De ce a divorțat Diana Șoșoacă de primii doi soți. Celebra senatoare nu s-a sfiit să recunoască asta, ce le făcea de fapt

Care este cel mai mare defect al senatoarei

Scris de: Daoud Andra

12 Apr. 2024

Diana Șoșoacă este în plin proces de despărțire de cel de-al treilea soț. Senatoarea mai are la activ două mariaje eșuate, iar la un moment dat a recunoscut de ce s-a despărțit de primii doi soți.

Motivul pentru care Diana Șoșoacă a divorțat de două ori

Senatoarea Diana Șoșoacă este pe cale să încheie cel de-al treilea mariaj, după ce soțul ei, Silvestru, a despus actele de divorț. Politiciana a mai fost căsătorită de două ori și are doi copii din mariajele anterioare, o fată și un băiat. La un moment dat, senatoarea a recunoscut că felul ei de a fi, vulcanic, și atitudinea pe care o are uneori duc la conflicte. Din aceste motive s-a despărțit și de primii doi soți, după cum a povestit chiar ea.

”Nu știu ce să zic, sunt destul de insuportabilă, un om foarte autoritar. Îmi place corectitudinea, detest minciuna, sunt om care dau foarte multe șanse. Dar când nu se mai poate, eu cred că e mai bine să te desparți când încă mai poți vedea o relație amicală pentru copii decât să mergi mai departe să se ajungă la abuzuri fizice și psihice”, a spus Diana Șoșoacă, în urmă cu ceva timp.

Citește și: De ce a cerut Diana Șoșoacă ordin de protecție împotriva soțului. Senatoarea a făcut acuzații grave la adresa lui Silvestru Șoșoacă

De ce a cerut Diana Sosoaca ordin de protectie impotriva sotului 8
Diana Șoșoacă se desparte de al treilea soț

Nu vrea să renunțe la numele cu care a devenit celebră

După ce divorțează de Silvestru Șoșoacă, senatoarea vrea să păstreze numele de familie cu care a devenit cunoscută și să nu revină la numele Iovanovici, pe care îl purta înainte de căsătorie. Cel care încă îi este soț se pare că nu este de acord cu acest lucru și a apelat la o echipă de avocați, pentru a o împiedica să păstreze numele de la căsătorie.

Citește și: Cine este Elena Valentina Cioancă, blonda cu care se afișează Silvestru Șoșoacă: “Numai bună de măritat”. Cu ce se ocupă, de fapt

“Este o bucurie pentru mine. Am căutat foarte mult echipa aceasta de avocați, pentru că este echipa care a învins-o pe Diana în fiecare proces pe care l-a avut, adică nu au pierdut niciodată în faţa ei. Vor câştiga şi de data asta. Doar pentru nume ne luptăm. Este numele meu, altceva nu avem ce să împărțim. Nu va fi un proces de partaj. Noi, ca şi familie, nu am evoluat deloc financiar de când a intrat în politică, ba din contră. Ea se cramponează de un nume şi nu înțeleg de ce.

Nu au fost agresiuni fizice, dar verbale au fost, de decibelii erau până la tavan. Vecinii nu s-au văitat, le era tuturor frică de ea. Nu mi-a fost frică de ea, dar e imposibil să mai convieţuiesc cu ea. Mă jignea, inclusiv în public. De multe ori, dacă replicam şi eu ieşea balamucul public şi ne făceam de ruşine. Aşa că eu trebuia să tac. Eram mai înţelept un pic, ea – mai vulcanică”, a explicat Silvestru Şoşoacă.

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
5.5 19 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *