De ce a fost eliminat Jador de la Survivor All Stars 2024. Greșeala majoră, cum a încălcat regulamentul emisiunii

Jador a confirmat faptul că a fost eliminat la de la Survivor All Stars.
De ce a fost eliminat Jador de la Survivor All Stars 2024. Greșeala majoră, cum a încălcat regulamentul emisiunii

Jador a rezistat cinci săptămâni în jungla din Republica Dominicană. El a fost eliminat de la Survivor All Stars în urma unei grave greșeli. Nu a fost votat de colegii săi și nici accidentat, ci producătorii show-ului au luat decizia de a-l trimite acasă. Artistul a confirmat că a părăsit competiția. Iată de ce a fost eliminat Jador de la Survivor 2024.

De ce a fost eliminat Jador de la Survivor All Stars 2024

Component al echipei Faimoșilor, Jador nu a reușit să reziste prea mult timp în jungla din Republica Dominicană. Și nu din cauza lipsei de performanțe pe traseu sau a unei accidentări, ci pentru că a încălcat regulamentul.

Citește și: De ce a fost eliminată Andreea Tonciu de la de la Survivor All Stars. A izbucnit în lacrimi, ce mărturisiri a făcut

Prezența lui Jador la Survivor All Stars nu a fost lipsită de controverse. În cele cinci săptămâni pentrecute în Republica Dominicană, artistul a avut mai multe conflicte atât cu rivalii din echipa Războinicilor, cât și cu colegi de-ai săi. Sunt de notorietate certurile pe care le-a avut cu Zanidache, ambii Faimoși aruncându-și reciproc cuvinte grele pe parcursul acestui sezon al show-ului.

Jador a fost descalificat după ce a plecat de la filmări pentru a se întâlni cu iubita lui, Oana Ciocan, fostă concurentă aSurvivor 2022. Se pare că tânăra ar fi fi trebuit să ajungă la Survivor All Stars, lucru care nu s-a întâmplat.

Astfel, pentru că nu a respectat regulile emisiunii, producătorii au decis să îl descalifice pe Faimos. Eliminarea sa va fi difuzată săptămâna aceasta, la Pro TV.

În seara zilei de 9 februarie, Jador a fost contactat telefonic și a confirmat pentru Fanatik faptul că a fost eliminat. Artistul a dezvăluit că a făcut câteva greșeli care l-au costat scump.

Acuzații grave la adresa echipei de producție a show-ului

Potrivit contului ”Viperele Vesle”, Jador ar fi fost o țintă a prezentatorului Dan Pavel încă din debutul filmărilor, cu scopul de a-i păta imaginea. Replicile artistului au făcut referire și la exploatarea imaginii sale pentru rating.

Citește și: Premieră la Survivor All Stars 2024. Pro TV a schimbat regulile jocului pe ultima sută de metri, care e noutatea

Dezvăluirile, dacă se dovedesc a fi adevărate, ar putea crea un grav prejudiciu de imagine emisiunii.

În Consiliu, din prima secundă a filmărilor, Jador a fost luat la rost de către domnul Dan, acesta încercând să îi păteze, cumva, imaginea. Replicile lui Jador s-au referit, printre altele, la modul de exploatare a imaginii lui pentru rating. Acesta a amintit în Consiliu că a fost ținut CAPTIV 3 luni într-o cameră de hotel, în sezonul lui, timp în care apare la TV, telespectatorii erau mințiți că ar fi fost la spital. În acea cameră, doar medicul Teo venea să îi administreze o injecție pe zi.

Recomandăm echipei de producție să deschidă bine ochii, să-și reanalizeze decizia și să realizeze pierderea pe care descalificarea lui Jador o aduce imaginii și ratingului emisiunii și să nu omită din vedere faptul că majoritatea telespectatorilor se uită pentru Jador la acest sezon”, mai scriu celebrele ”Vipere Vesele”.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce Șerban Huidu a fost sunat de Cătălin Botezatu și Andreea Esca: ”Am râs cu lacrimi”
1 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *