Vedeta cu care a fost surprins Sorin Nicolescu, fostul soț al Andei Adam. Cum au apărut în public, toți au rămas uimiți să-i vadă așa

E tot o blondă celebră

Scris de: Daoud Andra

19 Feb. 2024

Vedeta cu care a fost surprins Sorin Nicolescu, fostul soț al Andei Adam. Cum au apărut în public, toți au rămas uimiți să-i vadă așa

La mai bine de doi ani de când a divorțat de Anda Adam, Sorin Andrei Nicolescu și-a refăcut viața tot cu o blondă din showbiz. Cei doi au fost surprinși recent împreună, însă se pare că relația lor a început în urmă cu câteva luni. Cu cine se iubește fostul soț al Andei Adam.

Cu cine a înlocuit-o Sorin Nicolescu pe Anda Adam

Anda Adam și Sorin Nicolescu au fost căsătoriți din 2015 până în 2021 și au împreună o fetiță. În urma divorțului, cântăreața și-a refăcut viața alături de omul de afaceri Joseph Eudor Mohaci, cu care s-a și căsătorit civil, la finalul anului 2022.

Citește și: Cum se înțelege Anda Adam cu soacra ei. „Nu te poți abține!”. Artista și soțul ei, Yosif Eudor Mohaci, secrete incredibile din viața lor de cuplu VIDEO EXCLUSIV

Fostul soț al Andei Adam, Sorin Nicolescu, a intrat într-un con de umbră după divorțul de artistă, însă recent a apărut din nou în ziare, alături de actuala lui iubită. Cancan.ro scrie că bărbatul are o relație cu fosta asistentă TV Loredana Chivu, iar paparazzii i-au surprins recent, în oraș.

Aceeași publicație scrie că cei doi au petrecut o vacanță în Turcia, la începutul anului, și că au fost surprinși împreună, în bazarul din Istanbul.

Vedeta cu care a fost surprins Sorin Nicolescu, fostul soț al Andei Adam. Cum au apărut în public, toți au rămas uimiți să-i vadă așa
Loredana Chivu este noua iubită a lui Sorin Nicolescu

De ce au divorțat Anda Adam și Sorin Nicolescu

Bărbatul cu care Anda Adam a fost căsătorită era cu 5 ani mai tânăr decât ea. În anul 2021, cei doi au ales să meargă pe drumuri separate și au pus punct căsniciei, deși aveau o fetiță împreună. La aproape 2 ani de la divorț, Anda Adam a spus adevărul cu privire la separate. Artista a fost invitată, în urmă cu ceva timp, în emisiunea lui Denise Rifai, unde a dezvăluit motivul care a dus la separare.

”Nu a fost nevoie să-l iert pentru că nu a greșit niciodată. Decizia ca noi să divorțăm a fost luată din cu totul alte motive și pentru faptul că nu mai exista armonie între noi ca și cuplu, dar nici vorbă de iertat pentru că a existat o altă persoană sau o altă femeie în viața lui. Declarațiile acelea le-am dat într-o revistă despre familii, unde era vorba de păstrarea familiei și armonia ei.

Citește și: Decizia uluitoare a lui Victor Slav după ce a rămas fără bani: „Așa a procedat și cu Anda Adam, și cu Bianca Drăgușanu”

În acel context am spus că aș fi în stare să iert un om dacă își asumă și este responsabil de greșeala pe care a făcut-o, dar nu s-a ajuns niciodată până acolo, nu a fost cazul. Decizia ne-a aparținut din motive de armonie și tocmai pentru că ne iubim copilul am considerat că este cea mai bună decizie pentru noi.”, a spus vedeta, în emisiunea ”40 de întrebări”.

În anul 2018, fostul soț al Andei Adam a fost condamnat la 3 ani de închisoare cu suspendare, într-un dosar de fraudă cu carduri bancare. S-a speculat atunci că Anda Adam ar fi divorțat ca să își protejeze imaginea, însă cântăreața a negat acest lucru.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *