De ce a divorțat Monica Tatoiu de primul soț: „Tata l-a găsit. Era cu amanta”. Recunoaște că s-a căsătorit cu el dintr-un pariu VIDEO EXCLUSIV

Au pus punct căsniciei după doar câteva luni
De ce a divorțat Monica Tatoiu de primul soț: Tata l-a găsit. Era cu amanta. Recunoaște că s-a căsătorit cu el dintr-un pariu VIDEO EXCLUSIV

Monica Tatoiu a avut de-a lungul vieții trei căsnicii. Primele două s-au încheiat destul de repede, iar cu cel de-al treilea soț, alături de care trăiește și în prezent, este împreună de 39 de ani. Vedeta a povestit la Ego Life cum au fost căsniciile sale și de ce a divorțat după doar câteva luni, respectiv un an.

Monica Tatoiu, despre prima sa căsnicie. S-a căsătorit după ce a pus un pariu cu tatăl ei

Monica Tatoiu recunoaște că s-a grăbit cu prima sa căsnicie. În urma unei discuții cu tatăl său, în care au făcut și un pariu, vedeta a decis să se căsătorească. Patru luni a durat mariajul. Însă Monica Tatoiu a vrut să îi demonstreze tatăl ei că dacă își propune ceva nu se lasă până când nu obține acel lucru.

„Nu vă grăbiți. Eu m-am grăbit. Prima oară m-am căsătorit că am făcut un pariu cu tata în anul I de facultate. Aveam un iubit care nu era agreat de familie. Tata și cu mama (n.r. mama lui) avuseseră o idilă, era ungur, taică-miu era sârb. M-am certat cu el și a zis: nu te ia niciunul, tu ești prea rea, prea gură mare. Zuza mi se spunea, Zuza nebuna. Mă certam cu toată lumea. Și cu Ceaușescu, tata săracul m-a salvat de nu știu câte ori. Eram nervoasă, eram logodită cu el, numai să îi fac în ciudă. Eu sunt rea. Acum cu Dumnezeu m-a mai calmat. Și zic: care este burlacul cel mai dorit. Tata era cardiolog. Îmi zice cine, Radu, Dumnezeu să-l ierte! Ăla! În trei luni de zile mă mărit cu el. Și m-am măritat”, a povestit Monica Tatoiu.

Cum s-au încheiat primele două căsnicii ale Monicăi Tatoiu: „Tata l-a găsit pe bărbatul meu cu amanta”

Dacă prima căsnicie a Monicăi Tatoiu a ținut patru luni, cea de-a doua a fost de doi ani. Vedeta mărturisește că s-a căsătorit cu al doilea soț pentru că avea nevoie de buletin de București. Au divorțat după doi ani, însă a fost un proces dificil, cu partaj.

„Vă povestesc ce am pățit. M-am căsătorit pe 27 septembrie 1977. Am divorțat sărind pe geam, pe 17 decembrie 1977. Am avut o nuntă… am avut o trenă de 50 de metri, săracul mitropolitul Nicolae… zicea: gândește-te, nu te repezi… (…) 250 de invitați. Și tata l-a găsit pe bărbatul meu cu amanta. Dar nu mi-a zis decât după ce am divorțat. Deci o prostie. După care trebuia buletin de București. Aveam media 9,98 și n-aveam buletin de București. Ăla m-a luat de nevastă că aveam media 8,60 și a intrat la media mea. După doi ani de zile ne-am despărțit”, a mai mărturisit Monica Tatoiu.

Emisiunea Ego Life, prezentată de Dana Săvuică, se difuzează luni, de la ora 21:00, pe www.ego.roFacebook Ego.ro dar și canalul nostru de YouTube.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
5 16 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *