De ce a chemat Theo Rose preotul acasă, la fiul ei. Ce se întâmplă la scurt timp de la externare. Anunțul făcut de artistă

Sora ei a imortalizat momentul

Scris de: Daoud Andra

21 Jun. 2023

De ce a chemat Theo Rose preotul acasă, la fiul ei. Ce se întâmplă la scurt timp de la externare. Anunțul făcut de artistă

Theo Rose și Anghel Damian au devenit părinți în urmă cu o săptămână, iar de câteva zile au ajuns acasă cu bebelușul. Cei doi încearcă să se obișnuiască cu noul membru al familiei, dar în același timp țin cont și de anumite tradiții și obiceiuri. De ce a chemat Theo Rose preotul acasă, la câteva zile după naștere și ce a transmis în mediul online.

Misterul a fost elucidat: de ce a chemat Theo Rose preotul acasă

Theo Rose a crescut într-o familie în care s-a ținut cont de tradiții. Artista este, la rândul său, o persoană credincioasă și familiarizată cu obiceiurile din popor, astfel că după ce a devenit mamă, a respectat câteva lucruri pe care familia ei i le-a transmis. La scurt timp după ce a ajuns acasă cu bebelușul, Theo Rose l-a dus la părinții ei, pentru a-l cunoaște.

Citește și: Cum se simte Sasha Ioan, băiețelul lui Theo Rose și al lui Anghel Damian, la scurt timp de la naștere. Mesajul important transmis de artistă

Bunicii și nașa lui Sasha Ioan, care este sora artistei, au pregătit tort și baloane pentru a-l întâmpina pe micuț, dar au chemat și un preot, care să-i facă o slujbă proaspetei mămici. Raluca Diaconu, sora lui Theo Rose, a importalizat momentul în care preotul era alături de mamă și de bebeluș.

Ulterior, cântăreața a lămurit misterul pe Instagram și le-a explicat celor care o urmăresc de ce a făcut acest gest: ”Am primit slujba de după naștere și de primire a numelui pentru copil”, a transmis cântăreața, în mediul online.

Citește și: Cadoul inedit pe care Theo Rose l-a primit de la “soacră”, după ce a născut. Cu cine seamănă bebelușul, primele imagini

De ce a chemat Theo Rose preotul acasă, la fiul ei. Ce se întâmplă la scurt timp de la externare. Anunțul făcut de artistă
Theo Rose împreună cu bebelușul ei și preotul care a venit să le facă slujba

Ce i-au adus apropiații

O altă tradiție pe care familia artistei a respectat-o are legătură cu obiectele care i se aduc unei femei care a născut recent. Potrivit obiceiului, Theo Rose și Sasha Ioan au primit zahăr, pâine, ceapă și bani.

”Știți cum se vine la lăuză. Cu zahăr ca să fie dulce ca zahărul, cu pâine ca să fie bun ca pâinea și cu ceapă pentru lactație. Mă rog, și cu numerar, că na…”, a mai spus Theo Rose pe Instagram.

Citește și: Ce înseamnă de fapt Sasha, numele ales de Theo Rose și Anghel Damian pentru copilul lor. Poartă o semnificație specială

Dacă tânăra mămică este foarte familiarizată cu aceste tradiții, iubitul ei, regizorul Anghel Damian, le învață din mers. În primele zile de după naștere, când mama și bebelușul încă se aflau în spital, Theo Rose a pregătit totul pentru venirea ursitoarelor. Tatăl bebelușului nu înțelegea despre ce e vorba, iar artista a surprins un dialog savuros între ei doi, pe care l-a redat pe Instagram.

”Îmi dă mama mesaj pe grupul familiei și zice așa: să pui pe o tavă niște sare, piper, semințe și zahăr că vin ursitoarele. Am înțeles repede, am deprins imediat, am trăit la țară în misticism cu totul și m-am conformat. Am sunat: ne aduceți și nouă, vă rugăm frumos un pliculeț de zahăr? ‘Da, cum să nu?!’ Zâmbea așa doamna asistentă, părea că și ea știe despre ce e vorba.

Că mama a zis că vin ursitoarele. Anghel m-a ajutat să pun toate astea pe tavă, grămăjoare grămăjoare și apoi s-a întins în pat și a zis: cine sunt ursitoarele? Cine ai fi vrut? Fii sincer: Andreea Marin, Mihaela Rădulescu, Ana Lesko?”, i-a spus Theo Rose lui Anghel Damian.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Decizia majoră luată de Dan Cruceru, după ce a prezentat primul sezon Survivor România
9 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
SCANDAL! Imagini ȘOC cu Iulia Albu au scăpat pe net. Sigur NU o recunoști, le...
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Șoc în România! O mireasă s-a îndrăgostit de artistul care i-a cântat la nuntă și...
Cea mai mare gafă pe care a făcut-o Andreea Esca în timp ce prezenta știrile:...
Cum a apărut îmbrăcată o actriță din Rusia la Cannes. Toată lumea vorbește despre rochia...
Carmen Harra a spus adevărul despre împăcarea dintre Anamaria Prodan și Laurenţiu Reghecampf! „Amândoi s-au...
Patrick crede că Roberta nu îl place pe Sebastian! Ce spune concurenta despre această situație:...
NU le RECUNOȘTI! Cum arătau divele din România acum 30 de ani! Transformare ȘOCANTĂ
Horoscop 19 Mai 2024. Această zi își pune amprenta asupra Capricornilor, Scorpionii vor fi puși...
Horoscop Zilnic Duminică 19 Mai 2024. Racilor li se va oferi șansa să își ducă...
6 zodii trăiesc o zi de neuitat, încununată de succes și realizări sub strălucirea stelelor...
Fosta soție a unui actor celebru a ajuns să doarmă pe străzi și să mănânce...
Anunțul special făcut de Andreea Berecleanu după 7 ani de căsătorie cu medicul Constantin Stan:...
Cine este celebrul artist care s-a iubit cu femeia căreia i-a cântat la nuntă?! Cântăreţul...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *