De ce a fost dată afară Anda Adam din casa. Avocat: „Discutăm de o evacuare cu cântec”

Anda Adam ar fi refuzat să plătească suma întreagă de bani cerută de proprietar
De ce a fost dată afară Anda Adam din casa. Avocat: Discutăm de o evacuare cu cântec

Anda Adam a primit ordin să evacueze casa în care locuiește în Bragadiru. Vedeta se află în proces cu proprietara locuinței, iar acum a fost emisă o hotărâre executorie de evacuare.

Anda Adam, evacuată din casa din Bragadiru

Instanța din cadrul judecătoriei Cornetu a stabilit astăzi, prin decizie executorie, ca Anda Adam să fie evacuată din locuința respectivă, deoarece ar fi ocupat-o ilegal. De asemenea, Anda Adam va trebui să plătească suma de 5200 cu titlul de cheltuieli de judecată către reclamantă.

„După injurii ca la ușa cortului dar și încercări de a se eschiva să părăsească imobilul ocupat ilegal de luni de zile, astăzi am obținut hotărârea executorie de evacuare”, a spus avocatul Adrian Cuculis, conform impact.ro.

Cum s-a ajuns ca Anda Adam să fie evacuată din casă

Potrivitul avocatului, Anda Adam intenționa să cumpere locuința respectivă, însă nu a avut întreaga sumă pe care proprietarul a cerut-o. Pentru a compensa restul sumei Anda Adam susține că a îmbunătățit proprietatea și a refuzat ulterior să evacueze imobilul.

Anda Adam a semnat un antecontract de vânzare-cumpărare, acolo unde și-a luat angajamentul că va achita restul de bani până la întreaga sumă cerută de proprietar. Actul respect a fost desființat pentru că nu au fost îndeplinite condițiile menționate acolo, însă Anda Adam ar fi refuzat să părăsească locuința.

„Discutăm de o evacuare cu cântec. Pentru că au trecut aproape șase luni de când proprietarul a depus cererea de evacuare. Tot scandalul a început de la faptul că Anda Adam voia să cumpere acest imobil situat în Ilfov și nu a mai avut banii necesari sau pur și simplu nu a mai vrut să îi plătească omului diferența de bani. Pretinde că a făcut niște îmbunătățiri într-un imobil care nu îi era în proprietate. A refuzat mai multe luni să evacueze acest imobil.

Nu stătea cu chirie. Se făcuse un ante-contract de vânzare-cumpărare și promisese că în intervalul de timp octombrie-decembrie ar fi urmat să plătească suma de bani prin care să i se transfere dreptul de proprietate. Ulterior s-a rezoluționat acest act, și pur și simplu a refuzat să plece din imobil. Au existat discuții în care clientul meu, proprietarul, a fost înjurat și amenințat”, a precizat avocatul acuzării.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Șerban Pavlu din Clanul, despre secretul succesului în actorie
6.3 29 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *