tal vor ca micuța să răzbească în viață prin propriile forțe:

„I-am explicat Mariei că ea nu este o persoană publică, deși a avut rubrică la Cătălin Măruță. Prioritatea ei este școala, chiar dacă are noroc și părinții sunt cunoscuți, dar nu despre asta este vorba. Am rugat pe toată lumea ca ea să fie tratată ca un elev normal, fără a conta ce fel de părinți are. Deocamdată, nu a demonstrat nimic. Da, este fata mea și a lui George, dar ne dorim ca Maria să facă ceva în viața asta. Dacă cu noi se întâmplă ceva mâine, poimâine, să nu se întâmple să nu aibă școală”.

Ce își dorește Maria să facă: ”Ei îi place coreeana”

Deocamdată, micuța i-a spus mamei sale că vrea să devină translator, dorindu-și să învețe o limbă extrem de grea, anume coreeana. Daniela Gyorfi i-a dezvăluit fiicei sale că, în viață, cel mai important este să faci ce îți place:

„Ei îi place coreeana. Îmi tot spune și mă bate gândul să găsesc o fată care vine din Coreea, pentru a învăța să scrie și să citească. Ne-a zis că vrea să fie translator. Îi place și japoneza, dar crede că este cam greu, să vadă cu engleza și coreeana. Trebuie să fie o fată deșteaptă, să facă ce îi place. I-am zis că este important să se trezească dimineața și să se ducă la serviciu cu plăcere. La fel ca la mine, chiar dacă am o meserie grea, îmi face plăcere. Dacă îți place ce faci, ești determinat. Deocamdată nu este cu muzica. Îi place să danseze. Este frumos că vrea să facă un sport, dar școala este importantă. Trebuie să o îndrum, să văd ce îi place și să alegem un drum”.

10 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.