De ce a divorțat Meghan Markle, de fapt. Apropiații cuplului au dezvăluit motivul surprinzător

De ce a divorțat Meghan Markle de primul soț. Meghan Markle trăiește acum o frumoasă poveste de dragoste cu prințul Harry. Cei doi sunt căsătoriți din 2018 și au îmrepună doi copii: Archie (3 ani) și Lilibet (1 an). În trecut, însă, ducesa de Sussex a mai avut o căsnicie, dar relația cu producătorul de film Trevor Engelson s-a destrămat. Iată care a fost motivul despărțirii lor. Apropiații cuplului au făcut dezvăluirea.

De ce a divorțat Meghan Markle de Trevor Engelson

Meghan Markle și producătorul de film Trevor Engelson s-au cunsocut în 2004, pe vremea când actuala ducesă de Sussex visa să devină o mare actriță. După ani în care au fost doar iubiți, cei doi au decis să își oficializeze relația și s-au căsătorit pe 16 august 2011.

Mariajul lor nu a durat însă prea mult. La doar trei ani de la casătorie, aceștia au decis să pună punct relației și să meragă pe drumuri separate.

O prietenă de-ale lui Meghan a dezvăluit care a fost motivul pentru care ducesa de Sussex a hotărât să se despartă de primul ei soț.

Se pare că ruptura dintre ei ar fi pornit de la faptul că în ultima perioadă a relației lor trăiau o poveste de dragoste mai mult la distanță, Meghan Markle fiind ocupată cu filmările pentru serialul „Suits”, care se desfășurau în Toronto, Canada, în timp ce Trevor Engelson lucra în Statele Unite ale Americii.

De ce a divorțat Meghan Markle, de fapt
De ce a divorțat Meghan Markle, de fapt

Motivul real al despărțirii lui Meghan Markle de Trevor Engelson: „Meghan era perfectă din toate punctele de vedere”

Cu toate acestea, potrivit unei alte prietene ale soției lui Harry, motivul ar fi fost de fapt cu totul altul. Nikki Priddy a dezvăluit că cei doi au divorțat din cauza faptului că Trevor „îi strica imaginea” actualei ducese.

Maie xact, ea nu i-ar fi putut accepta stilul vestimentar „dezordonat”. Potrivit lui Nikki, la scurt timp după ce a ajuns la Toronto, Meghan ar fi intrat în cercul unor oameni importanți printre care se afla și stilista Jessica Mulroney. Soțul acesteia este Ben Mulroney, tatăl lui fiind fostul prim-ministru Brian Mulroney. Meghan Markle și-ar fi dorit un partener care să arate impecabil la evenimente și să nu o facă de râs.

,,Trevor a fost întotdeauna o fire mai relaxată și se întâmpla uneori să întârzie la întâlniri, iar atunci când ajungea venea cu cămașa scoasă din pantaloni sau mâncare pe rever, în timp ce Meghan era perfectă din toate punctele de vedere”, a povestit prietena lui Meghan Markle, în cartea „Meghan and Harry: The Real Story”, scrisă de Colin Campbell, potrivit informațiilor

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
5.2 104 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *